anetina 14.10.2009 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 prawdziwe z nas siostrzyczki no a nie dopytałam Ty jedynaczka jesteś?? nie mam młodszą siostrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.10.2009 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 a ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.10.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 a ty ? no ja mam starszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.10.2009 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 czyli znowu braci nie mamy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.10.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 czyli znowu braci nie mamy ? NIET Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.10.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 rozumiem że do domku się zbierasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.10.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 no ja nie moge z tymi siostrami ida w pierdut i ani słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1126 14.10.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Anetina,ja trochę nie w temacie (ja mam brata i dwie córy).W wiatrołapie zamierzasz wstawić szafę wnękową - pamiętaj, żeby zrobić ją trochę wyżej (np. lekki cokół) bo prowadnice na równi z podłogą to ciągły piach i brud w nich - a co za tym idzie uszkodzenia. Moja koleżanka tak zrobiła i płacze - mówi, że ja mam fajnie bo mam podwyższoną szafę. Co prawda ja tego nie planowałam bo po prostu mi tak szafę zrobili ale po kilku latach korzystania bardzo sobie to chwalę.Pozdrawiam z mojego domku w głowie (no i na razie na projekcie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 14.10.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 witam wieczornie ja tez mam brata co do szafy - potwierdzam, na cokole jest lepiej, aczkolwiek nie uniknie sie kotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 14.10.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Jak tam twój karateka?Ja swojemu trochę plan napięty zrobiłam, a raczej sobie.2 dni w tygodniu karate, raz w tygodniu basen, angielski, i jeszcze się zastanawiam nad akrobatyką sportową. Ta akrobatyka to świetna sprawa dzieci tam niezłe przekręty robią.Tylko ja też bym chciała coś dla siebie i kiedy tu znaleźć czas? Z siłowni zrezygnowałam, z angielskiego też. Tylko te obowiązki i obowiązki. Achhhhhhhhhhhhhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 14.10.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 czyli znowu braci nie mamy ? Ja mam dwie siostry młodsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.10.2009 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 czyli znowu braci nie mamy ? NIET a ja sie wyłamię nie pierwsze raz (Wy to pewnie bliźniaczki jesteście tak często sie zgadzacie ) Mam młodsza siostrę i młodszego brata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.10.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 czyli znowu braci nie mamy ? NIET a ja sie wyłamię nie pierwsze raz (Wy to pewnie bliźniaczki jesteście tak często sie zgadzacie ) Mam młodsza siostrę i młodszego brata. no chociaż jedna dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.10.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Witam was z rana!! jak domek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.10.2009 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 no ja nie moge z tymi siostrami ida w pierdut i ani słowa przepraszamy na koniec klientela się wpakowała i jakoś już póxniej nawet nie zdążyłąm wleźć na foruma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 15.10.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Cześć dziewczyny.... wczoraj zanim przeczytałam zaległości...to juz nie miałam z kim pogawędzić...zmyłyście sie kobieciny szybko.... Zaraz jade na budowę.... mieliśmy mały zastrzyk finansowy...i na nowo kupiliśmy towar na podłączenie wody i kanalizacji....i podłogówki...., porobię zdjęcia.... - chyba znowu zaczynam się cieszyć budową.....czas leczy rany Miłego dnia Wam życzę...... bez opadów deszczu i śniegu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.10.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Cześć dziewczyny.... wczoraj zanim przeczytałam zaległości...to juz nie miałam z kim pogawędzić...zmyłyście sie kobieciny szybko.... Zaraz jade na budowę.... mieliśmy mały zastrzyk finansowy...i na nowo kupiliśmy towar na podłączenie wody i kanalizacji....i podłogówki...., porobię zdjęcia.... - chyba znowu zaczynam się cieszyć budową.....czas leczy rany Miłego dnia Wam życzę...... bez opadów deszczu i śniegu.... Glamourmum super wiadomosci. Powodzenia na zakupach i czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.10.2009 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Anetina, ja trochę nie w temacie (ja mam brata i dwie córy). W wiatrołapie zamierzasz wstawić szafę wnękową - pamiętaj, żeby zrobić ją trochę wyżej (np. lekki cokół) bo prowadnice na równi z podłogą to ciągły piach i brud w nich - a co za tym idzie uszkodzenia. Moja koleżanka tak zrobiła i płacze - mówi, że ja mam fajnie bo mam podwyższoną szafę. Co prawda ja tego nie planowałam bo po prostu mi tak szafę zrobili ale po kilku latach korzystania bardzo sobie to chwalę. Pozdrawiam z mojego domku w głowie (no i na razie na projekcie). w mieszkaniu mam na podłodze rzeczywiście ... mogłoby być na cokole nie kojarzę, jak myślałam w domu, ale jak najbardziej przemyślimy to dziękuję za radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.10.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 no ja nie moge z tymi siostrami ida w pierdut i ani słowa przepraszamy na koniec klientela się wpakowała i jakoś już póxniej nawet nie zdążyłąm wleźć na foruma hhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.10.2009 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Jak tam twój karateka? Ja swojemu trochę plan napięty zrobiłam, a raczej sobie. 2 dni w tygodniu karate, raz w tygodniu basen, angielski, i jeszcze się zastanawiam nad akrobatyką sportową. Ta akrobatyka to świetna sprawa dzieci tam niezłe przekręty robią. Tylko ja też bym chciała coś dla siebie i kiedy tu znaleźć czas? Z siłowni zrezygnowałam, z angielskiego też. Tylko te obowiązki i obowiązki. Achhhhhhhhhhhhhhhh ja już wysiadam mamy tylko 2 razy karate i 2 razy basen - 4 dni więc zajęte z ang zrezygnowalismy - większe postępy ma w przedszkolu a poza tym moje dziecie chodzi spać o 19, więc już tym bardziej więcej go nie chcę męczyć bardzo chciał jeszcze na piłkę nożną chodzić, ale kiedy ??? ja chodziłąm na aerobic, ale też nie mam kiedy, bo z 18 przenieśli na 19, więc ... bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts