aniamar 16.10.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 witam już weekendowo. u nas zajecia ze starszym kiepsko, malz do wieczora pracuje, a jak z mloda bym poszla na cokolwiek to chyba lepszy mialaby ubaw niz dzieci planowe... rezolutna panienka tylko weekendowo angielski i basen. Moj starszy tez lubi rysowac i malowac, a najbardziej wycinac... jak na razie papier Z tym wycinaniem to ja też mam zawrót głowy. Mój synek po twórczej pracy włożonej w rysunek i wycięcie zapomina o posprzątaniu a jak się go prosi to robi duże oczy i tak ładnie prosi twierdząc, że jest tak zmęczony, że już nie da rady posprzątać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 16.10.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 myślałam że cię dzisiaj nie będzie humor troszkę lepszy u nas topniej śnieg, którego już mam dosyć nie miałam nastroju ale pomysłałam, ze głupio się nie odezwać więc jestem A ja dzisiaj miałam ubaw na całego. Przesyłam coś na dobry początek tygodnia, bo wiem, że wcześniej i tak tego nie przeczytacie. Praktyczna torba dla panów, by łatwiej znosili zakupy. http://foto3.m.onet.pl/_m/4a83ee32f91213ecb0ba473a12e08d6f,12,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 16.10.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 mała kuchenka i zgrabna a okap gdzie?? Anetina rozmieszczenie sprzętu mnie zastanawia, gdzie będzie stała lodówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 16.10.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Dobrze, że mam, chociaż czas na doprowadzenie się do jakiegoś normalnego wyglądu, aby nie straszyć ludzi po wyjściu z domu. no ja też tak mam ja też Tak trzymać dziewczyny, nie możemy pozwolić sobie na taki wygląd. http://foto2.m.onet.pl/_m/40a0a02a116c9c6a143b142780e99992,12,19,0.jpg OOOOOOO , kto mi srobil zdjęcie?????????Nie , to nie ja ja mam grubsze nogi. No dobra , grubsza , ale spodenek taki kłusych nie noszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 16.10.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Dobrze, że mam, chociaż czas na doprowadzenie się do jakiegoś normalnego wyglądu, aby nie straszyć ludzi po wyjściu z domu. no ja też tak mam ja też Tak trzymać dziewczyny, nie możemy pozwolić sobie na taki wygląd. http://foto2.m.onet.pl/_m/40a0a02a116c9c6a143b142780e99992,12,19,0.jpg OOOOOOO , kto mi srobil zdjęcie?????????Nie , to nie ja ja mam grubsze nogi. No dobra , grubsza , ale spodenek taki kłusych nie noszę. Basia nie przesadzaj, nic na Twoich zdjęciach nie wskazuje na to abyś się tak zapuściła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 16.10.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 zgadłaś oddam i jeszcze zapłacę Aż tak źleeeee????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 16.10.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 witam już weekendowo. u nas zajecia ze starszym kiepsko, malz do wieczora pracuje, a jak z mloda bym poszla na cokolwiek to chyba lepszy mialaby ubaw niz dzieci planowe... rezolutna panienka tylko weekendowo angielski i basen. Moj starszy tez lubi rysowac i malowac, a najbardziej wycinac... jak na razie papier Z tym wycinaniem to ja też mam zawrót głowy. Mój synek po twórczej pracy włożonej w rysunek i wycięcie zapomina o posprzątaniu a jak się go prosi to robi duże oczy i tak ładnie prosi twierdząc, że jest tak zmęczony, że już nie da rady posprzątać. czyzby podobny wiek? u mnie to samo chyba ze wyciągnę odkurzacz to odgonić go nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 16.10.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 zgadłaś oddam i jeszcze zapłacę niestety czasem tak jest ale jesteś kobietą i jesteś silna, na pewno dasz radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.10.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Dzień dobry, pozdrawiam niedzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 18.10.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 witam już weekendowo. u nas zajecia ze starszym kiepsko, malz do wieczora pracuje, a jak z mloda bym poszla na cokolwiek to chyba lepszy mialaby ubaw niz dzieci planowe... rezolutna panienka tylko weekendowo angielski i basen. Moj starszy tez lubi rysowac i malowac, a najbardziej wycinac... jak na razie papier Z tym wycinaniem to ja też mam zawrót głowy. Mój synek po twórczej pracy włożonej w rysunek i wycięcie zapomina o posprzątaniu a jak się go prosi to robi duże oczy i tak ładnie prosi twierdząc, że jest tak zmęczony, że już nie da rady posprzątać. czyzby podobny wiek? u mnie to samo chyba ze wyciągnę odkurzacz to odgonić go nie mogę Mój skończył 6 lat i jest w zerówce. Nie dałam go do 1 klasy, bo szkoda mi jego dzieciństwa. Jeszcze się nasiedzi przy książkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 18.10.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 zgadłaś oddam i jeszcze zapłacę niestety czasem tak jest ale jesteś kobietą i jesteś silna, na pewno dasz radę. Nie poddawaj się!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 18.10.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Dobrze, że mam, chociaż czas na doprowadzenie się do jakiegoś normalnego wyglądu, aby nie straszyć ludzi po wyjściu z domu. no ja też tak mam ja też Tak trzymać dziewczyny, nie możemy pozwolić sobie na taki wygląd. http://foto2.m.onet.pl/_m/40a0a02a116c9c6a143b142780e99992,12,19,0.jpg OOOOOOO , kto mi srobil zdjęcie?????????Nie , to nie ja ja mam grubsze nogi. No dobra , grubsza , ale spodenek taki kłusych nie noszę. Basia nie przesadzaj, nic na Twoich zdjęciach nie wskazuje na to abyś się tak zapuściła. Ja taka zapuszczona od urodzenia Czasem więcej jestem otłuszczona czasem mniej. Po dzieciarni latem udalo się zwalić 14 kg. Mialo byc jeszcze 7 , ale ... Ale jeszcze zrzuce te 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.10.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Kochanego ciała nigdy dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.10.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Kochanego ciała nigdy dość święte słowa.. Cześć dziewczyny...i zaczynamy tydzień od poczatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.10.2009 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 dlaczego tak szybko??? buźka bom nie w humorze była ale jest już ok i jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.10.2009 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 mała kuchenka i zgrabna a okap gdzie?? to tak na szybko okap będzie nad kuchnią - nie było narożnego tak samo kuchnia byłaby w głębi ale mniej więcej - tak chcę kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.10.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Dobrze, że mam, chociaż czas na doprowadzenie się do jakiegoś normalnego wyglądu, aby nie straszyć ludzi po wyjściu z domu. no ja też tak mam ja też Tak trzymać dziewczyny, nie możemy pozwolić sobie na taki wygląd. http://foto2.m.onet.pl/_m/40a0a02a116c9c6a143b142780e99992,12,19,0.jpg ciekawe, jak wygląda z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.10.2009 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 dzieci są rózne mojego ogólnie do piłki nie bardzo ciagnie woli rower, rolki, narty nie lubi biegania takiego samego sobie ale może wciagnie i jednego i drugiego piłka - zobaczymy Mój synek na pytanie, dlaczego nie chce grać w piłkę stwierdza: -bo trzeba się bardzo spocić Uśmiałam się z miny męża jak to usłyszał. dobrze powiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.10.2009 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Z tym wycinaniem to ja też mam zawrót głowy. Mój synek po twórczej pracy włożonej w rysunek i wycięcie zapomina o posprzątaniu a jak się go prosi to robi duże oczy i tak ładnie prosi twierdząc, że jest tak zmęczony, że już nie da rady posprzątać. i mamusia pewnie pomogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.10.2009 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Praktyczna torba dla panów, by łatwiej znosili zakupy. http://foto3.m.onet.pl/_m/4a83ee32f91213ecb0ba473a12e08d6f,12,19,0.jpg super torba ciekawe, jak wygląda torba dla pań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts