Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do naszego domku

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeśli starczy kafli dawaj kafle , bo jak tam b edzie komputer to fotelem szybko porysuje się panele. A tak swoją drogą , to ja już bym wymieniła moje panele w saloonie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Masakra jakaś z nimi , bo rysują się jak diabli i na tym ciemnym kolrze strasznie to widać . teraz szukam patentu na zamaskownie :lol: :lol: :lol: :lol: , żebyście wiedziały czego już próbowałam to padły byście :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: . Ale co tam , w końcu to do uzytkowania a nie do patrzenia :lol: :lol: :lol:

Jeśli starczy kafli dawaj kafle , bo jak tam b edzie komputer to fotelem szybko porysuje się panele. A tak swoją drogą , to ja już bym wymieniła moje panele w saloonie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Masakra jakaś z nimi , bo rysują się jak diabli i na tym ciemnym kolrze strasznie to widać . teraz szukam patentu na zamaskownie :lol: :lol: :lol: :lol: , żebyście wiedziały czego już próbowałam to padły byście :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: . Ale co tam , w końcu to do uzytkowania a nie do patrzenia :lol: :lol: :lol:

przyznaj się, co kombinowałaś?

ale tak naprawdę ostatnio pomyślałam, jak kwestia mycia takiego ciemnego koloru

nie ma problemu ?

dzień dobry

ale pewnie i tak samo z płytkami

dlatego ja jednak wolę i podłiogi i meble takie, gdzie brudu czy kurzu byłóoby jak najmniej widoczne

najbardziej to chyba widać na schodach- ja niestety mam ciemne :evil:

ale za to łądne :)

a wiecie, że ja nie wiem, jaki kolor będę miała :)

wiem, ze dębowe, ale jaki to kolor? odcień?

dzień dobry

ale pewnie i tak samo z płytkami

dlatego ja jednak wolę i podłiogi i meble takie, gdzie brudu czy kurzu byłóoby jak najmniej widoczne

najbardziej to chyba widać na schodach- ja niestety mam ciemne :evil:

ale za to łądne :)

a wiecie, że ja nie wiem, jaki kolor będę miała :)

wiem, ze dębowe, ale jaki to kolor? odcień?

jaki zechcesz :wink: . W zalezności od koloru bejcy.