anetina 17.11.2009 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 ktoś się w ganianego ze mna bawi był post i nie ma ok, to pewnie ja? nie wiem, ale znowu to samo się pojawiło był post napisany - taką pocztę dostałam, a zagladam - post nie istnieje dzieńdoberek bry bry i ja już jestem dzień dobry a gdzie Delfinka? Pewnie śpi po nocnym buszowaniu w necie oj nie wiem, czy chłopaki jej dają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 17.11.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 anetina, gdzie Ty się budujesz?? Daj linka na zumi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.11.2009 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 anetina, gdzie Ty się budujesz?? Daj linka na zumi... pozwolisz - że nie dam tak publicznie ale ... tu jest fotka to na czerwono - nie ma żadnej zaznaczonej budowy ba, nie ma obok domu sąsiada http://www.empikfoto.pl/albumy32/396587/949300/30532483_zumi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.11.2009 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 za 37 dni Święta Bożego Narodzenia żeby nie było, że nie przypominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 17.11.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 jakąś rzekę widzę, a to dość dziwne pod pod mapą wydaje mi się, że jest 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.11.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 za 37 dni Święta Bożego Narodzenia żeby nie było, że nie przypominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.11.2009 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 no niby jest rok aktualny ale patrząc np. na miasto - nie ma bloków, które stanęły jakies 2-3 lata temu nie ma centrum handlowego, który równie tyle czasu stoi nie ma domu sąsiada, nie ma mego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.11.2009 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 za 37 dni Święta Bożego Narodzenia żeby nie było, że nie przypominam czas goni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 17.11.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 I byle do przodu robota szła Muszę wieczorem komenty podczytać , bo mam zaległości od wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.11.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 I byle do przodu robota szła Muszę wieczorem komenty podczytać , bo mam zaległości od wczoraj czytaj, czytaj. Cos ostatnio nas zaniedbujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 17.11.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 ktoś się w ganianego ze mna bawi był post i nie ma ok, to pewnie ja? dzieńdoberek bry bry i ja już jestem dzień dobry a gdzie Delfinka? Pewnie śpi po nocnym buszowaniu w necie Tiaaaaa , a bo to dadzą pospać? Na składzie mam teścia to i śniadanie trzeba konkretne zrobić , kawka , gadanko. Nie , no nie myślcie , że się opitalamy . "Teść przyjechal w celach wykończeniowych i tak dłubiemy troche na dworze trochę w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 17.11.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 I byle do przodu robota szła Muszę wieczorem komenty podczytać , bo mam zaległości od wczoraj czytaj, czytaj. Cos ostatnio nas zaniedbujesz. Melduje się wieczorami słuchając chrapania teścia i jedząc wiśnie z nalewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.11.2009 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 I byle do przodu robota szła Muszę wieczorem komenty podczytać , bo mam zaległości od wczoraj czytaj, czytaj. Cos ostatnio nas zaniedbujesz. oj zrozumiałe musi się nacieszyć nowym domkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.11.2009 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 a gdzie Delfinka? Pewnie śpi po nocnym buszowaniu w necie Tiaaaaa , a bo to dadzą pospać? Na składzie mam teścia to i śniadanie trzeba konkretne zrobić , kawka , gadanko. Nie , no nie myślcie , że się opitalamy . "Teść przyjechal w celach wykończeniowych i tak dłubiemy troche na dworze trochę w środku. dobry teściu też chcę takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.11.2009 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 I byle do przodu robota szła Muszę wieczorem komenty podczytać , bo mam zaległości od wczoraj czytaj, czytaj. Cos ostatnio nas zaniedbujesz. Melduje się wieczorami słuchając chrapania teścia i jedząc wiśnie z nalewki hihihihihi i jak po chrapaniu ? wisienki nie uderzyły do główki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.11.2009 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 tak dla poprawy humoru z samego rana chociaż nie z samego :D tekst jakiegoś tam pana "Nigdy nie rozumiałem, dlaczego potrzeby seksualne mężczyzn tak bardzo odbiegają od potrzeb seksualnych kobiet. Wszystkie te gadki o Marsie i Wenus... Nigdy również nie rozumiałem, dlaczego tylko mężczyźni są w stanie myśleć racjonalnie... W zeszłym tygodniu poszedłem z moja żoną do łóżka. Zaczęliśmy się pod kołdra głaskać i dotykać. Byłem już gorący jak cholera i myślałem, że Ona również, ponieważ to, co robiliśmy miało jednoznacznie podłoże seksualne. Lecz właśnie w tym momencie rzekła do mnie: - Posłuchaj, nie mam teraz ochoty się kochać, chce tylko, żebyś wziął mnie w ramiona, dobrze? Odpowiedziałem: - Coooooooooo????????? W odpowiedzi usłyszałem, no jak sadzicie, co? To przecież jasne: - Ty po prostu nie zdajesz sobie sprawy z emocjonalnych potrzeb kobiet! W końcu zrezygnowałem i skapitulowałem. Nie miałem tej nocy seksu i tak zasnąłem... Następnego dnia poszedłem z żoną do Centrum Handlowego na zakupy. Patrzyłem na Nią, gdy przymierzała 3 piękne, ale bardzo drogie sukienki. Ponieważ nie mogła się zdecydować, powiedziałem Jej, żeby wzięła wszystkie trzy. Nie wierzyła własnym uszom i zmotywowane przez moje pełne wyrozumiałości słowa, stwierdziła, że do nowych sukienek potrzebuje przecież nowe buty, z reszta te, które na wystawie oznaczone były cena 600 Euro. Na to rzekłem, ze, oczywiście, ma racje. Następnie przechodziliśmy obok stoiska z biżuterią. Żona podeszła do wystawy i wróciła z diamentowa kolia. Gdybyście mogli Ja widzieć!!! Była wniebowzięta!!! Prawdopodobnie myślała, że nagle zwariowałem, ale to było Jej w gruncie rzeczy obojętne. Sadze, ze zniszczyłem wszelkie schematy myślenia filozoficznego, na których się do tej pory opierała, gdy po raz kolejny powiedziałem "tak" i dodałem: "piękna kolia"... Teraz była wręcz seksualnie podniecona. Ludzie!!! Jej twarz wyrażała tyle uczuc, musielibyście to widzieć! W tym momencie powiedziała ze swoim najpiękniejszym uśmiechem: - Chodź, pójdziemy do kasy zapłacić. Trudno mi było nie wybuchnąć śmiechem, gdy Jej odpowiedziałem: - Nie, kochanie, nie mam teraz ochoty tego wszystkiego kupować... Jej twarz zbladła jak ściana, a jeszcze bardziej, gdy dodałem: - Mam tylko ochotce na to, żebyś mnie wzięła w ramiona. Gdy z wściekłości i nienawiści już prawie pękała, wbiłem ostatni gwóźdź˝: -Ty po prostu nie zdajesz sobie sprawy z finansowych możliwości mężczyzn. Sadze, ze nie będę miał seksu do roku 2013..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.11.2009 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 za 36 dni Święta Bożego Narodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.11.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 za 36 dni Święta Bożego Narodzenia ..to czas zabrac się za porządki świąteczne?? witam z rańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.11.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 za 36 dni Święta Bożego Narodzenia ..to czas zabrac się za porządki świąteczne?? witam z rańca jak dobrze mieszkac w nowym domu. Okna umyte przy przeprowadzce, porządki na bieżąco bo to nawet teraz przyjemne. Luz - bluessss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.11.2009 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 za 36 dni Święta Bożego Narodzenia ..to czas zabrac się za porządki świąteczne?? witam z rańca tylko ciekawe gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts