anetina 26.11.2009 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 DO ŚWIĄT pozostało 27 dni dobrze policzyłam ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.11.2009 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 chyba coś namieszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.11.2009 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 DO ŚWIĄT pozostało 27 dni teraz będzie dobrze ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.11.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 DO ŚWIĄT pozostało 27 dni teraz będzie dobrze ??? bardzo dobrze. Mi zostało popakowac prezenty, kilka zamówic na allegro. Przez ostatnie dwa dni duuuużó juz kupiłam. Nawet urodzinowe dla moich dwóch chrzesniaków, którzy musieli się własnie w grudniu urodzic A dziś urodzinki ma moja mama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.11.2009 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 ja tam nic nie mam a dla mamy ... wszystkiego naj naj naj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.11.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 ja tam nic nie mam a dla mamy ... wszystkiego naj naj naj no ale ja miałam całe dwa dni wole. Niania przychodziła do bąków a ja leciałam pobiegać po sklepach. A na allegro nie za bardzo lubię kupowac bo za długo mi sie schodzi na szukaniu i oglądaniu. Ale ceny lepsze Dzięki, bede dziś u mamy na kawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.11.2009 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 muszę więc i ja pomyśleć w końcu o świętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.11.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 ja jeszcze o prezentach wogóle nie myślaam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.11.2009 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 to witaj w klubie ale zobacz, ile jeszcze dni na to mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.11.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 to witaj w klubie ale zobacz, ile jeszcze dni na to mamy u mnie w pracy teraz bardzo goracy okres, duzo ludzi zamawia przez internet więc paczek coraz więcej i dla mnie więcej roboty. Dlatego te moje dwa dni dobrze wykorzystałam. Pamiętajcie, że ja po pracy popołudniami to już z dziecmi zostaję. Jak miałabym z nimi robic zakupy mikołajowe? Poza tym coraz więcej ludzi bedzie w sklepach a przed południem to nawet przyjemnie jest Dziewczyny, zdarzycie ze wszystkim, jak co roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.11.2009 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 dzięki za pocieszenie nie nadaję przesyłek, więc nie będę ci dodawać roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 26.11.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Jasne , że zdążymy , bo jak nie my to kto?????? Faktycznie trza było Tobie wykorzystać ten czas na zakupki.Ja z zabawkami czekam na ncoke mikołajkową wtedy co rok w tesco jest duża obniżka. Mam nadzieję , że i w tym roku będzie.Z dorosłych to tylko jakieś drobiazgi dal teściów ,a dla szwagierki pewnie koperta z kaską na jakąś bluzeczkę. A najbardziej podoba mi się patent prezentowy na Wigilię u moich rodziców . Robimy wtedy losowanie jak w szkole Ustalamy kwotę za jaką prezent ma być i wszyscy dostają konkretny upominek , a darujący nie rujnuje budżetu domowego i co najlepsze nie trzeba wymyślać co zakupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.11.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 A najbardziej podoba mi się patent prezentowy na Wigilię u moich rodziców . Robimy wtedy losowanie jak w szkole Ustalamy kwotę za jaką prezent ma być i wszyscy dostają konkretny upominek , a darujący nie rujnuje budżetu domowego i co najlepsze nie trzeba wymyślać co zakupić. dlaczego nie napisałas tego tydzień temu ? A tak mój budżet juz prawie zrujnowany http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/glowa_w_sciane.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.11.2009 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 A najbardziej podoba mi się patent prezentowy na Wigilię u moich rodziców . Robimy wtedy losowanie jak w szkole Ustalamy kwotę za jaką prezent ma być i wszyscy dostają konkretny upominek , a darujący nie rujnuje budżetu domowego i co najlepsze nie trzeba wymyślać co zakupić. dlaczego nie napisałas tego tydzień temu ? A tak mój budżet juz prawie zrujnowany http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/glowa_w_sciane.gif no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 26.11.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Nie wiem czy będzie w tym roku tak , ale chyba już dwa lata tak było. Tyle , że taniej jest po 22 do 6 rano;) W zeszłym roku ja jechałam przed Wigilią , a Seba przed mikołajkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.11.2009 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 ja mam za daleko tesco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 26.11.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 A no i to właśnie może być przeszkodą . My mamy może z 5 km . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.11.2009 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 obok siebie mam savię - odnogę tescotesco obok, nieco dalej jest malutkiea wielkie tesca najbliżej to są jakieś 30-45 minut drogi od nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.11.2009 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 http://static3.demotywatory.pl/uploads/1258927191_by_ona0709_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 26.11.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 E no to kwała drogi:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts