anetina 30.06.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 08.07.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Witam! Zapowiadałem rewizytę więc jestem Domek faktycznie bardzo podobny. Ciekawy jestem jak macie rozplanowane wnętrze - może wkleisz jakieś rzuty? Życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.07.2008 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 oczywiście, ze wklejęale miałam jakiś problem ze zdjeciamipostaram się popołudniu to naprawić i dodać nowe pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.07.2008 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 są rzuty szkiców ręcznych w domu a zaraz postaram się i naprawić zdjęcia frontów domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 08.07.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Układ wnętrza faktycznie różni się od naszego i muszę powiedzieć, że wygląda na dość funkcjonalny. Co do fotek - u mnie widać wszystkie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.07.2008 03:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 po wielu rysunkach i własnych doświadczeniach mamy nadzieję, że ten układ będzie nam odpowiadał w 100 % teoria swoją drogą, a praktyka swoją jak coś - to kolejny dom będzie stawiany podobno trzeci będzie akuratny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1 30.07.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 To juz niedługo zaczynacie Działeczka ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.07.2008 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 To juz niedługo zaczynacie Działeczka ładna dziękuję chyba pora już zaczynać i tak długo zwlekaliśmy - co prawda nie z własnej winy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.08.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Witaj kofffffanaaaaaaa , dołączam się do grona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.08.2008 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 witam i jak ja mam sprzątać powiadomienie przychodzi na pocztę, a ja do kompa czy to już uzależnienie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 29.08.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Nie chcę Cię straszyć ale w tym czasie i w tych pieniądzach to będzie raczej trudno. Musisz coś wybrać: albo szybko albo tanio. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.08.2008 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Nie chcę Cię straszyć ale w tym czasie i w tych pieniądzach to będzie raczej trudno. Musisz coś wybrać: albo szybko albo tanio. Powodzenia. w normalnym tempie chcemy cokolwiek to oznacza a tak poważnie - zależy nam póki co na zamieszkaniu na dole - góra może być dokończona np. nawet i rok później nie liczyliśmy jak to cenowo wyjdzie ale mniej wiecej fundamenty już wyliczone na koszt 7 tys. murarz w zależności który - mamy 3 na oku - od 5 -10 tys. strop robimy z terrivy - czyli robocizna za friko - chłopaki chcą sami położyc, czy jak to się zwie nie rozglądaliśmy sie jeszcze cenowo za dachem - jaka cena robocizny ja planuję - póki co finansami ja się zajmuję, maż zarabia i będzie siedział na budowie - i obstawiam, że spokojnie do 150 tys. sie zmieścimy nawet w zamieszkaniu chociaż dołu - nie kalkulując jeszcze dokłałdnie, jakie wydatki na urządzenie środka aż muszę sobie jakiś przykąłdowy kosztorys zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 05.09.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Czytam i czytam twój dziennik i mnie trochę pociesza bo myślałam że tylko ja jedna taka zagubiona w tych wszystkich wariacjach prawno-budowlano-finansowych a tak to jest jakaś bratnia dusza na tym forum i to w dodatku której udało się rozpocząć już jakoś budowę Mocno trzymam kciuki i będę zaglądać by podziwiać efekty Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.09.2008 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 oj ja ogromnie zakręcona ale pocieszam się, ze jak będę budować już np. trzeci domek - to się będę znała już na wszystkim trza tylko jeden skończyć ja nie tylko zakręcona, ale i pewnie naiwna ale chcę w kwocie 150 tys. mieć zbudowany dom i zamieszkany czy naprawdę więc naiwna - czas pokaże i właśnie miałam telefon, że zaraz mi na działkę zwiozą stal na fundamenty a mąż - dopiero dziś mnie poinformował, że na rano umówił przyjazd pana ze żwirem dlaczegoż ja ostatnia się o tym dowiaduję hmmmmmm tak więc proszę o trzymanie kciuków a ja zaraz i do was zajrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 09.09.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 GRATULUJĘ.Pierwsze koty za płoty... teraz wydając pieniądze, będzie wiadomo na co... mury będą rosły.Teraz podobno już będzie z górki.Mi również podobają się te kominki - wybrałam nawet kilka i umieściłam je w moim dzienniku budowy.Kolory raczej nie moje ale chodzi mi głównie o wzory zabudowy.Do dzieła... i trzymam kciuki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.09.2008 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 nie dziękuję kolory też nie moje jakoś wolę delikatniejsze ale te wzory są ciekawe oj, chciałoby się już zamieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 09.09.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 To jest zastanawiające w dzieciach że one niby potrzebują wielu godzin snu, natomiast nasze organizmy potrzebują go zdecydowanie mniej - a w rzeczywistości wygląda to tak że my byśmy tylko spali a dzieciaki już o 5 się wyrywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.09.2008 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 no ciekawe, o której mój wstanie jutro rano przed przedszkolem chce zobaczyć koparkę, która wjeżdża o 6 rano a ja do pracy na 7 najwyżej zostanie trochę na budowie niech się tatuś opiekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 10.09.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 no ciekawe, o której mój wstanie jutro rano przed przedszkolem chce zobaczyć koparkę, która wjeżdża o 6 rano a ja do pracy na 7 najwyżej zostanie trochę na budowie niech się tatuś opiekuje A takto tatuś nie może go na budowę brać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.09.2008 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 no ciekawe, o której mój wstanie jutro rano przed przedszkolem chce zobaczyć koparkę, która wjeżdża o 6 rano a ja do pracy na 7 najwyżej zostanie trochę na budowie niech się tatuś opiekuje A takto tatuś nie może go na budowę brać? a no tatuś już dużo przed 6 na budowie był a ja na budowę autem mam 15 minut drogi, a z budowy do pracy 5 minut tak że po 6 zawieziony najmłodszy został miał iść do przedszkola i ... łaskawie wrócił do domu o 20 - w przedszkolu nie był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts