anetina 19.10.2009 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 mała kuchenka i zgrabna a okap gdzie?? Anetina rozmieszczenie sprzętu mnie zastanawia, gdzie będzie stała lodówka? lodówki póki co w planach nie mam stoi w spiżarce miała być na wierzchu w kuchni druga w spiżarce póki co będzie jedna wielka w spizarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.10.2009 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Dobrze, że mam, chociaż czas na doprowadzenie się do jakiegoś normalnego wyglądu, aby nie straszyć ludzi po wyjściu z domu. no ja też tak mam ja też Tak trzymać dziewczyny, nie możemy pozwolić sobie na taki wygląd. http://foto2.m.onet.pl/_m/40a0a02a116c9c6a143b142780e99992,12,19,0.jpg OOOOOOO , kto mi srobil zdjęcie?????????Nie , to nie ja ja mam grubsze nogi. No dobra , grubsza , ale spodenek taki kłusych nie noszę. coś ty siostra przesadzasz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.10.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 witajcie laski!!! zgrabne pupcie tutaj widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.10.2009 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 zgadłaś oddam i jeszcze zapłacę Aż tak źleeeee????????? tak już wtedy przegiął miłość jest wredna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.10.2009 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 witam już weekendowo. u nas zajecia ze starszym kiepsko, malz do wieczora pracuje, a jak z mloda bym poszla na cokolwiek to chyba lepszy mialaby ubaw niz dzieci planowe... rezolutna panienka tylko weekendowo angielski i basen. Moj starszy tez lubi rysowac i malowac, a najbardziej wycinac... jak na razie papier Z tym wycinaniem to ja też mam zawrót głowy. Mój synek po twórczej pracy włożonej w rysunek i wycięcie zapomina o posprzątaniu a jak się go prosi to robi duże oczy i tak ładnie prosi twierdząc, że jest tak zmęczony, że już nie da rady posprzątać. czyzby podobny wiek? u mnie to samo chyba ze wyciągnę odkurzacz to odgonić go nie mogę czyżby to po prostu 5-6 latki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.10.2009 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 zgadłaś oddam i jeszcze zapłacę niestety czasem tak jest ale jesteś kobietą i jesteś silna, na pewno dasz radę. dałam radę oczywiście ale ile to nerw i stresu, zdrowia kosztuje, wiem tylko ja :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.10.2009 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Dzień dobry, pozdrawiam niedzielnie witam a ja pozdrawiam poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.10.2009 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Mój skończył 6 lat i jest w zerówce. Nie dałam go do 1 klasy, bo szkoda mi jego dzieciństwa. Jeszcze się nasiedzi przy książkach. mój to jako październikowy i tak się nie łapał na reformę ale ja tam jestem przeciw reformie w takim wykonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.10.2009 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 zgadłaś oddam i jeszcze zapłacę niestety czasem tak jest ale jesteś kobietą i jesteś silna, na pewno dasz radę. Nie poddawaj się!!!!!!!!!!!!!!! nie poddałam się a nawet walkę wygrałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.10.2009 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Kochanego ciała nigdy dość święte słowa.. Cześć dziewczyny...i zaczynamy tydzień od poczatku znowu od początku zauwazyłyście, że czas gna niemiłosiernie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.10.2009 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 witajcie laski!!! zgrabne pupcie tutaj widze taaaaa, jedna pochwaliła się tylko pupą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.10.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Hej. siostra.cieszę się że wszystko pomału wraca do normalności. Buźka wielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.10.2009 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 witam cię serdecznie wraca do normalności - o ile mozna tak powiedzieć wie, ze musi się starać i wykazać, że ja nie mam krótkiej pamięci chyba nie polazłam jeszcze do waszych dzienników siostry sił z rańca nie było - pełno roboty jest może w końcu władza będzie porządkować dokumenty, byśmy nie musiały się wściekać :D a jak tam u ciebie? jest słoneczko ? czy zachmurzone ? lepiej z nastrojami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.10.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 chyba nie polazłam jeszcze do waszych dzienników siostry to idź poczytaj bo u mnie dzisiaj dużo się działo nastrój do dupy, ale na pewno będzie lepiej dzięki wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.10.2009 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 będzie na pewno lepiej zobaczysz lezę już do was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.10.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Już jest lepiej a Ty do domku leć buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 19.10.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Tęsknie za wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 19.10.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 anetina a ja tak sobie myślę, że jeżeli ta lodówa będzie stała w spiżarni to może wygodniej by Ci było gdyby tam były drzwi przesuwane? Często w czasie gotowania trzeba coś z lodówki a ręce albo zajęte albo mokre - wtedy drzwi mogłabyś przesunąć nogą lub kolanem i do przodu.....tak sobie tylko myślę....głośno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.10.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Tęsknie za wami My za Tobą też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.10.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts