Steve74 22.09.2003 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2003 Witam. Poszukuję firmy budowlanej (a najchętniej budowlano-projektowej) z okolic Bydgoszczy - Świecia, która wybudowała by dom w stanie surowym w Pruszczu Pomorskim. Mam ~110tys. i chciałbym z tych pieniędzy postawić dom i wykończyć go w stopniu umozliwiającym wprowadzenie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.09.2003 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2003 Witam. Poszukuję firmy budowlanej (a najchętniej budowlano-projektowej) z okolic Bydgoszczy - Świecia, która wybudowała by dom w stanie surowym w Pruszczu Pomorskim. Mam ~110tys. i chciałbym z tych pieniędzy postawić dom i wykończyć go w stopniu umozliwiającym wprowadzenie się. Jak coś znajdziesz to daj zanać też poszukuje firmy z bydgoszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.09.2003 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2003 Witam. Poszukuję firmy budowlanej (a najchętniej budowlano-projektowej) z okolic Bydgoszczy - Świecia, która wybudowała by dom w stanie surowym w Pruszczu Pomorskim. Mam ~110tys. i chciałbym z tych pieniędzy postawić dom i wykończyć go w stopniu umozliwiającym wprowadzenie się. Jak coś znajdziesz to daj zanać też poszukuje firmy z bydgoszczy [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz2 29.09.2003 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 Oj, za te pieniadze, firma, będzie cienko.. Zalezy jeszcze, jak duzy dom, jak daleko od hurtowni, z czego chcecie postawić. Rok temu miałem propozycje od 25 do 60 tysięcy (sama robocizna, bez dachu - poddasze użytkowe, częściowo podpiwniczone, ok. 180 m2 całk.)pozdrawiamGrzegorz (może uda się na Święta skończyć...) PS. zostało mi trochę porothermu - sprzedam tanio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts