Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do naszego domku

Recommended Posts

Witaj Anetino http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a010.gif

przyszłam Ci bardzo podziękować za życzenia rocznicowe :D

przepraszam, że dopiero teraz :oops: , ale tak się składało, że nie miałam zbytnio jak wcześniej :wink:

pozdrawiam serdecznie :D :D

najważniejsze, że ... jesteś :)

pozdrawiam

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja zabieram się do odchudzania jak "głodny srac"......ale plan jest 8) załatwiłam sobie u znanej u nas w okolicy zakonnicy - zielarki zioła na odchudzanie :p 8) zasada jest taka: do godz. 16.00 można jeśc i pic wsio...na co tylko ma się ochotę i ile się chce 8) a po 16.00 nie wolno nic jeśc a nawet pic do 20.00 o której wypija się szklankę tych zaparzonych ziół.....(oczywiście do rana też się nie je....) :wink:

pozdrowionka

ciekawe, jak to skutkuje?

dawaj znać, jak efekty :)

powodzenia

Może telepatycznie? :D Ale mam dziś lenia :-? Młody chce , żeby mu czytać , mały chodzi z glutami do pasa :-? W nocy go wzięło i w zasadzie poszłam spać po 1 , a do 2 słuchałam czy mały śpi :-? Idę chwilkę chyba poczytać , bo nie da spokoju leniwej matce :lol:

idź poczytać, wrócisz - będzie trochę fotek

mam nadzieję :)

chłopakom życz dużo zdrówka

a może położysz, a przy okazji sama poleżysz?

Hehehe:D, są fotki :D Pięknie wyglądają te kafle w salonie. Drzewa dużo widzę będzie . U mnie też trochę jest tylko ruszt trzeba zamontować dodatkowy i będę przepalać jak zrobi się chlodniej . A brak dymu oznacza , że paliwo pięknie się spala, ze spalin ciepło się tworzy i energia zostaje wykorzystana .