kawika 15.10.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Cześć dziewczyny.... wczoraj zanim przeczytałam zaległości...to juz nie miałam z kim pogawędzić...zmyłyście sie kobieciny szybko.... Zaraz jade na budowę.... mieliśmy mały zastrzyk finansowy...i na nowo kupiliśmy towar na podłączenie wody i kanalizacji....i podłogówki...., porobię zdjęcia.... - chyba znowu zaczynam się cieszyć budową.....czas leczy rany Miłego dnia Wam życzę...... bez opadów deszczu i śniegu.... Super, ciesze się że widzisz znowu radość budowie, udanych zakupów życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.10.2009 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 witam wieczornie ja tez mam brata co do szafy - potwierdzam, na cokole jest lepiej, aczkolwiek nie uniknie sie kotów. niestety, tematu kotów się nie ominie kurz jest wszędzie, jakkolwiek by nie było często sprzatane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.10.2009 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Witam was z rana!! jak domek?? mój ? zmienia się wewnątrz z dnia na dzień szkoda tylko, ze inwestorka nie ma jak nosić aparatu i cykać fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.10.2009 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 czyli znowu braci nie mamy ? Ja mam dwie siostry młodsze czyli znowu braci nie mamy ? NIET a ja sie wyłamię nie pierwsze raz (Wy to pewnie bliźniaczki jesteście tak często sie zgadzacie ) Mam młodsza siostrę i młodszego brata. i się wyłamały :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.10.2009 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Cześć dziewczyny.... wczoraj zanim przeczytałam zaległości...to juz nie miałam z kim pogawędzić...zmyłyście sie kobieciny szybko.... Zaraz jade na budowę.... mieliśmy mały zastrzyk finansowy...i na nowo kupiliśmy towar na podłączenie wody i kanalizacji....i podłogówki...., porobię zdjęcia.... - chyba znowu zaczynam się cieszyć budową.....czas leczy rany Miłego dnia Wam życzę...... bez opadów deszczu i śniegu.... no super wieści życzę miłych zakupów żadnych niemiłych i niespodziewanych gości na budowie - tamtemu mam nadzieję, ze nogio z tyłka już wypadły Tobie też życzymy ładnej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.10.2009 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 no ja nie moge z tymi siostrami ida w pierdut i ani słowa przepraszamy na koniec klientela się wpakowała i jakoś już póxniej nawet nie zdążyłąm wleźć na foruma hhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmm hm hm hm hm :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 15.10.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Cześć dziewczyny.... wczoraj zanim przeczytałam zaległości...to juz nie miałam z kim pogawędzić...zmyłyście sie kobieciny szybko.... Zaraz jade na budowę.... mieliśmy mały zastrzyk finansowy...i na nowo kupiliśmy towar na podłączenie wody i kanalizacji....i podłogówki...., porobię zdjęcia.... - chyba znowu zaczynam się cieszyć budową.....czas leczy rany Miłego dnia Wam życzę...... bez opadów deszczu i śniegu.... no super wieści życzę miłych zakupów żadnych niemiłych i niespodziewanych gości na budowie - tamtemu mam nadzieję, ze nogio z tyłka już wypadły Tobie też życzymy ładnej pogody ładnej pogody życzymy każdemu Trzeba cieszyć się każdą chwilą później będzie co wspominać, a zakupy poprawią ci humorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 15.10.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 czyli znowu braci nie mamy ? Ja mam dwie siostry młodsze czyli znowu braci nie mamy ? NIET a ja sie wyłamię nie pierwsze raz (Wy to pewnie bliźniaczki jesteście tak często sie zgadzacie ) Mam młodsza siostrę i młodszego brata. i się wyłamały :D A ja mam jak aneta-we brata i siostrę. Wszystko młodsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 15.10.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Jak tam twój karateka? Ja swojemu trochę plan napięty zrobiłam, a raczej sobie. 2 dni w tygodniu karate, raz w tygodniu basen, angielski, i jeszcze się zastanawiam nad akrobatyką sportową. Ta akrobatyka to świetna sprawa dzieci tam niezłe przekręty robią. Tylko ja też bym chciała coś dla siebie i kiedy tu znaleźć czas? Z siłowni zrezygnowałam, z angielskiego też. Tylko te obowiązki i obowiązki. Achhhhhhhhhhhhhhhh ja już wysiadam mamy tylko 2 razy karate i 2 razy basen - 4 dni więc zajęte z ang zrezygnowalismy - większe postępy ma w przedszkolu a poza tym moje dziecie chodzi spać o 19, więc już tym bardziej więcej go nie chcę męczyć bardzo chciał jeszcze na piłkę nożną chodzić, ale kiedy ??? ja chodziłąm na aerobic, ale też nie mam kiedy, bo z 18 przenieśli na 19, więc ... bez sensu To plan napięty tak samo jak mój. Mojemu synkowi bardzo podobają się te zajęcia i nie może się ich doczekać. Przynajmniej w domu mam spokój, bo już tak nie skacze jakby miał sprężynę w d…pci. Chodzi spać o po wieczorynce, więc nie jest źle. Mój mężulek bardzo chciałby, aby jego oczko w głowie chodziło na piłkę nożną. Jak tylko synek się urodził on już mu szukał klubu gdzie mając 6 lat mógłby zacząć grać. Tylko nie wziął jednego pod uwagę, czy synkowi będzie się to podobało. Jak jego oczko podrosło okazało się, że ma w nosie takie zajęcia w ogóle go to nie interesuje.hi, hi,hi Jak tylko tatuś próbuje z nim poćwiczyć aby go zaszczepić w trenowaniu to on po 15 min. stwierdza, że mu się nudzi i wraca do domu bierze kredki, papier i rysuje oraz maluje. Tata zawiedziony, bo to fanatyk piłeczki i nie może pojąć jak to możliwe, że jego syna to nie interesuje. Chodzi i powtarza w kółko: ja w jego wieku to nie schodziłem z boiska, gdyby nie mama to zostałbym piłkarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 15.10.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Ja nawet zrezygnowałam z siłowni, którą miałam o 21:00. Tyle rzeczy jest do zrobienia, że nie mam nawet czasu o tak późnej porze dla siebie. Dobrze, że mam, chociaż czas na doprowadzenie się do jakiegoś normalnego wyglądu, aby nie straszyć ludzi po wyjściu z domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 15.10.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Uciekam, bo muszę coś porobić.Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.10.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Dobrze, że mam, chociaż czas na doprowadzenie się do jakiegoś normalnego wyglądu, aby nie straszyć ludzi po wyjściu z domu. no ja też tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.10.2009 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Dobrze, że mam, chociaż czas na doprowadzenie się do jakiegoś normalnego wyglądu, aby nie straszyć ludzi po wyjściu z domu. no ja też tak mam ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.10.2009 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 To plan napięty tak samo jak mój. Mojemu synkowi bardzo podobają się te zajęcia i nie może się ich doczekać. Przynajmniej w domu mam spokój, bo już tak nie skacze jakby miał sprężynę w d…pci. Chodzi spać o po wieczorynce, więc nie jest źle. . a ja myslałam, ze po zajęciach też będzie mniał mniejszy motorek w pupie niestety - jest wręcz przeciwnie Mój mężulek bardzo chciałby, aby jego oczko w głowie chodziło na piłkę nożną. Jak tylko synek się urodził on już mu szukał klubu gdzie mając 6 lat mógłby zacząć grać. Tylko nie wziął jednego pod uwagę, czy synkowi będzie się to podobało. Jak jego oczko podrosło okazało się, że ma w nosie takie zajęcia w ogóle go to nie interesuje.hi, hi,hi Jak tylko tatuś próbuje z nim poćwiczyć aby go zaszczepić w trenowaniu to on po 15 min. stwierdza, że mu się nudzi i wraca do domu bierze kredki, papier i rysuje oraz maluje. Tata zawiedziony, bo to fanatyk piłeczki i nie może pojąć jak to możliwe, że jego syna to nie interesuje. Chodzi i powtarza w kółko: ja w jego wieku to nie schodziłem z boiska, gdyby nie mama to zostałbym piłkarzem. dzieci są rózne mojego ogólnie do piłki nie bardzo ciagnie woli rower, rolki, narty nie lubi biegania takiego samego sobie ale może wciagnie i jednego i drugiego piłka - zobaczymy ps. a mój nie przepada za rysowaniem i malowaniem wolałby pisać cyferki i literki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.10.2009 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Uciekam, bo muszę coś porobić. Do zobaczenia. do zobaczenia daj znać, jak wrócisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.10.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 czzeee siostra. dzisiaj piątek. nareszcie. jutro jadę sprzątać a w niedzielę mam zajęcia w szkole (dalej podyplomowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.10.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 tez wpadłam się przywitać piątkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.10.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 witam chodzę za kalą jak cień A u nas jest słonecznie ,pięknie i chłodno,ale ja mam dobry humor i nawet kala z rana byłam w Grudziądzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.10.2009 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 czzeee siostra. dzisiaj piątek. nareszcie. jutro jadę sprzątać a w niedzielę mam zajęcia w szkole (dalej podyplomowe) witam widzę, że nastrój już lepszy ja z rana miałam .... ale już jest dobrze - słoneczko wychodzi miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.10.2009 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 tez wpadłam się przywitać piątkowo witam witam witam bardzo gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts