rafiko 30.06.2008 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Witam Moja pierwsza wsadzona na działeczce roślinka - świerk zaczyna chorować. Na górze i po bokach ma piękne zielone przyrosty, za to od środka igiełki zaczynająć schnąć i opadać. Pomóżcie! Co robić, czy spryskać? Dodam, że pieska nie posiadam, a synuś na świerki nie sika Póki co używa pampersów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 30.06.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 u nas w tym roku jest to samo, tak czasami się zdarza ważne żeby odbijały zdrowe igiełki, uschnięte opadną i powinno być ok. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafiko 30.06.2008 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 oby Dzieki za zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 30.06.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 u nas to samo W sobotę zobaczyłam, że od środka robi się brązowy i zadzwoniłam do ogrodnika, od którego kupowaliśmy drzewka. Powiedział, że w tym roku wyjątkowo szybko rośliny "zrzucają" swoją starą szatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafiko 01.07.2008 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 dzisiaj się mocno przyglądałem się roślince i zauważyłem sporo mikro pajeczynek. A może to przędziorek cos kombinuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiP 01.07.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 na 90 procent jest to przędziorek i należy pryskać, ja uzywam karate i skutkuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna K. 01.07.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Jeśli to świerk Conica - to na pewno przędziorek się rozpanoszył.Ja mam tak co roku i pryskam, potem juz ładnie rośnie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts