aneta-we 20.10.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Dzień dobry. dzien dobry kawika, sprawdze tę baterię kuchenna, bo choć kupowałam ja w piatek to ceny nie pamiętam Poszukam w necie, to bateria z Armatury Krakowskiej z wyciąganą wylewką. Kupowałam tez na szybko, nie miałam w kuchni baterii przez 2 dni I moja musiała byc nie za wysoka, żeby okno się otwierało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.10.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Dzień dobry. dzien dobry kawika, sprawdze tę baterię kuchenna, bo choć kupowałam ja w piatek to ceny nie pamiętam Poszukam w necie, to bateria z Armatury Krakowskiej z wyciąganą wylewką. Kupowałam tez na szybko, nie miałam w kuchni baterii przez 2 dni I moja musiała byc nie za wysoka, żeby okno się otwierało. cześć anetko - no ja mam to samo lewozmywak pod oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 20.10.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 to ta bateria:http://image.ceneo.pl/data/products/350325/product.jpgModel Cyrkon, w necie podają cenę od 315 zł. Płaciłam chyba ok. 350 złMa wysokości pewnie około 25 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.10.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 dzięki zapisane, masm nadzieję ze najdę u nas coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.10.2009 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Tęsknie za wami my za tobą też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.10.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 witam Was dziewczynki!! ale fajna bateria kto sobie taka nabył???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 20.10.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 witam Was dziewczynki!! ale fajna bateria kto sobie taka nabył???? to ja Bo sie wprowadziłam i byłam bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.10.2009 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 anetina a ja tak sobie myślę, że jeżeli ta lodówa będzie stała w spiżarni to może wygodniej by Ci było gdyby tam były drzwi przesuwane? Często w czasie gotowania trzeba coś z lodówki a ręce albo zajęte albo mokre - wtedy drzwi mogłabyś przesunąć nogą lub kolanem i do przodu.....tak sobie tylko myślę....głośno no właśnie myślałam, że może małą lodówkę w zabudowie zrobię w kuchni ale teraz i tak kuchni nie robię, więc w praktyce zobaczymy duża lodówka na pewno będzie w spiżarni myśl głośno - takie uwagi są ważne i masz naprawdę rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.10.2009 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Dzień dobry. dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 20.10.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Dzień dobry. dzień dobry wszystkim Witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.10.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 anetinko - już mieszkać mozecie, a mówiłaś że ostatnia się wprowadzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.10.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 i schody do antresolki - ładne i w garderobie rzeczy na półeczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.10.2009 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 anetinko - już mieszkać mozecie, a mówiłaś że ostatnia się wprowadzisz 2 pokoje całość zrobiona gdyby korytarz na górze był zrobiony - mogłabym smiało powiedzieć, ze góra skońćzona - na tym etapie - nwięcej tu nie będziemy robić na dole płytki w łazience w kuchni, korytarzu i salonie na podłogę płytki malowanie i koniec - można się wprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 20.10.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Przylecialm się przywitać . Buly i kawa spakowane , zaraz jedziemy do boju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.10.2009 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 i schody do antresolki - ładne i w garderobie rzeczy na półeczkach schody - prezent urodzinowy od dziadków teraz dziadkom marzy się wnukowi coś takiego kupić: http://ftp.janmaxsklep.nazwa.pl/EKORRE1.jpg patrzyliśmy fajne wiklinowe, ale co by się znalazło, to by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.10.2009 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Przylecialm się przywitać . Buly i kawa spakowane , zaraz jedziemy do boju. no to do boju czekamy na relacje i ... fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.10.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 http://ftp.janmaxsklep.nazwa.pl/EKORRE1.jpg też chciałabym taki fotel dla młodego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 20.10.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 http://ftp.janmaxsklep.nazwa.pl/EKORRE1.jpg też chciałabym taki fotel dla młodego takie sa na pewno w IKEI, i wiklinowe tez tam są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.10.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 a nie wiecie jak to cenowo wychodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.10.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 to co pokazałam około 120 zł na allegroale do pokoju inwestorka wolałabym wiklinowy - łądniej by się komponował pod oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts