anetina 16.10.2009 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 witam chodzę za kalą jak cień A u nas jest słonecznie ,pięknie i chłodno,ale ja mam dobry humor i nawet kala z rana byłam w Grudziądzu a gdzie was tam wywiało ? u mnie też teraz słoneczko wcześniej była mżawka póxniej śnieg padał a teraz ładna jesienna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.10.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 myślałam że cię dzisiaj nie będzie humor troszkę lepszy u nas topniej śnieg, którego już mam dosyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.10.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 16.10.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 witam już weekendowo. u nas zajecia ze starszym kiepsko, malz do wieczora pracuje, a jak z mloda bym poszla na cokolwiek to chyba lepszy mialaby ubaw niz dzieci planowe... rezolutna panienka tylko weekendowo angielski i basen. Moj starszy tez lubi rysowac i malowac, a najbardziej wycinac... jak na razie papier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.10.2009 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 myślałam że cię dzisiaj nie będzie humor troszkę lepszy u nas topniej śnieg, którego już mam dosyć nie miałam nastroju ale pomysłałam, ze głupio się nie odezwać więc jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.10.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 myślałam że cię dzisiaj nie będzie humor troszkę lepszy u nas topniej śnieg, którego już mam dosyć nie miałam nastroju ale pomysłałam, ze głupio się nie odezwać więc jestem kurde to jakieś zaraźliwe jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.10.2009 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 czekam na zdjęcia postaram się zaraz wkleić muszę tylko do innego kompa się przesiąść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.10.2009 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 witam już weekendowo. u nas zajecia ze starszym kiepsko, malz do wieczora pracuje, a jak z mloda bym poszla na cokolwiek to chyba lepszy mialaby ubaw niz dzieci planowe... rezolutna panienka tylko weekendowo angielski i basen. Moj starszy tez lubi rysowac i malowac, a najbardziej wycinac... jak na razie papier oj te nasze maluchy fajnie patrzeć, jak poszerzają swoją wiedzę i jak wychodzą ich własne zainteresowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.10.2009 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 myślałam że cię dzisiaj nie będzie humor troszkę lepszy u nas topniej śnieg, którego już mam dosyć nie miałam nastroju ale pomysłałam, ze głupio się nie odezwać więc jestem kurde to jakieś zaraźliwe jest przez pogodę chyba myślałam, ze humor mi wrócił, ale dobitnie ktoś próbuje mnie dobić do dołu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.10.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 myślałam że cię dzisiaj nie będzie humor troszkę lepszy u nas topniej śnieg, którego już mam dosyć nie miałam nastroju ale pomysłałam, ze głupio się nie odezwać więc jestem kurde to jakieś zaraźliwe jest przez pogodę chyba myślałam, ze humor mi wrócił, ale dobitnie ktoś próbuje mnie dobić do dołu :( KKKKKKTTTTTTTOOOOOO????????????????? zaraz mu wtłukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.10.2009 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 zgaduj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.10.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 zgaduj ślubny pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.10.2009 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 zgadłaś oddam i jeszcze zapłacę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.10.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 wszystkie pomału wysiadamy nie denerwuj się będzie dobrze, naprawdę jest aż tak źle?? przytulam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.10.2009 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 tak :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.10.2009 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 zdjęcia wkleiłam nie wiem, czy coś nie ucieło ale nie mam nawet głowy do tego, by to sprawdzić miłego weekenda życzę ja znikam pozdrawiam pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.10.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 dlaczego tak szybko??? buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.10.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 mała kuchenka i zgrabna a okap gdzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 16.10.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Dobrze, że mam, chociaż czas na doprowadzenie się do jakiegoś normalnego wyglądu, aby nie straszyć ludzi po wyjściu z domu. no ja też tak mam ja też Tak trzymać dziewczyny, nie możemy pozwolić sobie na taki wygląd. http://foto2.m.onet.pl/_m/40a0a02a116c9c6a143b142780e99992,12,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 16.10.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 dzieci są rózne mojego ogólnie do piłki nie bardzo ciagnie woli rower, rolki, narty nie lubi biegania takiego samego sobie ale może wciagnie i jednego i drugiego piłka - zobaczymy Mój synek na pytanie, dlaczego nie chce grać w piłkę stwierdza: -bo trzeba się bardzo spocić Uśmiałam się z miny męża jak to usłyszał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts