aneta-we 26.11.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 wow, jak późno. Spadam, przede mną zakupy, szkoła, spacer z dzieciarnią i urodzinki u mamy a opakowanie na prezent tez musze kupic i w szkole powinnam byc o 14:25, Nie patrzec na czas na forum, śpieszy sie godiznkę pa, pa, pa.... to masz sporo dzisiaj do roboty a po co do szkoły? do szkoły po Alicję i jej kolezanke- odbieram dziewczyny ze świetlicy po pracy Z zakupami zdażyłam, spacerek juz po ciemku ale zaliczony. Obeszlismy stare konty na naszym osiedlu i poszlismy złozyc babci zyczenia. Juz prawie weekend http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/dance.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.11.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 jakie jest prawdopodobieństwa wbicia 3 jajek do patelni, gdzie każde miałoby po 2 żółtka? ??? prawie 100 % jesli kupisz dwużółtkowe. U nas mozna takie nabyc na bazarku A cos nie tak z Twoimi jajkami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.11.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 A z weekendu cieszę się bo przyjeżdża moja siostra z mężem i dziecmi. Będziemy razem obchodzic Andrzejki- u taty I siostra przesłała mi mailem rysunki, które zrobiła dla chłopaków. Jeszcze bez ram ale baaardzo mi się podobają. Ciekawa jestem reakcji moich bąków. Popatrzcie: http://img81.imageshack.us/img81/3859/mc20q1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 27.11.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 A z weekendu cieszę się bo przyjeżdża moja siostra z mężem i dziecmi. Będziemy razem obchodzic Andrzejki- u taty I siostra przesłała mi mailem rysunki, które zrobiła dla chłopaków. Jeszcze bez ram ale baaardzo mi się podobają. Ciekawa jestem reakcji moich bąków. Popatrzcie: http://img81.imageshack.us/img81/3859/mc20q1.jpg[/quoteK Zdolna bestia z siostry , piękne. Dzień dobry kobitki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 27.11.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Stryszek robi sie jak ta lala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 27.11.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 czee siostry Jezzzzuu doobijacie mnie z tymi prezentami i odliczaniem do świąt idę na allegro pogrzebać, musze tym moim bąkom jakiś drobiazg kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 27.11.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 27.11.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 czee siostry Jezzzzuu doobijacie mnie z tymi prezentami i odliczaniem do świąt idę na allegro pogrzebać, musze tym moim bąkom jakiś drobiazg kupic bo zamiast prezenty kupować Ty lampy i firanki wieszasz w domu Widziałam w dzienniku swieżutkie fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 27.11.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 czee siostry Jezzzzuu doobijacie mnie z tymi prezentami i odliczaniem do świąt idę na allegro pogrzebać, musze tym moim bąkom jakiś drobiazg kupic bo zamiast prezenty kupować Ty lampy i firanki wieszasz w domu Widziałam w dzienniku swieżutkie fotki no wieszma wieszam żeby jakoś to na Święta wyglądało ale ile jeczcze....he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 27.11.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 czee siostry Jezzzzuu doobijacie mnie z tymi prezentami i odliczaniem do świąt idę na allegro pogrzebać, musze tym moim bąkom jakiś drobiazg kupic bo zamiast prezenty kupować Ty lampy i firanki wieszasz w domu Widziałam w dzienniku swieżutkie fotki no wieszma wieszam żeby jakoś to na Święta wyglądało ale ile jeczcze....he to zazdroszczę. Ja nie mam lamp, nie mam rolet ani firan. A gdzie i kiedy wybrać karnisze ? Dlatego u mnie nie będzie wyglądało . Musi wystarczyć choinka, świece i zapach pierników. U mnie totalny brak czasu na takie sprawy pomijając brak kasy A jutro będa robic ogrodzenie i będe musiała kase przygotować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 27.11.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 U mnie anetko jak u Was Goło i wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 27.11.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 U mnie anetko jak u Was Goło i wesoło a sąsiedzi ubaw maja, no nie? U mnie droga z łazienki do sypialni dobrze oswietlona i widoki przednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 27.11.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 U mnie anetko jak u Was Goło i wesoło a sąsiedzi ubaw maja, no nie? U mnie droga z łazienki do sypialni dobrze oswietlona i widoki przednie U nas sąsiedzi najbliżej to ze 100m takze nie jest źle:)W oknie łazienkowym roletka , sypialnia nasza okna ma na łąkę , salon to taras na łąke i sąsiedzi 200m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 27.11.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 a siostra to gdzie się włóczy że tak powiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 27.11.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 pewnie znowu prądu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 27.11.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Anetinko , a wczoraj to moje dzieci się do Cienbie dodzwoniły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.11.2009 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 jakie jest prawdopodobieństwa wbicia 3 jajek do patelni, gdzie każde miałoby po 2 żółtka? ??? prawie 100 % jesli kupisz dwużółtkowe. U nas mozna takie nabyc na bazarku A cos nie tak z Twoimi jajkami??? spotykałam się sporadycznie z podwójnymi żółtkami ale ostatnio kupiłąm całą taką zgrzewkę http://www.empikfoto.pl/albumy32/396587/954511/30721987_img_0516.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.11.2009 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 A z weekendu cieszę się bo przyjeżdża moja siostra z mężem i dziecmi. Będziemy razem obchodzic Andrzejki- u taty I siostra przesłała mi mailem rysunki, które zrobiła dla chłopaków. Jeszcze bez ram ale baaardzo mi się podobają. Ciekawa jestem reakcji moich bąków. Popatrzcie: http://img81.imageshack.us/img81/3859/mc20q1.jpg rysunki cudne a robi innym na zamówienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.11.2009 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Dzień dobry! a ja dzisiaj mówię dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.11.2009 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 U mnie anetko jak u Was Goło i wesoło u nas podobnie z tym, że my jeszcze nie mieszkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts