stukpuk 09.02.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ja cię mogę przytulić ale wiesz, że mam malutkie nie wiem, czy ci wystarczą Będe często zmieniał dłonie................. Rozmiar się nie liczy ważne że ciepłe i ze szczerego serca dane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.02.2009 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ja cię mogę przytulić ale wiesz, że mam malutkie nie wiem, czy ci wystarczą Będe często zmieniał dłonie................. Rozmiar się nie liczy ważne że ciepłe i ze szczerego serca dane ciepłe są ze szczerego serca też gorzej jedynie dla ciebie, gdy się mój mąż dowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.02.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ja cię mogę przytulić ale wiesz, że mam malutkie nie wiem, czy ci wystarczą Będe często zmieniał dłonie................. Rozmiar się nie liczy ważne że ciepłe i ze szczerego serca dane ciepłe są ze szczerego serca też gorzej jedynie dla ciebie, gdy się mój mąż dowie Przecież zaraz nie polece do niego żeby mu się pochwalić , no co ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.02.2009 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ja cię mogę przytulić ale wiesz, że mam malutkie nie wiem, czy ci wystarczą Będe często zmieniał dłonie................. Rozmiar się nie liczy ważne że ciepłe i ze szczerego serca dane ciepłe są ze szczerego serca też gorzej jedynie dla ciebie, gdy się mój mąż dowie Przecież zaraz nie polece do niego żeby mu się pochwalić , no co ty? gorzej jak sam to przeczyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.02.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ja cię mogę przytulić ale wiesz, że mam malutkie nie wiem, czy ci wystarczą Będe często zmieniał dłonie................. Rozmiar się nie liczy ważne że ciepłe i ze szczerego serca dane ciepłe są ze szczerego serca też gorzej jedynie dla ciebie, gdy się mój mąż dowie Przecież zaraz nie polece do niego żeby mu się pochwalić , no co ty? gorzej jak sam to przeczyta To zginiemy razem w objęciach, hihihihiihiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.02.2009 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ja chyba wolę jednak objęcia swego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.02.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ja chyba wolę jednak objęcia swego męża Człowiek się naprodukuje, a na koniec kosza dostaje......... ide dalej grasować........................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.02.2009 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 kosza to nie ale jakoś mój mąż jest niezastąpiony w każdej dziedzinie ciekawe tylko, dlaczego tak rzadko mu to mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.02.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 kosza to nie ale jakoś mój mąż jest niezastąpiony w każdej dziedzinie ciekawe tylko, dlaczego tak rzadko mu to mówię My, to znaczy ja i moja gadzina mamy tak samo , acha i pytałem wczoraj żony w którym roku bralismy ślub to nakrzyczała na mnie i nie powiedziała, więc przydusiłem gadzinke na tapczanie i ściągłem jej obrączke i miałąs racje:2005! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.02.2009 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 kobieta zawsze ma rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 14.02.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 http://images43.fotosik.pl/63/20e7d7eb47c8da1fmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.02.2009 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 dziękuję Glamourmum dzięki forum naprawdę super znajomości można zawrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.02.2009 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 i tak na dzień dobry http://photos.nasza-klasa.pl/3199995/12/main/71cbd35297.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.02.2009 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 odnośnie wyliczenia kosztów wieźby nie wiem, po ile jest metr wieźby gotowej ale przeliczajac podobnie na wydatki - znajomy mając podobny dach na wieźbę gotową i resztę tego drzewa, czy czegoś tak wydał nieco ponad 9 tys. ja w kosztach spokojnie powinnam się zmieścić 4 tys., w tym będę miała jeszcze dużo drzewa np. na opał dokłądniej podam po wyliczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.02.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 A miało teraz podobno być taniej Ja za swoją więźbę, gotową, impregnowaną ciśnieniowo płaciłam niecałe 5 tys. Wyszło chyba coś ponad 3 m3 drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 17.02.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 A miało teraz podobno być taniej Ja za swoją więźbę, gotową, impregnowaną ciśnieniowo płaciłam niecałe 5 tys. Wyszło chyba coś ponad 3 m3 drewna. A to są też łaty i te pozostałe? bo nie bardzo się orientuję czy więźba to tylko te grube bale ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.02.2009 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 ja tam w ogóle się nie orientuję już w tym nazewnictwie wiem tylko, że wieźba, murłaty i coś tam coś tam - cały dach - chodzi o to samo drzewo - kosztowało teraz w listopadzie 9 tys. u siebie liczę na mniej ale ile, to będę wiedziała, po skompletowaniu i posiadaniu dachu na domu, którego jeszcze nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.02.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 A miało teraz podobno być taniej Ja za swoją więźbę, gotową, impregnowaną ciśnieniowo płaciłam niecałe 5 tys. Wyszło chyba coś ponad 3 m3 drewna. A to są też łaty i te pozostałe? bo nie bardzo się orientuję czy więźba to tylko te grube bale ?Tak!! Ja mówiąc o więźbie mam na myśli całe drewno na : jętki, krokwie czy jak tam zwał Za całośc zapłaciłam niecałe 5 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 18.02.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 A miało teraz podobno być taniej Ja za swoją więźbę, gotową, impregnowaną ciśnieniowo płaciłam niecałe 5 tys. Wyszło chyba coś ponad 3 m3 drewna. A to są też łaty i te pozostałe? bo nie bardzo się orientuję czy więźba to tylko te grube bale ?Tak!! Ja mówiąc o więźbie mam na myśli całe drewno na : jętki, krokwie czy jak tam zwał Za całośc zapłaciłam niecałe 5 tys A w jakim czasie kupowałaś więźbę, bo teraz tak jak u nas to cena więźby waha się między 700 a 900 zł za m3, a tak poza tym to imponujący ten Twój dziennik, ale nie udała mi się przez niego przebrnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 20.02.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Ale wszystko ładnie podliczyłas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts