Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do naszego domku

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

DO ŚWIĄT pozostało 27 dni

teraz będzie dobrze ???

bardzo dobrze.

Mi zostało popakowac prezenty, kilka zamówic na allegro.

Przez ostatnie dwa dni duuuużó juz kupiłam. Nawet urodzinowe dla moich dwóch chrzesniaków, którzy musieli się własnie w grudniu urodzic :-? :wink:

A dziś urodzinki ma moja mama :)

ja tam nic nie mam :(

a dla mamy ... wszystkiego naj naj naj

no ale ja miałam całe dwa dni wole. Niania przychodziła do bąków a ja leciałam pobiegać po sklepach.

A na allegro nie za bardzo lubię kupowac bo za długo mi sie schodzi na szukaniu i oglądaniu. Ale ceny lepsze :)

Dzięki, bede dziś u mamy na kawce :wink:

to witaj w klubie :D

ale zobacz, ile jeszcze dni na to mamy :D

u mnie w pracy teraz bardzo goracy okres, duzo ludzi zamawia przez internet więc paczek coraz więcej i dla mnie więcej roboty.

Dlatego te moje dwa dni dobrze wykorzystałam.

Pamiętajcie, że ja po pracy popołudniami to już z dziecmi zostaję. Jak miałabym z nimi robic zakupy mikołajowe?

Poza tym coraz więcej ludzi bedzie w sklepach a przed południem to nawet przyjemnie jest :lol:

Dziewczyny, zdarzycie ze wszystkim, jak co roku :wink:

Jasne , że zdążymy , bo jak nie my to kto?????? :wink:

Faktycznie trza było Tobie wykorzystać ten czas na zakupki.Ja z zabawkami czekam na ncoke mikołajkową :wink: wtedy co rok w tesco jest duża obniżka. Mam nadzieję , że i w tym roku będzie.Z dorosłych to tylko jakieś drobiazgi dal teściów ,a dla szwagierki pewnie koperta z kaską na jakąś bluzeczkę. :wink: A najbardziej podoba mi się patent prezentowy na Wigilię u moich rodziców . Robimy wtedy losowanie jak w szkole :wink: Ustalamy kwotę za jaką prezent ma być i wszyscy dostają konkretny upominek , a darujący nie rujnuje budżetu domowego i co najlepsze nie trzeba wymyślać co zakupić. :wink:

A najbardziej podoba mi się patent prezentowy na Wigilię u moich rodziców . Robimy wtedy losowanie jak w szkole :wink: Ustalamy kwotę za jaką prezent ma być i wszyscy dostają konkretny upominek , a darujący nie rujnuje budżetu domowego i co najlepsze nie trzeba wymyślać co zakupić. :wink:

dlaczego nie napisałas tego tydzień temu ?

A tak mój budżet juz prawie zrujnowany http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/glowa_w_sciane.gif

A najbardziej podoba mi się patent prezentowy na Wigilię u moich rodziców . Robimy wtedy losowanie jak w szkole :wink: Ustalamy kwotę za jaką prezent ma być i wszyscy dostają konkretny upominek , a darujący nie rujnuje budżetu domowego i co najlepsze nie trzeba wymyślać co zakupić. :wink:

dlaczego nie napisałas tego tydzień temu ?

A tak mój budżet juz prawie zrujnowany http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/glowa_w_sciane.gif

no właśnie :)