Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do naszego domku

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U mnie żarówki w salonie jeszcze długo pobędą.A lampy tymczasowe też staną się lampami dłużej czasowymi :wink: Okna pozostana narazie bez firan i karniszy. Dla Seby zaczyna się tzw okres martwy w pracy , chociaż narazie ma co robić , ale kaskę trzeba trzymać , bo jak przymrozi mocno to bedzie siedział w domku. Chyba , że wypali styczniowa robota pod dachem to wtedy uda się coś kupić. Narazie jakoś mi to szczególnie nie przeszkadza , bo na spokojnie moge pooglądać , podpatrywać u innych. :wink:

ja o firankach na razie nie marzę, ale posiadam ich masę :)

mama o to zadbała, na pewno dam radę coś dla siebie wybrać :)

Też coś tam mam , ale nie na tyle , żeby założyć jednakowe np w salonie. Jedyne co to do sypialni mogłabym pokombinować , a tam w sumie najmniej mi przeszkadza ich brak :)

ja o firankach na razie nie marzę, ale posiadam ich masę :)

mama o to zadbała, na pewno dam radę coś dla siebie wybrać :)

Też coś tam mam , ale nie na tyle , żeby założyć jednakowe np w salonie. Jedyne co to do sypialni mogłabym pokombinować , a tam w sumie najmniej mi przeszkadza ich brak :)

w salonie nie dałabym rady również powiesić

ale tam obstawiam, że i tak muszą być zasłony, bądź rolety

ale gdzie mi tam mysleć o firankach, jak jeszcze łązienki i kuchni nie mam :D

dawniej obstawiałam, że mnie się takie nie podobają, ale ładnie wygladają na oknie

więc tez mi się coś w tym stylu marzy :)

No do mojego stylu to kokardnki odpadją , ale w tej wersji są odpinane , a na zasłonach klamry a nie różyczki.

Własnie w kuchni dałabym tak zawinięte do polowy okna. Tylko teraz kwestia salonupołączonego z kuchnią , czy dawać firany takie z zasłonami? :-?