Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pokój i sypialnia z tv

tidia78

Recommended Posts

Czesc panowie szukam pomyslu jak zrobic kącik tv tak aby telewizor byl i w sypialni i w salonie.kiedys widzialem projekt w "tak mieszkam"

jak zrobiono takie cudo. telewizor lcd zawieszony na scianie i obracany razem z kawalkiem sciany ''moze ktos z was wie jaki to byl numer tak mieszkam lub ma wizje tego prosze o praktyczne porady ok?

z gory dzieki

Jeśli chodzi o funkcjonalne rozwiązania, to na uwagę zasługuje również wolnostojąca ścianka TV w salonie, która może wyeksponować telewizor plazmowy, sprzęt Hi-Fi oraz kasety i płyty. Ścianka posiada funkcję obrotową, co umożliwia korzystanie z niej nawet w małym pomieszczeniu. Szklane półki dodają meblowi lekkości i uatrakcyjniają wygląd zakątka dla kina domowego.

http://www.tik-tak.pl/FCKeditor_UserFiles/Image/img_publikacje_add/2007_09_25/quatro_living_m.jpg

dzieki nefer o to mi chodziło wlasnie cos takiego chce zrobic tylko nie wiem jak rozwiazac problem obrotu sciany.na łozyskach czy jak moze macie wiecej zdjec ? jakis szkielet konstrukcji?????

itp

A co do seksu hmmmm??? zawsze mozna sie wspomóc jakims dobrym filmem ??? to taki rozkrecacz???

Popatrz na źródło - to forum. Możesz tam namierzyć autora tej ściany i z nim pogadać o szczegółach.

Co do seksu ... nie mam w sypialni tv, ale zamierzam mieć. O efektach poinformuję :):)

Czekamy. :)

A co do rozkręcaczy to, niestety, zwykle kończy się na meczykach i filmach obejrzanych tylko do połowy ze znużenia. No chyba, że Eurosport jest Waszym fetyszem :) Oczywiście to kwestia indywidualna, ja jednak za żadne skarby nie umieściłbym telewizora w sypialni, dobrze nam bez niego.

• 5 years później...