mario0658 03.04.2010 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 hej Jak tam kostka brukowa i reszta robot ? Czy juz zakonczyles budowe ? I wciaz czekam na zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matthet 11.04.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Witaj, Właśnie kończymy tynkowanie.Teraz zajmiemy się ogrodem, a jak wyrobią się z gazem do jesieni to wtedy kostka.Pamiętam o obiecanych zdjęciach, ale nie miałem czasu (a jak miałem to siły i światła już nie było)Wrzuciłem ze dwa zdjęcia.Łazienkę wrzucę w przyszłym tygodniu - muszą pojawić się kinkiety (mamy duże opóźnienie z ramą do lustra i kinkietami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario0658 16.07.2012 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 hej minelo juz spoooro czasu jak sie mieszka ? he he u mnie pewnie jak u Ciebie dawno spawy zakonczone , ba malo ! Prawdopodobnie zaczne wkrotce 2 domek a ten idzie w nowe rece Tym razem bedzie to cos nowoczesnego i to na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matthet 17.07.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Hej, Nam mieszka się bardzo przyjemnie, ale dużo zależy od sąsiadów i okolicy (my nie narzekamy). Dom dobrze się sprawuje a ogród rośnie Jeśli ten nowy dom to ten z Archon’u co masz w podpisie to całkiem spory metraż –ładny, dobrze poustawiany wewnątrz. Powodzenia – daj znać jak będziesz publikował informacje o postępach budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario0658 22.08.2012 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Niestety sprawa sie przeciaga ze sprzedaza ... Paniki nie ma , nie pali sie Jesli wszystko zalatwione zostanie pomyslnie ,to napewno tu napisze . U mnie z ogrodem slabienko narazie - sama trawa i winogron he he . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts