beti,kris,mimi 12.03.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 kurcze to rzeczywiście tanio , skąd Ty tą ekipę wytrzasnęłaś? a widziałaś może ich wcześniejsze budowy? moi mają mi teraz dać wycenę za ścianki działowe na górze-ciekawe ile sobie krzykną-a mieliśmy też część robót robić sami a raczej z pomocą rodziny, ale różnie to wychodzi, po za tym jak się chce mieć szybko domek to niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.03.2009 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 kurcze to rzeczywiście tanio , skąd Ty tą ekipę wytrzasnęłaś? a widziałaś może ich wcześniejsze budowy? moi mają mi teraz dać wycenę za ścianki działowe na górze-ciekawe ile sobie krzykną-a mieliśmy też część robót robić sami a raczej z pomocą rodziny, ale różnie to wychodzi, po za tym jak się chce mieć szybko domek to niestety... u nas ogólnie są takie ceny robocizny ekipa wytrzaśnięta, bo znamy firmy w budowlance i wykończeniówce widziałam ich robotę niejedną a nawet koło nas robią całe osiedla tak ze sprawdzeni i rozchwytywani teraz czekają, aż zrobimy strop i 2 tygodnie później wchodzą nam piętro robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.03.2009 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 widzę, że może komentarze dadzą radę przegonić niedługo dziennik jednak - juz budując, nie ma czasu tyle samo na forum ale zaraz fotki wkleję całego dołu skończonego i wysprzatanego przeze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.03.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Anetina , pięknie ten Wasz domek rośnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.03.2009 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Anetina , pięknie ten Wasz domek rośnie.... nie dziękuję teraz tygodniowy zastój i ... znowu będziemy dalej ruszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.03.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Witam dopiero dziś Cię ,,odkryłam" przeleciałam prawie cały dziennik i część komentarzy Fajnie piszesz, ale w oczy wlazło mi budowanie ,,na ziemi" że tak powiem U mnie wyglądało to mniej więcej tak http://img136.imageshack.us/img136/3040/murysiepnachocupal3uk8.jpg fundamenty wypełnione były piachem kopalnianym, ubijane, na to folia, siatka zbrojeniowa i podkład betonowy B15, dopiero na tym stawiane były ściany. U Ciebie natomiast nie widzę ,,podłogi" Czy to po prostu nie wszystkie zdjęcia są czy ja coś przegapiłam? zmieniony post po konsultacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.03.2009 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 nie, nie ma podłogi u nas są piaski i ... nawet dla późniejszego rozplanowania lepiej, żeby teraz nie zalewać fundamentów piach sam się ubił przez zimę i poprzez bloki - stały całą zimę "w domu" i jakoś tak patrząc u nas w otoczeniu - rzadko kto zalewał od razu płytę wylewkę zrobimy dopiero po zamknięciu domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 12.03.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 my też nie mamy podłogi , a strop już położony, też początkowo się zastanawiał czy tak może być i obejrzałam kilka dzienników i stwierdziła, że robią różnie, a my jeszcze nie mamy wody doprowadzonej i kanalizy wiec tak musi być, bo po co otem kuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.03.2009 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 no właśnie my będziemy mieć oczyszczalnię - więc też teraz za bardzo nie ma co robić podłogi a kwestia hydraulika - wejdzie i wszystko na raz na spokojnie zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.03.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 To człowiek ciągle się uczy dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 13.03.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Super ten kominek i cała reszta wokół niego-pożyczyłam sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.03.2009 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 a proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.03.2009 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Beti, a ty nie masz jeszcze dziennika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 13.03.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Beti, a ty nie masz jeszcze dziennika? Odpisuję Ci już trzeci raz bo coś z łączeniem nie tak, mam tylko nadzieję że to pójdzie , otóż jeżeli chodzi o dziennik to nie mam czasu-mogłabym co najwyżej pisać jakiś miesięcznik, po za tym gdybym pisał swój dziennik to nie miałabym czasu na czytanie innych , na razie są tylko zdjęcia i zeszyt z poniesionymi wydatkami , dziś podłączyli mi wodę do domku trzymam kciuki żeby poszła ta wiadomość uwaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 13.03.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 taadaam- udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.03.2009 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 no niestety forum często się zawiesza ja zrobiłam dziennik - staram się na bieżąco drukować będzie fajna pamiątka pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 16.03.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 witam serdecznie na wstępie powodzenia oczywiście przy budowie i udanego zakończenia a teraz z innej bajki moi mili jeśli już chcemy kogoś lub coś krytykować na forum lub dawać dobre rady to przynajmniej JA tak uważam trzeba być samemu w porządku. znalazłam też w którymś z dzienników ( nie pamiętam, w którym) łóżko do sypialni jak dla nas - trafione w setkę http://images32.fotosik.pl/286/93745f9379b89e7fmed.jpg zakładam że też uzyskaliście zgodę na umieszczenie tego zdjęcia w swoim dzienniku . POZDRO..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.03.2009 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 akurat jest problem bo to zdjęcie jest z galerii jakiejś strony netowej, które krąży po dziennikach nie jest to prywatne zdjęcie z czyjegoś domu POZDRO :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 17.03.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 no właśnie większość z nas ma takie '''problemy''' z fotkami wygrzebanymi z netu i na szczęście nikt się nie czepia bo byśmy pewnie wszyscy popadli w paranoje albo wylądowali w sądzie. to tyle na ten temat pozdro i pamiętajcie jeśli macie w okolicy włamania do domków to montujcie czujki ZEW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.03.2009 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 o alarmach myslę, ale jeszcze nie wiem, co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts