delfina7 21.10.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Drzwi przyjechały elewacja się robi zdjeć brak No to młyn macie na budowie Szkoda , że zdjęć ni ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 21.10.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 I stronka nowa z moim wpisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.10.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 dzień dobry siostrzyczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.10.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 ale tutaj dzisiaj spokój.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 22.10.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Przeoczyłam coś? Miało Cię dziś nie być????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 23.10.2009 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 dzień dobry, u mnie pada, ale za to nastrój w porzadku. Powolutku przyzwyczajam się do nowego rytmu życia w nowym domu. A juz jutro SOBOTA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.10.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 dzień dobry. siostrzyczki. Przeoczyłam coś? Miało Cię dziś nie być????????? nie przeoczyłaś musiała w domu zostać bo coś inwestorek się źle czuł może dzisiaj będzie a mój młody się rozchorował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.10.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 dzień dobry, u mnie pada, ale za to nastrój w porzadku. Powolutku przyzwyczajam się do nowego rytmu życia w nowym domu. A juz jutro SOBOTA!!! No to SUPER. To teraz pomalutku zacznij kciuki trzymać za mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 23.10.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 dzień dobry, u mnie pada, ale za to nastrój w porzadku. Powolutku przyzwyczajam się do nowego rytmu życia w nowym domu. A juz jutro SOBOTA!!! No to SUPER. To teraz pomalutku zacznij kciuki trzymać za mnie JASNE! I wszystkie choroby przepędzam precz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdrówka dla młodego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.10.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 dzięki, mam nadzieję że szybko przejdzie, bo zostały mu trzy dni w starej szkole, a chciałabym żeby się z kolegami pożegnał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.10.2009 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Drzwi przyjechały elewacja się robi zdjeć brak lecę nadrobić i u ciebie dziennik może jednak fotki już są ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.10.2009 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Ten poradnik dla facetów jest dobry. Zastanawia mnie tylko jak w takim razie wygląda poradnik dla pań. Mam nadzieję, że jest niemożliwy do ściągnięcia ani kupienia przez mężczyzn. Bo jakby było inaczej to miałybyśmy kłopot. może lepiej, żeby dla nas nie było bo chyba wiem, co by tam było zawarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.10.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 cze siostra link do komentarzy sobie uaktualnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.10.2009 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 I stronka nowa z moim wpisem za to wielkie gratki się należą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.10.2009 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 dzień dobry siostrzyczki. spóżnione dzień dobry dzięki za troskę - miłe to uczucie fajnie, że jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.10.2009 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 ale tutaj dzisiaj spokój.... spokój spokój spokój ale już jestem i może coś namieszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.10.2009 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Przeoczyłam coś? Miało Cię dziś nie być????????? tak naprawdę nie przeoczyłaś inwestorek źle się poczuł na szczęście nic go nie złapało, ale przetrzymałam go w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.10.2009 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 dzień dobry, u mnie pada, ale za to nastrój w porzadku. Powolutku przyzwyczajam się do nowego rytmu życia w nowym domu. A juz jutro SOBOTA!!! czyli ... mieszkacie już na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.10.2009 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 dzień dobry. siostrzyczki. Przeoczyłam coś? Miało Cię dziś nie być????????? nie przeoczyłaś musiała w domu zostać bo coś inwestorek się źle czuł może dzisiaj będzie a mój młody się rozchorował zgadza się Kawika dzięki a mlodemu duzo zdrówka toż to jakieś pożegnanie musi zdrowić dla kolegów starej szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.10.2009 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 dzień dobry, u mnie pada, ale za to nastrój w porzadku. Powolutku przyzwyczajam się do nowego rytmu życia w nowym domu. A juz jutro SOBOTA!!! No to SUPER. To teraz pomalutku zacznij kciuki trzymać za mnie za ciebie juz od dawna i za Delfinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts