anetina 23.10.2009 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 cze siostra link do komentarzy sobie uaktualnij tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.10.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 siostra ty kciuki za mnie trzymaj wstąp czasem do moich komentów a jak ci jakiegoś smska przyślę buźka wielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.10.2009 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 siostra ty kciuki za mnie trzymaj wstąp czasem do moich komentów a jak ci jakiegoś smska przyślę buźka wielka bedziemy podnosić twe komentarze jak coś, to pisz, co moze napisać miłego i spokojnego przeprowadzania się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 23.10.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 dzień dobry, u mnie pada, ale za to nastrój w porzadku. Powolutku przyzwyczajam się do nowego rytmu życia w nowym domu. A juz jutro SOBOTA!!! Boziu , już niedługo będę się przyzwyczajać tyz . Motylki w brzuchu jak przed pierwsza randką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 23.10.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 dzień dobry. siostrzyczki. Przeoczyłam coś? Miało Cię dziś nie być????????? nie przeoczyłaś musiała w domu zostać bo coś inwestorek się źle czuł może dzisiaj będzie a mój młody się rozchorował O kurczaki . Przeprowadzka , a tu choróbsko. Chociaż powiem , że my też bronimy się. Tesć ma katar , mnie deczko kręci w nosie , a dzieciakom daję profilaktyczni wit c. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 23.10.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 dzień dobry, u mnie pada, ale za to nastrój w porzadku. Powolutku przyzwyczajam się do nowego rytmu życia w nowym domu. A juz jutro SOBOTA!!! No to SUPER. To teraz pomalutku zacznij kciuki trzymać za mnie za ciebie juz od dawna i za Delfinkę Oj , przyda się , przyda się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 23.10.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 siostra ty kciuki za mnie trzymaj wstąp czasem do moich komentów a jak ci jakiegoś smska przyślę buźka wielka bedziemy podnosić twe komentarze jak coś, to pisz, co moze napisać miłego i spokojnego przeprowadzania się Anetinko to ja poroszę te smski od kawiki dfo mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 24.10.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 śliczne pieski stróżujące bedą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 25.10.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Witam niedzielnie Łooooo matko.....ale pędzicie jak TORPEDA ....i tak trzymać Bardzo....ale to baaaaaaaaardzooooooooooo spodobał mi się pomysł z antresolą w pokoju inwestorka super! No juz sobie wyobrażam jaki mały jest zadowolony ....i do tego taka przestrzeń ideał....dzieci powinny mieć dużo miejsca do zabawy. pozdrowionka Ps. "trochę" mnie nie było ale teraz będę wpadać częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.10.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 dzień dobry, witam poniedziałkowo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 26.10.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Anetinko , dopadło Was choróbsko czy co?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 27.10.2009 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 dzień dobry, witam poniedziałkowo!!! i wtorkowo witam! Gdzie jesteś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 27.10.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 witam i o anetinę pytam,gdzie ona się podziewa a może już się przeprowadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 27.10.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Ona chyba polazła pomagać kawice w pakowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 27.10.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Ona chyba polazła pomagać kawice w pakowaniu no własnie, gdzie anetinka ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.10.2009 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 jestem jestem przedłużyłam sobie weekend ale już jestem i trza się brać do roboty i was gonić siostry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.10.2009 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 siostra ty kciuki za mnie trzymaj wstąp czasem do moich komentów a jak ci jakiegoś smska przyślę buźka wielka bedziemy podnosić twe komentarze jak coś, to pisz, co moze napisać miłego i spokojnego przeprowadzania się Anetinko to ja poroszę te smski od kawiki dfo mnie nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 27.10.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 noooo nareszcie. Co u Ciebie, jak dłuuugi weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.10.2009 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Witam niedzielnie Łooooo matko.....ale pędzicie jak TORPEDA ....i tak trzymać Bardzo....ale to baaaaaaaaardzooooooooooo spodobał mi się pomysł z antresolą w pokoju inwestorka super! No juz sobie wyobrażam jaki mały jest zadowolony ....i do tego taka przestrzeń ideał....dzieci powinny mieć dużo miejsca do zabawy. pozdrowionka Ps. "trochę" mnie nie było ale teraz będę wpadać częściej witaj witaj i częściej bywaj dziecko zadowolone, bardzo - ta antresola była super pomysłem oczywiście moim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.10.2009 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 noooo nareszcie. Co u Ciebie, jak dłuuugi weekend? zleciał za szybko pojechaliśmy do teścia byliśmy w kinie na Odlocie w domu powiedzmy cisza powiedzmy, bo ... tata zaczął robić łazienkę, a mama mi okna umyła dzięki Kochani Rodzice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts