kawika 20.10.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Myślałam że drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.10.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Do jutra siostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 20.10.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Fajny ten hamako- fotel. Dzieciom bardzo się podobają takie gadżety. Tylko nie za dużo ich w pokoju, bo nie będą chciały wychodzić z pokoju. A kara w stylu marsz do swojego pokoju, bo masz szlaban będzie nagrodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 20.10.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Pomysł z antresolą bajeczny. To będzie super pokój. Sama bym w nim zamieszkała. Tak domowo i przytulnie się u Ciebie zrobiło aż nie chce się wychodzić z twojego dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 20.10.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 to co pokazałam około 120 zł na allegro ale do pokoju inwestorka wolałabym wiklinowy - łądniej by się komponował pod oknem Masz rację z wiklinką , do antresolki by pasowała. Chyba , że materiał i potem dodatki w kolorze tego fotela.Super wyglądają panele i na 99 % zrobie takie na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 20.10.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Dzień dobry. dzien dobry kawika, sprawdze tę baterię kuchenna, bo choć kupowałam ja w piatek to ceny nie pamiętam Poszukam w necie, to bateria z Armatury Krakowskiej z wyciąganą wylewką. Kupowałam tez na szybko, nie miałam w kuchni baterii przez 2 dni I moja musiała byc nie za wysoka, żeby okno się otwierało. Weszłam właśnie do twojego labumu poglądać dokładniej kuchnię. Ależ zarąbisty okap , coś takiego chcę . A wogle ile to cudo kosztowało? Super szuflady narożne.Wrzucaj więcej fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 21.10.2009 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Weszłam właśnie do twojego labumu poglądać dokładniej kuchnię. Ależ zarąbisty okap , coś takiego chcę . A wogle ile to cudo kosztowało? Super szuflady narożne.Wrzucaj więcej fotek. okap miał być prosty i 120 cm bo kuchnia ma 80 cm. To FALMEC LINE. Zapłaciliśmy za niego około 2 000 zł. Więcej fotek nie mam na razie. Postaram sie zrobić tylko nie wiem co miałabym fotografować . Tyle rzeczy zostało do zrobienia. A moje drzwi do łazienek Was nie poraziły? Witam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.10.2009 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Fajny ten hamako- fotel. Dzieciom bardzo się podobają takie gadżety. Tylko nie za dużo ich w pokoju, bo nie będą chciały wychodzić z pokoju. A kara w stylu marsz do swojego pokoju, bo masz szlaban będzie nagrodą. masz rację odnośnie tej kary u nas w pokoju inwestorka nie będzie dużo gadżetów łóżko będzie na górze - na dole nie będzie na dole będzie tylko biurko właściwie tylko no i ten fotel zawieszony na wieźbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.10.2009 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Pomysł z antresolą bajeczny. To będzie super pokój. Sama bym w nim zamieszkała. Tak domowo i przytulnie się u Ciebie zrobiło aż nie chce się wychodzić z twojego dziennika. dziękuję sama najchętniej bym nie wychodziła z tego pokoju jak tylko by piec ruszył, to najchętniej do bloków już byśmy nie wracali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.10.2009 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 to co pokazałam około 120 zł na allegro ale do pokoju inwestorka wolałabym wiklinowy - łądniej by się komponował pod oknem Masz rację z wiklinką , do antresolki by pasowała. Chyba , że materiał i potem dodatki w kolorze tego fotela.Super wyglądają panele i na 99 % zrobie takie na górze no własnie będę kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 21.10.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.10.2009 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Weszłam właśnie do twojego labumu poglądać dokładniej kuchnię. Ależ zarąbisty okap , coś takiego chcę . A wogle ile to cudo kosztowało? Super szuflady narożne.Wrzucaj więcej fotek. okap miał być prosty i 120 cm bo kuchnia ma 80 cm. To FALMEC LINE. Zapłaciliśmy za niego około 2 000 zł. Więcej fotek nie mam na razie. Postaram sie zrobić tylko nie wiem co miałabym fotografować . Tyle rzeczy zostało do zrobienia. A moje drzwi do łazienek Was nie poraziły? Witam cieplutko lecę obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.10.2009 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 dzień dobry. dobry dzionek jak humorek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 21.10.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 dzień dobry. dobry dzionek jak humorek ? eee tam szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.10.2009 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 przytulam mocno u mnie małżu stara się zyskać punkty odnosnie poprawy humoru - LISTA PORADNIK DLA FACETÓW Na świecie istnieje tylko jedna zasada - musisz uszczęśliwiać kobiety!- Zrób coś, co ona lubi, a nabijesz za to punkty- Zrób coś, czego ona nie lubi, a stracisz punkty- Zrób coś, co ona lubi i oczekuje tego od Ciebie - a nie dostaniesz za tożadnych punktów Zacznijmy od podziałki systemu punktowego - wygląda to następująco: 1) Proste obowiązki Ścielisz łóżko: +1Ścielisz łóżko, ale zapominasz ułożyć na nim ozdobnych poduszeczek: 0Po prostu rzucasz kołdrę na pogniecione prześcieradło: -1Idziesz jej kupić extra cienkie podpaski ze skrzydełkami: +5Robisz to samo w burzę śnieżną: +8Wracasz z tych zakupów, ale z piwem: -5Wracasz z wyprawy po podpaski z piwem, ale bez podpasek: -25Nocami sprawdzasz szelesty, które wydają się jej podejrzane: 0nie znajdując niczego: 0Jeżeli coś znajdziesz: +5Zabijasz to kijem do golfa: +10Gdy to był jej kot: -40 2) Zobowiązania socjalne Przez całe party zostajesz u jej boku: 0Zostajesz chwilę u jej boku, a potem idziesz do- kolegi: -1- kolega ma na imię Agnieszka: -4- Agnieszka jest tancerką: -6- z powiększanym biustem: -18Na jej urodziny zabierasz ją na niezłe jedzenie: 0Nie jest to bar szybkiej obsługi: +1Jest to bar szybkiej obsługi: -2Jest to knajpa z ekranem do transmisji sportowych: -3Ta sama knajpa z transmisjami "live": -10A Ty pomalowałeś twarz w barwy klubowe: -50 Wychodzisz z kumplem: -5Twój kumpel jest szczęśliwie żonaty: -4Jest kawalerem: -7Jeździ sportowym samochodem: -10I to włoskim ...: -25 Idziesz z nią do kina: 0Na film, który jej się podoba: +1Na film, którego Ty nienawidzisz: +5Na film, który Tobie się podoba: -2Na film, w którym cyborgi pożerają ludzi: -9Wcześniej ją okłamujesz i mówisz, że będzie tofilm o miłości: -15 3) Twój wygląd Rośnie Ci widoczny brzuch: -10To samo, ale trenujesz, by się go pozbyć: +8To samo, ale Ty przerzucasz się tylko na szelki: -25I nosisz koszule typu Hawaje -35Mówisz "nic nie szkodzi", bo ona ma podobny: -800 4) Pytania kłopotliwe Ona: Czy jestem za gruba?Zwlekasz z odpowiedzią: -10Pytasz: Gdzie?: -35Każda inna odpowiedź?: -20 5) Komunikacja Słuchasz jej: 0I próbujesz wyglądać na skoncentrowanego: -10Ponad 30 minut: +5Ponad 30 minut podczas transmisji meczu w telewizji: +12Robisz to samo nie spoglądając ani razu na ekran: +100Robisz to samo, ale ona odkrywa ze zasnąłeś: -200 (Uwaga: punkty dodatnie przepadają po 2 dniach, punkty ujemne w ogóle nietracą ważności) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 21.10.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 hihihihiih najlepsze 4) Pytania kłopotliwe Ona: Czy jestem za gruba? Zwlekasz z odpowiedzią: -10 Pytasz: Gdzie?: -35 Każda inna odpowiedź?: -20 mój odpowiada- ale ja kocham twoje "oponki"-100?? czy +100?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.10.2009 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 hihihihiih najlepsze 4) Pytania kłopotliwe Ona: Czy jestem za gruba? Zwlekasz z odpowiedzią: -10 Pytasz: Gdzie?: -35 Każda inna odpowiedź?: -20 mój odpowiada- ale ja kocham twoje "oponki" -100?? czy +100?? jak szczerze - to +100 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 21.10.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 hihihihiih najlepsze 4) Pytania kłopotliwe Ona: Czy jestem za gruba? Zwlekasz z odpowiedzią: -10 Pytasz: Gdzie?: -35 Każda inna odpowiedź?: -20 mój odpowiada- ale ja kocham twoje "oponki" -100?? czy +100?? jak szczerze - to +100 :D a kto to wie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 21.10.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Drzwi przyjechały elewacja się robi zdjeć brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 21.10.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Ten poradnik dla facetów jest dobry. Zastanawia mnie tylko jak w takim razie wygląda poradnik dla pań. Mam nadzieję, że jest niemożliwy do ściągnięcia ani kupienia przez mężczyzn. Bo jakby było inaczej to miałybyśmy kłopot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts