maag 22.09.2003 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2003 "W nawiązaniu do złożonego w..... wzywa się do uzupełnienia wniosku o : przedstawienie obszaru, na który inwestycja będzie oddziaływać, oraz określenie w formie graficznej sposobu zagospodarowania terenu i gabarytów projektowanych obiektów budowlanych" Wniosek dotyczy WZiZT dla domu jednorodzinnego, podałem m, m2, m3, odległości, wizualizacje itp, komplet map... czego brakuje? O co chodzi z tym oddziaływaniem? woda, światło, wiatr, komunikacja... Na WZiZT czekam od 30 lipca br, a "Do czasu uzupełnienia akt sprawa zostaje bez biegu"... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Shadock 22.09.2003 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2003 Najprościej będzie się udać z tym pisemkiem do urzędu i zapytać wprost... o co chodzi? I tyle... Powinni wiedzieć o co im chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 22.09.2003 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2003 Dzusiaj dzwoniłem do urzędu ale pan, który się tym zajmuje jest na szkoleniu i będzie jutro... zobaczymypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Shadock 22.09.2003 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2003 To musi być jakieś szkolenie ogólnowojewódzkie, bo "mój pan" tez był dzisiaj na szkoleniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts