anetina 13.11.2009 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 ja mówię,że Pan Bóg stworzył,a nie ma kto zgładzić hihihi dobrze powiedziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.11.2009 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 a tak w ogóle wiecie, że już za 41 dni Święta Bożego Narodzenia ??? ale ten czas leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.11.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 dzięki za przypomnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.11.2009 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 tak, prosze bardzo trza odświeżyć choinki i bombki baaaaa i jakies prezenty wymyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.11.2009 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 a może dacie rade pomóc?może jakąś ściągę zrobimy? co kupujecie najbliższym?mężowi?dzieciom?rodzicom?sobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.11.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 a może dacie rade pomóc? może jakąś ściągę zrobimy? co kupujecie najbliższym? mężowi? dzieciom? rodzicom? sobie? he normalnie zagadka ddduuuuuuużżżżżżżżaaaaa zaaagggaaaadddkkaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.11.2009 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 a już myślałam, ze jakies podpowiedzi się znajdą w zeszłym roku np. dostaliśmy wielką poziomicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.11.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 a ja nie pamietam, ale chyba nic ciekawego aaaaa tusz do rzęs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.11.2009 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 hihihihi my juź od razu coś na budowę no nie wiem, co w tym roku wymyśleć ale niech kupią coś do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.11.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 a ja to nie wiem chyba na jakis drobiazgach się skończy, tylko dzieciom może coś wymarzonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.11.2009 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Wiktor ma jakieś konkretne marzenia? Sandra to chyba nieco za mała chyba, by coś konkretnego chciała bez zmiany zdania inwestorek dał listę - ale nie wiem, co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.11.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Wiktor - wymagań zero byle by coś było a Sandra no cóż jakaś pierdołka ją ucieszy dla Wiktora wypatrzyłam to http://www.allegro.pl/item808493694_jedyna_taka_sofa_na_calym_allegro_fotel_pilka.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.11.2009 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 też na to zwróciłam uwagę, ale jak dla nas w tym momencie poza marzeniami dziadki myślą o takim hamaku/siedzisku wiszącym do antresoli - ale nie mogę nic takiego znaleźć od nas myślimy deskę snowbord, czy jak to się pisze ale w ostateczności, nie wiem, jak to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.11.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Wiktor ze sportami zimowymi na bakier piłka owszem basen też alez narty jużnie bardzo sama nie wiem na razie głowę mam zaprzątniętą tematami: sztaechty, smieci, automatyka do bramy garażowej itp. już mi łeb peka ale wszystko załatwiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.11.2009 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 mój narty uwielbia, ale on sportowiec na całego a jak ogrodzenie? może jakieś fotki podrzucisz? czy musimy czekać do poniedziałku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.11.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 ogrodzenie to nic ciekawego - na razie po prostu E. spawa ramy na bramy i bramki dopiero bedzie coś widać jak bedą murki - dołem i sztechetki, a tak to gołe brzydkie stalowe ramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 13.11.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 ogrodzenie to nic ciekawego - na razie po prostu E. spawa ramy na bramy i bramki dopiero bedzie coś widać jak bedą murki - dołem i sztechetki, a tak to gołe brzydkie stalowe ramy u mnie tylko stalowe słupki, na razie. Także witaj w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.11.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 ogrodzenie to nic ciekawego - na razie po prostu E. spawa ramy na bramy i bramki dopiero bedzie coś widać jak bedą murki - dołem i sztechetki, a tak to gołe brzydkie stalowe ramy u mnie tylko stalowe słupki, na razie. Także witaj w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 13.11.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Trzymajcie za mnie kciuki, za chwilkę spadam do stomatologa. Jak ja tam nie lubię chodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.11.2009 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 ogrodzenie to nic ciekawego - na razie po prostu E. spawa ramy na bramy i bramki dopiero bedzie coś widać jak bedą murki - dołem i sztechetki, a tak to gołe brzydkie stalowe ramy dobre i to dawaj fotki Aneta, ty też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts