anetina 13.11.2009 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 dzięki dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.11.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 nie ma za co \ nowa stronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.11.2009 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 wow nawet nie zauważyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 13.11.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Dziewczyny,a czy Wam nie proponowano kupienia specjalnego środka do umycia paneli na początku? Pytam się ,bo moja szwagierka jak kupowała panele do domu,to jej coś takiego zaproponowano i ono to coś zastosowała. Ja póki co mam parkiet,ale w przyszłości . Wczoraj zastrzeliła mnie wiadomością o ścierkachza 2 tyś.które kupiła do kurzu. Jak ja sobie przeliczyłam ile miałabym zwykłych ścierek z mikrofibry za tą forsę. Może gdyby jeszcze same ten kurz ścierały,to ewentualnie . Ale do tych drogich jak i do zwykłych potrzebna jest chęć ,ochota i moje ręce,aby był efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.11.2009 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 odnośnie tych ścierek - to jest to samo, co kupisz za 2 zł czy za 5 zł sprawdziłam odnośnie płynu - szczerze, to nie mam pojęcia jak pomyslę o sprzataniu pobudowlanym, to ja wysiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.11.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 za ścierki tyle??? chyba nie ma co z kasa robić ja ścieram czym popadnie, ostatnio pieluchami tetrowymi po sandrze z panelami - czymś powinno sie zmywać żeby nie matowaiały ale jeszcze nie wiem czym szukam i myśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.11.2009 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 a nie ma jakiegoś specjalnego płynu do panel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.11.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 a nie ma jakiegoś specjalnego płynu do panel? są tylko trzeba sobie wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.11.2009 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 no to do dzieła Kawika chociaż ... pewnie masz dosyć już wyborów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.11.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 no to do dzieła Kawika chociaż ... pewnie masz dosyć już wyborów kurde nic mi się nie chce mówię ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.11.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 no to do dzieła Kawika chociaż ... pewnie masz dosyć już wyborów kurde nic mi się nie chce mówię ci domyslam się taką masz teraz po prostu stagnację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.11.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 to nie stagnacja to LEŃ GIGANT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.11.2009 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 to nie stagnacja to LEŃ GIGANT jak zwał, tak zwał :D ale należy ci się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 13.11.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 znalazłam takią poradę na porysowane ciemne panele,może Wam się przyda. Aaaaa i dobra wiadomość!!!! Znów uwielbiamy swoje ciemne panele!!!! Potęga netu!!!! Po przeczytaniu mnóstwa porad jak się pozbyć rysek na panelach, jedna rada okazała się skuteczna!!! Otóż (może się komuś przyda...) wystarczy wetrzeć w te miejsca odrobinę oleju lub oliwy z oliwek, a potem umyć wodą z octem i po sprawie.... A byliśmy skłonni je wyrzućić To z Dziennika Dorki i Pitera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.11.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 to nie stagnacja to LEŃ GIGANT jak zwał, tak zwał :D ale należy ci się heh a mój slubny zapytał mnie przed wczoraj: niby czym ty zmęczona jesteś?????? he - zabić to mało skończyło się na zadanych ciosach - słowami (czyt.opierdol) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.11.2009 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 znalazłam takią poradę na porysowane ciemne panele,może Wam się przyda. Aaaaa i dobra wiadomość!!!! Znów uwielbiamy swoje ciemne panele!!!! Potęga netu!!!! Po przeczytaniu mnóstwa porad jak się pozbyć rysek na panelach, jedna rada okazała się skuteczna!!! Otóż (może się komuś przyda...) wystarczy wetrzeć w te miejsca odrobinę oleju lub oliwy z oliwek, a potem umyć wodą z octem i po sprawie.... A byliśmy skłonni je wyrzućić To z Dziennika Dorki i Pitera dobrze wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.11.2009 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 to nie stagnacja to LEŃ GIGANT jak zwał, tak zwał :D ale należy ci się heh a mój slubny zapytał mnie przed wczoraj: niby czym ty zmęczona jesteś?????? he - zabić to mało skończyło się na zadanych ciosach - słowami (czyt.opierdol) zabiłabym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.11.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 to nie stagnacja to LEŃ GIGANT jak zwał, tak zwał :D ale należy ci się heh a mój slubny zapytał mnie przed wczoraj: niby czym ty zmęczona jesteś?????? he - zabić to mało skończyło się na zadanych ciosach - słowami (czyt.opierdol) zabiłabym eee tam iść za niego siedzieć?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.11.2009 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 też racja :0po co osierocać dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 13.11.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 ja mówię,że Pan Bóg stworzył,a nie ma kto zgładzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts