Effy 11.04.2014 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Bardzo podobała mi się Kasjopea 3, dopóki nie spojrzałam na Korala - ma praktycznie wszystko to, co mi się podoba. Jedynie nieporozumieniem jest dla mnie umiejscowienie kotłowni... Czy ktoś wprowadzał zmiany w tym zakresie? Chętnie też poczytam o innych modyfikacjach wprowadzonych przez użytkowników A gdyby znalazł się ktoś chętny do pochwalenia zdjęciami swojego domu, to już w ogóle super mój mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona.J 01.06.2016 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 (edytowane) Wow. Zapomnialam ze cos tu kiedys napisalam w kazdym razie, nie wiem czy to aktualne, pewnie nie... kotlownie zrobilismy pod schodami, a dokladnie zrobilismy tam mini piwniczke, podpowiedzial nam to Pan ktory stawial mury, mamy pompe ciepla i ten wielgachny piec spokojnie sie miesci, jeszcze zostalo sporo przestrzeni, a w miejscu kotlowni jest po prostu ogromny hol/poczekalnia mozna ewentualnie kotlownie zostawic i zrobic z niej szafe na odziez wierchnia. Edytowane 21 Stycznia 2018 przez Iwona.J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Borsia 08.09.2017 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2017 Witam. Za chwilkę ruszamy z budową Korala. Niestety nie ma za wiele osób, które budują lub budowały ten dom więc nie ma kto mnie wspierać w decyzji A właśnie przed samym startem dopadają mnie wątpliwości. To był nasz pierwszy typ i się w nim zakochaliśmy. Ilość pomieszczeń gospodarczych mnie urzekła, rozkład pokoi, wielkość... Ale potem po rodzinie i znajomych zaczęły się pojawiać głosy, że za duży... Ja nadal uważam, że dla nas jest w sam raz, ale gdzieś tam wątpliwość się pojawiła. Więc jak to jest, faktycznie taki duży??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolmen1 20.01.2018 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Witam, my również ruszyliśmy z budową - jesteśmy na etapie ścianek wewnętrznych - i mam coraz większe wątpliwości odnośnie kuchni - czy faktycznie zmieści się tam stół dla 4 osób pozostawiając swobodne wejście z obu stron - dodam też że z okno w kuchni przy tarasie zrobiłam drzwi balkonowe. Będę wdzięczna za wszelkie uwagi odnośnie tego projektu zwłaszcza w kwestii kuchni pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Borsia 13.08.2018 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2018 Faktycznie, w kuchni jest ciężko ze stołem. My jeszcze na etapie projektu kuchni rozważaliśmy zamówienie stołu, ale w trakcie budowy ścianek działowych z tego pomysłu zrezygnowaliśmy. Zobaczymy, jak się zagospodaruje kuchnię, może wtedy jakiś stolik się upchnie, ale raczej nie będzie to stół dla czterech osób, a miejsce na poranną kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts