anetina 25.11.2009 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 DO ŚWIĄT pozostało 28 dni dobrze policzyłam ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 25.11.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 U mnie żarówki w salonie jeszcze długo pobędą.A lampy tymczasowe też staną się lampami dłużej czasowymi Okna pozostana narazie bez firan i karniszy. Dla Seby zaczyna się tzw okres martwy w pracy , chociaż narazie ma co robić , ale kaskę trzeba trzymać , bo jak przymrozi mocno to bedzie siedział w domku. Chyba , że wypali styczniowa robota pod dachem to wtedy uda się coś kupić. Narazie jakoś mi to szczególnie nie przeszkadza , bo na spokojnie moge pooglądać , podpatrywać u innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.11.2009 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 ja o firankach na razie nie marzę, ale posiadam ich masę mama o to zadbała, na pewno dam radę coś dla siebie wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 25.11.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Ty myślisz , że oni poleżą????????Musieli by miec mega gorączke , a tak szaleją ile wlezie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.11.2009 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Ty myślisz , że oni poleżą????????Musieli by miec mega gorączke , a tak szaleją ile wlezie:D jak to chłopaki ehhhhhhhhh chociaż jakby leżeli, to człowiek by się martwił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 25.11.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 ja o firankach na razie nie marzę, ale posiadam ich masę mama o to zadbała, na pewno dam radę coś dla siebie wybrać Też coś tam mam , ale nie na tyle , żeby założyć jednakowe np w salonie. Jedyne co to do sypialni mogłabym pokombinować , a tam w sumie najmniej mi przeszkadza ich brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.11.2009 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 ja o firankach na razie nie marzę, ale posiadam ich masę mama o to zadbała, na pewno dam radę coś dla siebie wybrać Też coś tam mam , ale nie na tyle , żeby założyć jednakowe np w salonie. Jedyne co to do sypialni mogłabym pokombinować , a tam w sumie najmniej mi przeszkadza ich brak w salonie nie dałabym rady również powiesić ale tam obstawiam, że i tak muszą być zasłony, bądź rolety ale gdzie mi tam mysleć o firankach, jak jeszcze łązienki i kuchni nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 25.11.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Ja upatrzyłam takie firany , hmmmmm panele , które można skręcić i się skrócą.Myślę , że do kuchni były by idealne . W salonie chyba zasłony na szelkach , ale takie jakies lekkie , zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.11.2009 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 mnie się podobają takie firanki takie makaroniki http://images7.fotosik.pl/28/cafa427e224e5324.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 25.11.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 O takie cośhttp://img35.imageshack.us/img35/9379/img8656q.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.11.2009 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 dawniej obstawiałam, że mnie się takie nie podobają, ale ładnie wygladają na oknie więc tez mi się coś w tym stylu marzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 25.11.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 dawniej obstawiałam, że mnie się takie nie podobają, ale ładnie wygladają na oknie więc tez mi się coś w tym stylu marzy No do mojego stylu to kokardnki odpadją , ale w tej wersji są odpinane , a na zasłonach klamry a nie różyczki. Własnie w kuchni dałabym tak zawinięte do polowy okna. Tylko teraz kwestia salonupołączonego z kuchnią , czy dawać firany takie z zasłonami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.11.2009 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 do nich nie pasuje zasłonka a w salonie nie mogłoby być coś też w tym stylu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 25.11.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Niby tak tylko kłopot zaczął by sie kłopot jak bedzie ciepło i taras się otworzy. A druga sprawa to pod drugim oknem w salonie mój małżonek umieścił dwa grzejniki Wolałabym zasłonki iakieś , żeby zasłonić trochę genialny pomysł męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 25.11.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Chyba , że takie zasłonki z woalu , lekkie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.11.2009 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 czyli coś delikatnego by się przydało może rzeczywiście te makaroniki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 25.11.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 czyli coś delikatnego by się przydało może rzeczywiście te makaroniki ? Już widzę te makaroniki plus moje dzieci Poi tygodniu przypominaly by świderki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.11.2009 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 hihihihihi ale coś w tym jest byliśmy u znajomych, którzy mają te makaroniki - inwestorek oprzekręcał je na całego a juz duzy z niego chłopak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 25.11.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 hihihihihi ale coś w tym jest byliśmy u znajomych, którzy mają te makaroniki - inwestorek oprzekręcał je na całego a juz duzy z niego chłopak A widzisz:D Twój to może jeszcze jakieś plecionki robi , ale moi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 25.11.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Może tak jak tu , tylko oczywiście te boczki http://image01.bonprix.de/bonprixbilder/bundles/artikel_gross/var3/aw/a2/awa213x07.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts