Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do naszego domku

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny,a czy Wam nie proponowano kupienia specjalnego środka do umycia paneli na początku? Pytam się ,bo moja szwagierka jak kupowała panele do domu,to jej coś takiego zaproponowano i ono to coś zastosowała. Ja póki co mam parkiet,ale w przyszłości :roll: . Wczoraj zastrzeliła mnie wiadomością o ścierkachza 2 tyś.które kupiła :o do kurzu. Jak ja sobie przeliczyłam ile miałabym zwykłych ścierek z mikrofibry za tą forsę. Może gdyby jeszcze same ten kurz ścierały,to ewentualnie :roll: . Ale do tych drogich jak i do zwykłych potrzebna jest chęć ,ochota i moje ręce,aby był efekt :wink: :D

znalazłam takią poradę na porysowane ciemne panele,może Wam się przyda.

Aaaaa i dobra wiadomość!!!! Znów uwielbiamy swoje ciemne panele!!!! Potęga netu!!!! Po przeczytaniu mnóstwa porad jak się pozbyć rysek na panelach, jedna rada okazała się skuteczna!!! Otóż (może się komuś przyda...) wystarczy wetrzeć w te miejsca odrobinę oleju lub oliwy z oliwek, a potem umyć wodą z octem i po sprawie.... A byliśmy skłonni je wyrzućić

To z Dziennika Dorki i Pitera

znalazłam takią poradę na porysowane ciemne panele,może Wam się przyda.

Aaaaa i dobra wiadomość!!!! Znów uwielbiamy swoje ciemne panele!!!! Potęga netu!!!! Po przeczytaniu mnóstwa porad jak się pozbyć rysek na panelach, jedna rada okazała się skuteczna!!! Otóż (może się komuś przyda...) wystarczy wetrzeć w te miejsca odrobinę oleju lub oliwy z oliwek, a potem umyć wodą z octem i po sprawie.... A byliśmy skłonni je wyrzućić

To z Dziennika Dorki i Pitera

dobrze wiedzieć :)

to nie stagnacja

to LEŃ GIGANT :oops: :wink:

jak zwał, tak zwał :D :D :D

ale należy ci się :)

heh

a mój slubny zapytał mnie przed wczoraj:

niby czym ty zmęczona jesteś??????

he - zabić to mało skończyło się na zadanych ciosach - słowami (czyt.opierdol)

zabiłabym :evil:

eee tam

iść za niego siedzieć?????? :wink: :wink: