AneczkaG 29.06.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Zapraszam, zapraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 18.07.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 slicznie wygląda domek w srodku a szczególnie łazienka na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness5 19.07.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 AneczkaG! Byłaś u mnie, więc ja jestem u CiebieWitaj po sąsiedzku.Kierownik budowy to kuzyn mego męża Jakby co namiary mogę dać, ale nie wiem, czy weźmie kolejną budowę Nasza ekipa z polecenia innych - baaaaardzo zadowoleni jesteśmy. Namiary wezmę od męza i wyslę Ci na Priva. Firma z Pszczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AneczkaG 08.10.2008 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 AneczkaG! Byłaś u mnie, więc ja jestem u Ciebie Witaj po sąsiedzku. Kierownik budowy to kuzyn mego męża Jakby co namiary mogę dać, ale nie wiem, czy weźmie kolejną budowę Nasza ekipa z polecenia innych - baaaaardzo zadowoleni jesteśmy. Namiary wezmę od męza i wyslę Ci na Priva. Firma z Pszczyny Iness, jakbym mogla prosic o te namiary na Wasza firme budowlana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts