anetina 10.11.2009 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 dzień dobry siostra gdzie jesteś?????? jestem, jestem, jestem miałam mega kryzys ciekawe, na jak długo teraz będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.11.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 dzień dobry siostra gdzie jesteś?????? jestem, jestem, jestem miałam mega kryzys ciekawe, na jak długo teraz będzie dobrze jak to jak długo? Po mega kryzysie to teraz meeeega dłuuugo dobrze będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.11.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 wow, widziałam fotki. Piec działa? U mnie tak podobnie to wygląda chociaz piec jest czerwony (a i tak uzywam białego, na gaz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.11.2009 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 dzień dobry siostra gdzie jesteś?????? jestem, jestem, jestem miałam mega kryzys ciekawe, na jak długo teraz będzie dobrze jak to jak długo? Po mega kryzysie to teraz meeeega dłuuugo dobrze będzie mam nadzieję proszę trzymac mocno kciuki \bo jeśli będzie ok - to naprawdę kwestia kilku dni i ja bym tam mogła nocować a kwestia przeprowadzki - nie tak szybko ale już powiedzmy, że da radę rodzinnie przebywać w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.11.2009 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 wow, widziałam fotki. Piec działa? U mnie tak podobnie to wygląda chociaz piec jest czerwony (a i tak uzywam białego, na gaz ) działa grzeje już jakoś od czwartku i to ładnie grzeje - a dom jeszcze nie ocieplony ale podłogówki jeszcze nie sprawdziliśmy musimy kupić węgiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 10.11.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 wydaje mi się,że ciemniejszy odcień farby na ścianie,gdzie bedzie kominek,to dobry pomysł . Będzie kominek bardziej wyeksponowany. Aneta,a jak bedziecie podłączali ten kominek,bo nie widać na razie,żadnej dziury w kominie ,chyba,że ją potem zrobicie,jak bedziecie podłaczali kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.11.2009 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 kominka nie planujemy póki co terazzamykamy wszystko tak jak jest teraz - czyli jest dziura w podłodze i normalnie na dole w kominiea później nie wiem, jak będzie robionekominek będzie może dopiero w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 10.11.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 kominka nie planujemy póki co teraz zamykamy wszystko tak jak jest teraz - czyli jest dziura w podłodze i normalnie na dole w kominie a później nie wiem, jak będzie robione kominek będzie może dopiero w przyszłym roku a u nas jest dziura u góry do kominka i do pieca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.11.2009 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 u góry zrobimy chyba wtedy, gdy już kominek będziemy mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.11.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 hellooo kurde jakieś dziwne godziny postów macie dzień dobry dobrze że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.11.2009 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 hellooo kurde jakieś dziwne godziny postów macie dzień dobry dobrze że jesteś dzięki postaram się nie znikac już a o co chodzi z tymi godzinami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.11.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 hellooo kurde jakieś dziwne godziny postów macie dzień dobry dobrze że jesteś dzięki postaram się nie znikac już wyświetla się 12:18 a jest 11:41 a o co chodzi z tymi godzinami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.11.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 hellooo kurde jakieś dziwne godziny postów macie dzień dobry dobrze że jesteś dzięki postaram się nie znikac już wyświetla się 12:18 a jest 11:41 a o co chodzi z tymi godzinami? czasu nie zmienili na forum, chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.11.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 mam nadzieję, ze gospodyni się nie pogniewa że taki kwiatowy watek się zrobił pewnie się nie pogniewa, ale ja też bym chciała takiego kwiatka zgodnie z zyczeniem, nie ten sam, ale podobny specjalnie dla Ciebie: http://www.valentine.gr/images/spathiphyllum-089b.jpg Dbaj o niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.11.2009 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 hellooo kurde jakieś dziwne godziny postów macie dzień dobry dobrze że jesteś dzięki postaram się nie znikac już wyświetla się 12:18 a jest 11:41 a o co chodzi z tymi godzinami? dziwne, bo jakby z czasem coś nie tak było, to byłaby róznica 1 godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.11.2009 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 mam nadzieję, ze gospodyni się nie pogniewa że taki kwiatowy watek się zrobił pewnie się nie pogniewa, ale ja też bym chciała takiego kwiatka zgodnie z zyczeniem, nie ten sam, ale podobny specjalnie dla Ciebie: http://www.valentine.gr/images/spathiphyllum-089b.jpg Dbaj o niego nie dziękuję będę bardzo dbała o niego i nawet będę z nim rozmawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.11.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 nie dziękuję będę bardzo dbała o niego i nawet będę z nim rozmawiać od razu widac, ze znasz się na kwiatach, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.11.2009 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 nie dziękuję będę bardzo dbała o niego i nawet będę z nim rozmawiać od razu widac, ze znasz się na kwiatach, co? szczerze ? teraz nie mam żadnego w mieszkaniu zapominałam nawet o podlewaniu ale na działce idąc do "ogródka" rozmawiam z drzewkami, krzaczkami, wszelkimi roslinkami i tfu tfu ładnie rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 12.11.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Kominek z ciemniejszym odcieniem będzie wyglądał dość oryginalnie. Ja bym pewnie tak zrobiła, oko w tedy będzie tam zerkać i podziwiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.11.2009 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Kominek z ciemniejszym odcieniem będzie wyglądał dość oryginalnie. Ja bym pewnie tak zrobiła, oko w tedy będzie tam zerkać i podziwiać. kominek to ogólnie będzie z cegły klinkierowej jak na kominie - więc ciemny brąz będzie ale to są dopiero marzenia - może w przyszłytm roku a teraz - trza jakoś po prostu pomalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts