anetina 27.10.2009 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Ona chyba polazła pomagać kawice w pakowaniu oczywiście a później mnie się odwdzięczy a niedługo będę pomagać i Delfinka tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.10.2009 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 witam i o anetinę pytam,gdzie ona się podziewa a może już się przeprowadza no pewnie ... tyle że w myślach jeszcze trochę myślę, że na grudzień - dokładniej nie stwierdzamy póki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 27.10.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 No proszę jak ładnie porozmieszczałaś wszystko. Nic dodać nic ująć. Jakbyś zrobiła w rzeczywistości te kolorki na ścianach to każdy by pomyślał, że na niezłej fazie byłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.10.2009 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 No proszę jak ładnie porozmieszczałaś wszystko. Nic dodać nic ująć. Jakbyś zrobiła w rzeczywistości te kolorki na ścianach to każdy by pomyślał, że na niezłej fazie byłaś. no niezłą opinie o sobie bym wydawała pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 28.10.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 No proszę jak ładnie porozmieszczałaś wszystko. Nic dodać nic ująć. Jakbyś zrobiła w rzeczywistości te kolorki na ścianach to każdy by pomyślał, że na niezłej fazie byłaś. no niezłą opinie o sobie bym wydawała pozdrawiam Puściłabyś wodze wyobraźni z najgłębszych zakamarków swojej głowy. Zawsze jednak możesz się wytłumaczyć. Zdecydowałaś się na te kolory bo: Zielony dla odprężenia, Żółty by zachować słońce w zimie i dla rozładowania napięć i konfliktów Niebieski dla wspominania beztroskich chwil i sprzyjania samodzielności Różowy by czerpać zabawę z mieszkania w swoim wymarzonym domku. Więc nikt tego nie będzie negował bo: Każdy chce być odprężony, lubi jak napięcia są rozładowane, jest dumny, że jest samodzielny i na pewno chciałby czerpać radość z mieszkania w domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.10.2009 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Ania - dzięki humor mi znacznie poprawiłaś niestety, w łazience kładą się płytki w odcieniach zieleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.10.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 anetina, a gdzie są zdjęcia z zakupów, fotki z prac w domu? Popraw sie, popraw Przyszłam sie przywitać Słoneczny dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.10.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Ania - dzięki humor mi znacznie poprawiłaś niestety, w łazience kładą się płytki w odcieniach zieleni jak to niestety? W sam raz, dla odprężenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.10.2009 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 anetina, a gdzie są zdjęcia z zakupów, fotki z prac w domu? Popraw sie, popraw Przyszłam sie przywitać Słoneczny dzieńdoberek witam i ja nie ma zdjęć, nie ma nastroju do zrobienia zdjęć, nie ma ochoty na jeżdzenie na budowę ale specjalnie dla was, szczególnie siostrzyczek, zrobię ale dopiero na poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.10.2009 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Ania - dzięki humor mi znacznie poprawiłaś niestety, w łazience kładą się płytki w odcieniach zieleni jak to niestety? W sam raz, dla odprężenia masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 29.10.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 jestem wściekła, wysiadam może na WIelkanoc się wprowadzimy - za 1,5 roku Nic nie kumam ..... skąd ten humor????? Jaka Wielkanoc ???????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.10.2009 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 jestem wściekła, wysiadam może na WIelkanoc się wprowadzimy - za 1,5 roku Nic nie kumam ..... skąd ten humor????? Jaka Wielkanoc ???????????????????? bo żółwi się czyjaś robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.10.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 witaj!!! co to za mina smutna??? czyja robota sie tak dłuży???... pogoń fachowca troche!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.10.2009 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 fachowiec pogoniony odstawiony od stołu i łóżka i ... wczoraj efekty były już pozytywne :D mam trochę fotek, ale wkleję później ale dziasiaj pozdrawiam i miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 30.10.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 fachowiec pogoniony odstawiony od stołu i łóżka i ... wczoraj efekty były już pozytywne :D tak, twardą trzeba byc Mój Ł. dziś wraca, całe szczęście. To prawie tydzień a ja nie lubię sama spać mam trochę fotek, ale wkleję później ale dziasiaj pozdrawiam i miłego dnia życzę widziałam fotki. Dobry pomysł z podłoga w karo- inaczej i tak fugi by się nie zgrały. Ja mam chopla na tym punkcie i w dolnej łazience dałam też w karo. A co to za szarości do łazienki? Zrób wićej zdjęć. Ja odkąd znalazłam płytki szare na dół nie mogę sie napatrezć na szarość u innych- nie myślałam, że to może tak fajnie wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 30.10.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Łazienka zapowiada się ciekawie. Czekam na dalsze foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 30.10.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Czyli zakupki pełną parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.11.2009 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 na razie póki co więcej zakupów nie planuję ta zieleń w łazience wygląda tak szaro, ale to niby zieleń, może jak będzie skończona, będzie inny efekt pozdrawiam i życzę miłego i spokojnego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.11.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 pozdrawiam i życzę miłego i spokojnego tygodnia hej, hej i ja pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 03.11.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Przybiegłam powiedzieć dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts