Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do naszego domku

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dobrze, że mam, chociaż czas na doprowadzenie się do jakiegoś normalnego wyglądu, aby nie straszyć ludzi po wyjściu z domu. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:o :o :o no ja też tak mam :o :o

ja też :D

Tak trzymać dziewczyny, nie możemy pozwolić sobie na taki wygląd.

http://foto2.m.onet.pl/_m/40a0a02a116c9c6a143b142780e99992,12,19,0.jpg

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

OOOOOOO , kto mi srobil zdjęcie?????????Nie , to nie ja ja mam grubsze nogi.:D No dobra , grubsza , ale spodenek taki kłusych nie noszę.

coś ty siostra przesadzasz :D :D :D

witam już weekendowo.

u nas zajecia ze starszym kiepsko, malz do wieczora pracuje, a jak z mloda bym poszla na cokolwiek to chyba lepszy mialaby ubaw niz dzieci planowe...

rezolutna panienka :)

tylko weekendowo angielski i basen. Moj starszy tez lubi rysowac i malowac, a najbardziej wycinac... jak na razie papier :)

Z tym wycinaniem to ja też mam zawrót głowy. Mój synek po twórczej pracy włożonej w rysunek i wycięcie zapomina o posprzątaniu a jak się go prosi to robi duże oczy i tak ładnie prosi twierdząc, że jest tak zmęczony, że już nie da rady posprzątać.

czyzby podobny wiek?

u mnie to samo :)

chyba ze wyciągnę odkurzacz to odgonić go nie mogę :)

czyżby to po prostu 5-6 latki ??? :)

witam cię serdecznie :)

wraca do normalności - o ile mozna tak powiedzieć

wie, ze musi się starać i wykazać, że ja nie mam krótkiej pamięci

chyba nie polazłam jeszcze do waszych dzienników siostry :(

sił z rańca nie było - pełno roboty jest :evil: :evil: :evil:

może w końcu władza będzie porządkować dokumenty, byśmy nie musiały się wściekać :D :D :D

a jak tam u ciebie?

jest słoneczko ? czy zachmurzone ?

lepiej z nastrojami ?

:) anetina a ja tak sobie myślę, że jeżeli ta lodówa będzie stała w spiżarni to może wygodniej by Ci było gdyby tam były drzwi przesuwane?

Często w czasie gotowania trzeba coś z lodówki a ręce albo zajęte albo mokre - wtedy drzwi mogłabyś przesunąć nogą lub kolanem i do przodu.....tak sobie tylko myślę....głośno :wink: