aneta-we 26.11.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 http://static3.demotywatory.pl/uploads/1258927191_by_ona0709_500.jpg ja tyle nie wytrzymam, tylko 4 obrazki odnoszą się do mnie , no może 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.11.2009 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 E no to kwała drogi:/ no własnie ale może ... przy okazji siostrę bym odwiedziła jednak brak kasy na szaleństwa zakupowe dotyczące zabawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.11.2009 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 http://static3.demotywatory.pl/uploads/1258927191_by_ona0709_500.jpg ja tyle nie wytrzymam, tylko 4 obrazki odnoszą się do mnie , no może 5 to znałam trochę inaczej odnośnie tego, że nie głowa boli, a facet chce coś innego niż zwykły seks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.11.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 E no to kwała drogi:/ no własnie ale może ... przy okazji siostrę bym odwiedziła jednak brak kasy na szaleństwa zakupowe dotyczące zabawek u mnie na szczęście pod poduszką mikołajkowo nie musi byc szaleństwa przynajmniej jeśli chodzi o chłopaków. Kupiłam im malutkie zestawy Wadera: samochód z przyczepą a na niej motor. I przypuszczam, ze będą zachwyceni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.11.2009 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 w zeszłym roku inwestorek dostał poduszkę i statek w nocy w płaczu się obudził - Mikołaja nie było pokazuję mu, ze pod poduszką ma coś - poduszkę poszedł od razu spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.11.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Coś takiego, tylko z motorkiem na przyczepie : http://www.wader-wozniak.pl/zdjecia/35200.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.11.2009 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.11.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 fajne i prawie niezniszczalne. Przy małych samochodzikach czasami zdaża sie złamanie zaczepu/ haka a poza tym ok. Mamy i duże i małe z Wadera, garaz jeszcze po ALicji- polecam te zabawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.11.2009 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 jakie jest prawdopodobieństwa wbicia 3 jajek do patelni, gdzie każde miałoby po 2 żółtka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.11.2009 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 fajne i prawie niezniszczalne. Przy małych samochodzikach czasami zdaża sie złamanie zaczepu/ haka a poza tym ok. Mamy i duże i małe z Wadera, garaz jeszcze po ALicji- polecam te zabawki ja też wadera lubię ale głównie FP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.11.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 wow, jak późno. Spadam, przede mną zakupy, szkoła, spacer z dzieciarnią i urodzinki u mamy a opakowanie na prezent tez musze kupic i w szkole powinnam byc o 14:25, Nie patrzec na czas na forum, śpieszy sie godiznkę pa, pa, pa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.11.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 wow, jak późno. Spadam, przede mną zakupy, szkoła, spacer z dzieciarnią i urodzinki u mamy a opakowanie na prezent tez musze kupic i w szkole powinnam byc o 14:25, Nie patrzec na czas na forum, śpieszy sie godiznkę pa, pa, pa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 26.11.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Na mikołajki też jakąś duperelkę dostaną . Myśle właśnei , że kredki nowe może by im zaqkupić , bo ostatnio wzięło ich na rysowanie z czego się ciesze , bo MAteusz 4 latka i nei mogłam go zachęcić do tego . Zaraz zostawiał , nie chciał próbować nawet. A teraz rysuje wiczorem domki Może nowe kredki zachęciły by go do kolorowania i nauki kolejnych rysuneczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.11.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 kredki tez kupiłam, świecowe z carsami lece, pa!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 26.11.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 O tak Wader jest super. MAmy dwa zestawy tras do układnia i myślę nad trzecim Może by na urodzinki starszakowi kupic?I tak siedząc i pisząc z Wami pomału powstaje moja lista zakupów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.11.2009 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 wow, jak późno. Spadam, przede mną zakupy, szkoła, spacer z dzieciarnią i urodzinki u mamy a opakowanie na prezent tez musze kupic i w szkole powinnam byc o 14:25, Nie patrzec na czas na forum, śpieszy sie godiznkę pa, pa, pa.... to masz sporo dzisiaj do roboty a po co do szkoły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.11.2009 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Na mikołajki też jakąś duperelkę dostaną . Myśle właśnei , że kredki nowe może by im zaqkupić , bo ostatnio wzięło ich na rysowanie z czego się ciesze , bo MAteusz 4 latka i nei mogłam go zachęcić do tego . Zaraz zostawiał , nie chciał próbować nawet. A teraz rysuje wiczorem domki Może nowe kredki zachęciły by go do kolorowania i nauki kolejnych rysuneczków. dobry pomysł swojemu muszę kupić kredki i farby wsadzę mu to pod poduszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 26.11.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Na mikołajki też jakąś duperelkę dostaną . Myśle właśnei , że kredki nowe może by im zaqkupić , bo ostatnio wzięło ich na rysowanie z czego się ciesze , bo MAteusz 4 latka i nei mogłam go zachęcić do tego . Zaraz zostawiał , nie chciał próbować nawet. A teraz rysuje wiczorem domki Może nowe kredki zachęciły by go do kolorowania i nauki kolejnych rysuneczków. dobry pomysł swojemu muszę kupić kredki i farby wsadzę mu to pod poduszkę No nie? Koszt w sam raz i radocha dla dzieciaczków:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.11.2009 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.11.2009 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 jakie jest prawdopodobieństwa wbicia 3 jajek do patelni, gdzie każde miałoby po 2 żółtka? ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts