Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do naszego domku

Recommended Posts

Anetino, Twój dziennik budowy bardzo mnie zainteresował :) Nawet nasze domki są podobne :D I wizualnie i wymiarowo, moja powierzchnia zabudowy tylko dużo większa od Twojej, bo 200m2.

Czy możesz podzielić się ze mną informacją na temat Twoich kosztów budowy (w jakiej kwocie zamkniesz się mniej więcej)? Oczywiścia na priva. Ja mam co prawda kosztorys zakupiony w biurze projektowym wraz z projektem domu, ale jest on z 2007 roku i obawiam się, że ma się nijak do aktualnej sytuacji.

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No właśnie sama nie wiem, z czego to wynika, bo jak patrzę na zdjęcia Twojego domku to w sumie są dość podobne. Nasza powierzchnia użytkowa to 179,40 m2 + garaż 27,50 m2. W sumie 206,90 m2.

Takie "złote rączki" to skarb. Niestety ja takowych nie posiadam, jedynie koszty geodezyjne mi odpadają z uwagi na mojego tatę :cry:

Ja tam codziennie zagladam do Was :wink:

http://images43.fotosik.pl/144/c118858015d7b009.jpg

:o :o :o :o :o

tak siedzę i patrzę ,patrzę i już widzę oczami wyobrażni takie coś u siebie,najchętniej kupiłabym już teraz :wink:

a gdzie takie cuda sprzedają i za ile :roll:

Delfina będę wdzięczna za info :D[/

Fotkę wgooglałam , ale też będę poszukiwać . Nie wiem czy czegoś takiego nie widziałam w leroy

dzień dobry

zaspałam wstałam 6.20 kiedy o tej godzinie to wychodze z domu

wszystko dzięi mojej córce, która o godz. 00.45 obudziła się z wielkim krzykiem i za cholerę nie chciała iść spać, oglądałyśmy telewizję i zlitowała się nad matką o 3.30.

ja tez miałam przechodzoną noc- od jednego do drugiego. O 4:30 Bartek zarządał: z mamunią. I zostałam az do pory wstawania :-?

A siedziałam do północy przy kompie i oglądałam zabawki na allegro.

Macie jakieś doświadczenie z zabawkami tamagotchi???

Szukam tych piątej generacji :wink:

Witam ze śniadankiem :wink: A ja dziś pospałam do 7.50 :o :o O , dzięki moje dzieciaczki :lol: Ale myślę , że to podstęp i w dzień dadzą mi popalić tym bardziej , że widzę u starszka też katar się zaczyna :-?

Witaj, ja śniadanko zjem jak policzę i popakuję kasę, pewnie za pół godzinki.

Ostatnie dwa dni wstawałam później, ale moje dzieci standardowo około 6-tej. Jak Krzyś obudzi sie czasem o 7-mej to sprawdzam 5 razy czy chory nie jest :wink:

Ja tam codziennie zagladam do Was :wink:

http://images43.fotosik.pl/144/c118858015d7b009.jpg

:o :o :o :o :o

tak siedzę i patrzę ,patrzę i już widzę oczami wyobrażni takie coś u siebie,najchętniej kupiłabym już teraz :wink:

a gdzie takie cuda sprzedają i za ile :roll:

Delfina będę wdzięczna za info :D

też jestem ciekawa :)

Nie , no ten mały glut nie chce iśc spać , mało tego lata jak opetany :lol: A ja chciałam sobie druga połowę salonu zaimpregnować tzn paneli :-? Zabawa na ta chwilkę to rozpęd i ślizg na kolach na końcu korytarza :lol:

witaj w klubie, mój jeden mały glut tez dzis nie usnął :evil:

a może już nie chcą spać w ciągu dnia?

inwestorek co prawda długo spał w ciągu dnia, ale np. kuzyneczka szybko z tego zrezygnowała

dzień dobry

zaspałam wstałam 6.20 kiedy o tej godzinie to wychodze z domu

wszystko dzięi mojej córce, która o godz. 00.45 obudziła się z wielkim krzykiem i za cholerę nie chciała iść spać, oglądałyśmy telewizję i zlitowała się nad matką o 3.30.

ale coś dzisiaj też z tym wstawaniem - bo ja wstałam 6.40 :D

co prawda dzisiaj na 8 do pracy :D

a mała dlaczego nie mogła spać?

coś się jej sniło?

Ostatnie dwa dni wstawałam później, ale moje dzieci standardowo około 6-tej. Jak Krzyś obudzi sie czasem o 7-mej to sprawdzam 5 razy czy chory nie jest :wink:

mój spi tak różnie - od 19 do 6 bądź do 7

ale w poniedziałek dzieciaki przeszły same siebie

usnęły o 18 :o

inwestorek wstał o 6.30

a młoda o 7.30

:D