szoko 25.11.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Anetino, Twój dziennik budowy bardzo mnie zainteresował Nawet nasze domki są podobne I wizualnie i wymiarowo, moja powierzchnia zabudowy tylko dużo większa od Twojej, bo 200m2. Czy możesz podzielić się ze mną informacją na temat Twoich kosztów budowy (w jakiej kwocie zamkniesz się mniej więcej)? Oczywiścia na priva. Ja mam co prawda kosztorys zakupiony w biurze projektowym wraz z projektem domu, ale jest on z 2007 roku i obawiam się, że ma się nijak do aktualnej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.11.2009 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 szczerze mówiąc Szoko - ja obstawiam, że spokojnie w całości wyjdzie niespełna 200 tys. zł ale ... pamiętać trzeba, że u nas pracują nasze rączki, a głównie mego taty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.11.2009 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Szoko - ale wielki macie dom, jesli jest to 200 m2 zabudowy a w ostateczności wychodzi małą powierzchnia użytkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szoko 25.11.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 No właśnie sama nie wiem, z czego to wynika, bo jak patrzę na zdjęcia Twojego domku to w sumie są dość podobne. Nasza powierzchnia użytkowa to 179,40 m2 + garaż 27,50 m2. W sumie 206,90 m2. Takie "złote rączki" to skarb. Niestety ja takowych nie posiadam, jedynie koszty geodezyjne mi odpadają z uwagi na mojego tatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.11.2009 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 ja tak naprawdę nie wiem, ile jest powierzchni użytkowejtak naprawdę nie wiem, co powinnam odliczyć, a co dodać mamy trochę zmian w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 25.11.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Ja tam codziennie zagladam do Was http://images43.fotosik.pl/144/c118858015d7b009.jpg tak siedzę i patrzę ,patrzę i już widzę oczami wyobrażni takie coś u siebie,najchętniej kupiłabym już teraz a gdzie takie cuda sprzedają i za ile Delfina będę wdzięczna za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 25.11.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Nie , no ten mały glut nie chce iśc spać , mało tego lata jak opetany A ja chciałam sobie druga połowę salonu zaimpregnować tzn paneli Zabawa na ta chwilkę to rozpęd i ślizg na kolach na końcu korytarza witaj w klubie, mój jeden mały glut tez dzis nie usnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.11.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.11.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 dzień dobry zaspałam wstałam 6.20 kiedy o tej godzinie to wychodze z domu wszystko dzięi mojej córce, która o godz. 00.45 obudziła się z wielkim krzykiem i za cholerę nie chciała iść spać, oglądałyśmy telewizję i zlitowała się nad matką o 3.30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 26.11.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Witam ze śniadankiem A ja dziś pospałam do 7.50 O , dzięki moje dzieciaczki Ale myślę , że to podstęp i w dzień dadzą mi popalić tym bardziej , że widzę u starszka też katar się zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 26.11.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Ja tam codziennie zagladam do Was http://images43.fotosik.pl/144/c118858015d7b009.jpg tak siedzę i patrzę ,patrzę i już widzę oczami wyobrażni takie coś u siebie,najchętniej kupiłabym już teraz a gdzie takie cuda sprzedają i za ile Delfina będę wdzięczna za info [/ Fotkę wgooglałam , ale też będę poszukiwać . Nie wiem czy czegoś takiego nie widziałam w leroy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.11.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 dzień dobry zaspałam wstałam 6.20 kiedy o tej godzinie to wychodze z domu wszystko dzięi mojej córce, która o godz. 00.45 obudziła się z wielkim krzykiem i za cholerę nie chciała iść spać, oglądałyśmy telewizję i zlitowała się nad matką o 3.30. ja tez miałam przechodzoną noc- od jednego do drugiego. O 4:30 Bartek zarządał: z mamunią. I zostałam az do pory wstawania A siedziałam do północy przy kompie i oglądałam zabawki na allegro. Macie jakieś doświadczenie z zabawkami tamagotchi??? Szukam tych piątej generacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.11.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Witam ze śniadankiem A ja dziś pospałam do 7.50 O , dzięki moje dzieciaczki Ale myślę , że to podstęp i w dzień dadzą mi popalić tym bardziej , że widzę u starszka też katar się zaczyna Witaj, ja śniadanko zjem jak policzę i popakuję kasę, pewnie za pół godzinki. Ostatnie dwa dni wstawałam później, ale moje dzieci standardowo około 6-tej. Jak Krzyś obudzi sie czasem o 7-mej to sprawdzam 5 razy czy chory nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.11.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Dalfinka, zdrówka dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.11.2009 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Ja tam codziennie zagladam do Was http://images43.fotosik.pl/144/c118858015d7b009.jpg tak siedzę i patrzę ,patrzę i już widzę oczami wyobrażni takie coś u siebie,najchętniej kupiłabym już teraz a gdzie takie cuda sprzedają i za ile Delfina będę wdzięczna za info też jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.11.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Nie , no ten mały glut nie chce iśc spać , mało tego lata jak opetany A ja chciałam sobie druga połowę salonu zaimpregnować tzn paneli Zabawa na ta chwilkę to rozpęd i ślizg na kolach na końcu korytarza witaj w klubie, mój jeden mały glut tez dzis nie usnął a może już nie chcą spać w ciągu dnia? inwestorek co prawda długo spał w ciągu dnia, ale np. kuzyneczka szybko z tego zrezygnowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.11.2009 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 dzień dobry zaspałam wstałam 6.20 kiedy o tej godzinie to wychodze z domu wszystko dzięi mojej córce, która o godz. 00.45 obudziła się z wielkim krzykiem i za cholerę nie chciała iść spać, oglądałyśmy telewizję i zlitowała się nad matką o 3.30. ale coś dzisiaj też z tym wstawaniem - bo ja wstałam 6.40 co prawda dzisiaj na 8 do pracy a mała dlaczego nie mogła spać? coś się jej sniło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.11.2009 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Witam ze śniadankiem A ja dziś pospałam do 7.50 O , dzięki moje dzieciaczki Ale myślę , że to podstęp i w dzień dadzą mi popalić tym bardziej , że widzę u starszka też katar się zaczyna no to juz na zaś zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.11.2009 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 A siedziałam do północy przy kompie i oglądałam zabawki na allegro. Macie jakieś doświadczenie z zabawkami tamagotchi??? Szukam tych piątej generacji kiedyś ja miałam inwestorka nie wciągnęło więc się nie znam a dla starszej chcesz kupić? a co dla młodszych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.11.2009 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Ostatnie dwa dni wstawałam później, ale moje dzieci standardowo około 6-tej. Jak Krzyś obudzi sie czasem o 7-mej to sprawdzam 5 razy czy chory nie jest mój spi tak różnie - od 19 do 6 bądź do 7 ale w poniedziałek dzieciaki przeszły same siebie usnęły o 18 inwestorek wstał o 6.30 a młoda o 7.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts