Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kochających dobermany...

Kathi

Recommended Posts

O ho, ho, nie wiedziałam, że tu też jesteśmy;)

Wszystkie budujecie lub właśnie zbudowałyście?

Moim marzeniem jest zbudowanie na kupionej przez mamę, hm, nazwijmy to szumnie, posesji, ogrzewanego budynku z boksami :roll: :roll: :roll: :roll:

Forumowicze! Zajrzyjcie na stronę ND, może okazać się, że znajdziecie tam swojego Psa Idealnego - a jak wiadomo, doberman świetnie się zapowiada i nie rozczarowuje 8) Jeśli lubisz ruch, masz czas dla psa, który bezgranicznie kocha człowieka, chętnie z nim współpracuje I NIERZADKO DZIELI Z NIM KANAPĘ;) - dobek to pies dla Ciebie.

• 2 weeks później...
  • 9 months później...

Widac , ze fajna suczka .

Moja sasiadka , znaczy jakas kobieta z mojej wsi , zaczepila mnie przedwczoraj na ulicy i pytala o moich chlopakow , podziwiala i stwierdzila , ze chce takiego psa .

Jak powiedzialam ile kosztuje zapytala czy nie mozna adoptowac . Zobowiazalam sie pomoc w adopcji . Pytala jednak o psa , acz nie kategorycznie chciala samca .

Nie moge jednak nic o tej kobiecie powiedziec a na siebie obowiazku sprawdzenia jej nie wezme .

Zostawila mi numer do siebie i czeka na wiadomosc .

Czy ktos od Was moze zadzwonic do Niej i wybadac sprawe ?

Naprawde trudno mi powiedziec na ile jest powazna . Mowila , ze wlasnie odszedl ich pies i chce zapelnic miejsce .

Zadzwon do mnie moze i pogadamy