Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do naszego domku

Recommended Posts

Cześć dziewczyny.... wczoraj zanim przeczytałam zaległości...to juz nie miałam z kim pogawędzić...zmyłyście sie kobieciny szybko.... :wink:

Zaraz jade na budowę.... mieliśmy mały zastrzyk finansowy...i na nowo kupiliśmy towar na podłączenie wody i kanalizacji....i podłogówki...., porobię zdjęcia.... - chyba znowu zaczynam się cieszyć budową.....czas leczy rany :)

Miłego dnia Wam życzę...... bez opadów deszczu i śniegu....

Super, ciesze się że widzisz znowu radość budowie, udanych zakupów życze

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć dziewczyny.... wczoraj zanim przeczytałam zaległości...to juz nie miałam z kim pogawędzić...zmyłyście sie kobieciny szybko.... :wink:

Zaraz jade na budowę.... mieliśmy mały zastrzyk finansowy...i na nowo kupiliśmy towar na podłączenie wody i kanalizacji....i podłogówki...., porobię zdjęcia.... - chyba znowu zaczynam się cieszyć budową.....czas leczy rany :)

no super wieści

życzę miłych zakupów

żadnych niemiłych i niespodziewanych gości na budowie - tamtemu mam nadzieję, ze nogio z tyłka już wypadły

Tobie też życzymy ładnej pogody :)

no super wieści

życzę miłych zakupów

żadnych niemiłych i niespodziewanych gości na budowie - tamtemu mam nadzieję, ze nogio z tyłka już wypadły

Tobie też życzymy ładnej pogody :)

ładnej pogody życzymy każdemu

Trzeba cieszyć się każdą chwilą później będzie co wspominać, a zakupy poprawią ci humorek.

czyli znowu braci nie mamy ?

Ja mam dwie siostry młodsze :lol:

czyli znowu braci nie mamy ?

NIET

a ja sie wyłamię nie pierwsze raz (Wy to pewnie bliźniaczki jesteście tak często sie zgadzacie :wink: )

Mam młodsza siostrę i młodszego brata.

i się wyłamały :D :D :D

A ja mam jak aneta-we brata i siostrę. Wszystko młodsze.

Jak tam twój karateka?

Ja swojemu trochę plan napięty zrobiłam, a raczej sobie.

2 dni w tygodniu karate, raz w tygodniu basen, angielski, i jeszcze się zastanawiam nad akrobatyką sportową. Ta akrobatyka to świetna sprawa dzieci tam niezłe przekręty robią.

Tylko ja też bym chciała coś dla siebie i kiedy tu znaleźć czas? Z siłowni zrezygnowałam, z angielskiego też. Tylko te obowiązki i obowiązki. Achhhhhhhhhhhhhhhh

ja już wysiadam

mamy tylko 2 razy karate i 2 razy basen - 4 dni więc zajęte

z ang zrezygnowalismy - większe postępy ma w przedszkolu

a poza tym moje dziecie chodzi spać o 19, więc już tym bardziej więcej go nie chcę męczyć

bardzo chciał jeszcze na piłkę nożną chodzić, ale kiedy ???

ja chodziłąm na aerobic, ale też nie mam kiedy, bo z 18 przenieśli na 19, więc ... bez sensu

To plan napięty tak samo jak mój.

Mojemu synkowi bardzo podobają się te zajęcia i nie może się ich doczekać. Przynajmniej w domu mam spokój, bo już tak nie skacze jakby miał sprężynę w d…pci. Chodzi spać o po wieczorynce, więc nie jest źle.

Mój mężulek bardzo chciałby, aby jego oczko w głowie chodziło na piłkę nożną. Jak tylko synek się urodził on już mu szukał klubu gdzie mając 6 lat mógłby zacząć grać. Tylko nie wziął jednego pod uwagę, czy synkowi będzie się to podobało. Jak jego oczko podrosło okazało się, że ma w nosie takie zajęcia w ogóle go to nie interesuje.hi, hi,hi

Jak tylko tatuś próbuje z nim poćwiczyć aby go zaszczepić w trenowaniu to on po 15 min. stwierdza, że mu się nudzi i wraca do domu bierze kredki, papier i rysuje oraz maluje. :o :o :o :o :o

Tata zawiedziony, bo to fanatyk piłeczki i nie może pojąć jak to możliwe, że jego syna to nie interesuje. Chodzi i powtarza w kółko: ja w jego wieku to nie schodziłem z boiska, gdyby nie mama to zostałbym piłkarzem.

To plan napięty tak samo jak mój.

Mojemu synkowi bardzo podobają się te zajęcia i nie może się ich doczekać. Przynajmniej w domu mam spokój, bo już tak nie skacze jakby miał sprężynę w d…pci. Chodzi spać o po wieczorynce, więc nie jest źle. .

a ja myslałam, ze po zajęciach też będzie mniał mniejszy motorek w pupie :D

niestety - jest wręcz przeciwnie :D

Mój mężulek bardzo chciałby, aby jego oczko w głowie chodziło na piłkę nożną. Jak tylko synek się urodził on już mu szukał klubu gdzie mając 6 lat mógłby zacząć grać. Tylko nie wziął jednego pod uwagę, czy synkowi będzie się to podobało. Jak jego oczko podrosło okazało się, że ma w nosie takie zajęcia w ogóle go to nie interesuje.hi, hi,hi

Jak tylko tatuś próbuje z nim poćwiczyć aby go zaszczepić w trenowaniu to on po 15 min. stwierdza, że mu się nudzi i wraca do domu bierze kredki, papier i rysuje oraz maluje. :o :o :o :o :o

Tata zawiedziony, bo to fanatyk piłeczki i nie może pojąć jak to możliwe, że jego syna to nie interesuje. Chodzi i powtarza w kółko: ja w jego wieku to nie schodziłem z boiska, gdyby nie mama to zostałbym piłkarzem.

dzieci są rózne

mojego ogólnie do piłki nie bardzo ciagnie

woli rower, rolki, narty

nie lubi biegania takiego samego sobie

ale może wciagnie i jednego i drugiego piłka - zobaczymy

ps. a mój nie przepada za rysowaniem i malowaniem

wolałby pisać cyferki i literki :)