kawika 12.11.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 no to maluj babo maluj a ja chętnie popatrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.11.2009 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 pomaluję tylko poczekam, aż tato skończy kłaść płytki na dole ale mamy zagwozdkę - co dać na podłogę w gabinecie? panele? płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.11.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 panele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.11.2009 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 a może wykładzinę jednak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.11.2009 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 panele myslę, że też ale nie wiem, jak z finansami, więc może na jakiś czas pójdzie wykłądzina ale ... co zrobić, gdyby jednak trochę płytek podłogowych zostało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 12.11.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 połączyć płytki z panelami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.11.2009 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 połączyć płytki z panelami ale to jest pokoik mały - jakieś nieco ponad 9 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 12.11.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 jeśli wystarczy Ci płytek,to połóż same płytki,a jeśli zabraknie,to połącz z panelami. Płytki są ładne i raczej nie powinnaś mieć kłopotu z dokupieniem ich,aby pasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 12.11.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Jeśli starczy kafli dawaj kafle , bo jak tam b edzie komputer to fotelem szybko porysuje się panele. A tak swoją drogą , to ja już bym wymieniła moje panele w saloonie Masakra jakaś z nimi , bo rysują się jak diabli i na tym ciemnym kolrze strasznie to widać . teraz szukam patentu na zamaskownie , żebyście wiedziały czego już próbowałam to padły byście . Ale co tam , w końcu to do uzytkowania a nie do patrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.11.2009 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 jeśli wystarczy Ci płytek,to połóż same płytki,a jeśli zabraknie,to połącz z panelami. Płytki są ładne i raczej nie powinnaś mieć kłopotu z dokupieniem ich,aby pasowały czyli ... chyba zostaną chyba jednak płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.11.2009 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Jeśli starczy kafli dawaj kafle , bo jak tam b edzie komputer to fotelem szybko porysuje się panele. A tak swoją drogą , to ja już bym wymieniła moje panele w saloonie Masakra jakaś z nimi , bo rysują się jak diabli i na tym ciemnym kolrze strasznie to widać . teraz szukam patentu na zamaskownie , żebyście wiedziały czego już próbowałam to padły byście . Ale co tam , w końcu to do uzytkowania a nie do patrzenia przyznaj się, co kombinowałaś? ale tak naprawdę ostatnio pomyślałam, jak kwestia mycia takiego ciemnego koloru nie ma problemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.11.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 no własnie ciemne panele ładniej wyglądają niż jasne ale wszystko na nich widać dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.11.2009 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 dzień dobryale pewnie i tak samo z płytkamidlatego ja jednak wolę i podłiogi i meble takie, gdzie brudu czy kurzu byłóoby jak najmniej widoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 13.11.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 dzień dobry ale pewnie i tak samo z płytkami dlatego ja jednak wolę i podłiogi i meble takie, gdzie brudu czy kurzu byłóoby jak najmniej widoczne najbardziej to chyba widać na schodach- ja niestety mam ciemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.11.2009 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 dzień dobry ale pewnie i tak samo z płytkami dlatego ja jednak wolę i podłiogi i meble takie, gdzie brudu czy kurzu byłóoby jak najmniej widoczne najbardziej to chyba widać na schodach- ja niestety mam ciemne ale za to łądne a wiecie, że ja nie wiem, jaki kolor będę miała wiem, ze dębowe, ale jaki to kolor? odcień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.11.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 na moich tez widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 13.11.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 dzień dobry ale pewnie i tak samo z płytkami dlatego ja jednak wolę i podłiogi i meble takie, gdzie brudu czy kurzu byłóoby jak najmniej widoczne najbardziej to chyba widać na schodach- ja niestety mam ciemne ale za to łądne a wiecie, że ja nie wiem, jaki kolor będę miała wiem, ze dębowe, ale jaki to kolor? odcień? jaki zechcesz . W zalezności od koloru bejcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.11.2009 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 czyli będę musiała je jeszcze pomalować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.11.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 czyli będę musiała je jeszcze pomalować? możesz mieć jasne i wtedy tylko polakierować bezbarwnym albo jakiś kolor zalezy co Ci się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 13.11.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 czyli będę musiała je jeszcze pomalować? albo tylko polakierowac, albo zabejcować na jakiś kolor i polakierowac. Chyba tak u nas fachowcy robili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts