Kathi 10.06.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Adoptujcie te wspaniałe psy! zapraszam tez na naszą stronkę nadziei dobermana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doberfrau 14.06.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 O ho, ho, nie wiedziałam, że tu też jesteśmy;) Wszystkie budujecie lub właśnie zbudowałyście? Moim marzeniem jest zbudowanie na kupionej przez mamę, hm, nazwijmy to szumnie, posesji, ogrzewanego budynku z boksami Forumowicze! Zajrzyjcie na stronę ND, może okazać się, że znajdziecie tam swojego Psa Idealnego - a jak wiadomo, doberman świetnie się zapowiada i nie rozczarowuje Jeśli lubisz ruch, masz czas dla psa, który bezgranicznie kocha człowieka, chętnie z nim współpracuje I NIERZADKO DZIELI Z NIM KANAPĘ - dobek to pies dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 25.06.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Jestesmy, jestesmy. Kasia buduje juz a ja z TZ em jestesmy na razie na na etapie projektowania. Dzis wizyta architekta i pokaze nam juz umiejscowienie domku na dzialce i pierwszy szkic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doberfrau 28.06.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Och, no to super. Szczęściary!A kogóż Ty tam na zdjęciu masz, nowego psa? (Rzadko ostatnio bywam na Dgm., więc nie jestem na bieżąco.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 30.06.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 w avatorku? te czekoladki nie sa moje niestety.....ja na dgm tez juz sporadycznie bywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 14.04.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Teraz szukam intensywnie domu dla takiej uroczej, blekitnej dobermanki http://ale.gratka.pl/ogloszenie/4324163_lara_blekitna_dobermanka_szuka_domu.html Jest na prawde niesamowita!Jesli ktos ma pytania prosze pisac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.04.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Widac , ze fajna suczka .Moja sasiadka , znaczy jakas kobieta z mojej wsi , zaczepila mnie przedwczoraj na ulicy i pytala o moich chlopakow , podziwiala i stwierdzila , ze chce takiego psa .Jak powiedzialam ile kosztuje zapytala czy nie mozna adoptowac . Zobowiazalam sie pomoc w adopcji . Pytala jednak o psa , acz nie kategorycznie chciala samca .Nie moge jednak nic o tej kobiecie powiedziec a na siebie obowiazku sprawdzenia jej nie wezme .Zostawila mi numer do siebie i czeka na wiadomosc .Czy ktos od Was moze zadzwonic do Niej i wybadac sprawe ? Naprawde trudno mi powiedziec na ile jest powazna . Mowila , ze wlasnie odszedl ich pies i chce zapelnic miejsce .Zadzwon do mnie moze i pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 14.04.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Lara jest na prawde fajna suczka, jesli tylko bym mogla ja miec - juz dawno lezala by teraz tu kolo mnie. Stane na glowie i znajde jej najlepszy dom na swiecie!Nasz PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.04.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Napisalam do Ciebie na ND . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 15.04.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 wyslalas maila ze stronik ND? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 22.04.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 rrmi - nic nie mam od Ciebiewyslij na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts