anetina 01.12.2009 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Witam No proszę... antresola skończona, podłogi, płytki, kotłownia, dymek z komina... parapety... Jak domowooooooooooooooooo Ale fajnie tam u WAS dzięki chociaż na fotkach inaczej się patrzy jest tak domowo, a w rzeczywistości jest bajzel totalny i całkowicie teren budowy Szkoda, że kolorku w salonie nie widać ale wiem chyba o jaki kolor chodzi -taki deliktniusi beż... Chociaż skoro to te piaski to ...inny jednak... w ostateczności kupiłam ungler czy jakoś tak jest tak coś w odcieniu lekkiego beżu, brzoskwinki - łądnie kolorek wyszedł ciekawe, jak będzie za dnia na gotowo już ścianka, gdzie stanie komin, będzie ze 2 tony ciemniejsza nie wiem, tylko na jaki kolor pomalować korytarz czy na taki sam? jak salon? Ale drewna macie Tak ładnie poukładane w końcu mąż się do roboty wział a ile jeszcze drzewa czeka na poukładanie '' A właśnie chciałam napisać, że Synek bardzo ładnie poukładał te płydki - zdolny chłopak i mało tego zagruntował ściany...Zdolniacha A jak prezent dla Synka? Szaleją pewnie... Fajnie tam u WAS... Pozdrawiam - ja tu śledzę tak z ukrycia syna mam rzeczywiście zdolnego udał mi się chłopak złota rączka z niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 01.12.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Przybiegłam powiedzieć dzień doberek mamie pomysłowego chłopaczka I wstyd , że wcześniej nie skomentowałam układu kafli , ale jakoś wyleciało mi z głowy Wybór jest super ,szachownica za bardzo pstrokato. Własnie moje dziecko ogląda ulotkę z biedronki świąteczną i pyta co to za potwory , patrze a to aniołki choinkowe Dobra ja tu gadu , gadu , a musze ogarnąć podłogi i potem lepimy z siostra pierogi ruskie na jej wyjazd urlopowy.ehhhhh takiej to dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.12.2009 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Siostra - umiesz usiąść chwilę bez roboty ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.12.2009 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 a odnośnie aniołków - w takim razie musicie jakieś sami zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.12.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 dzień dobry co do podłogi to chyba najlepszą opcję wybrałaś już tak fajnie u ciebie, jeszcze chwila i będziesz mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.12.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Siostra - umiesz usiąść chwilę bez roboty ?? ona chyba nie umie , pewnie ADHD ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.12.2009 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 dzień dobry co do podłogi to chyba najlepszą opcję wybrałaś już tak fajnie u ciebie, jeszcze chwila i będziesz mieszkać zleci pewnie co prawda nie wejdziemy na gotowe - nie ruszymy nawet naszej sypialni i łązienki na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.12.2009 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Siostra - umiesz usiąść chwilę bez roboty ?? ona chyba nie umie , pewnie ADHD ma hihihihi ale ja np. tez nie cierpię siedzieć bezczynnie nawet lubię jeść czytając, bo się nie nudzę wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.12.2009 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 zostało 23 dni do Świąt Bożego Narodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.12.2009 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 potrzebuję pomocy, rady ze względu na to, że przed przeprowadzką kuchni nie będę robić, no bo jednak brak już finansów więc ... mam prośbę ściana do zabudowy ma 2,7 m stanie tam kuchnia, no i szafki, których nie mam ale mam blat, łądny, porządny, chyba z dębu - nie wiem, z czego więc chcę ten blat wykorzystać, ale co dalej? półki mąż zrobi, ale bez drzwiczek a zamiast drzwiczek? takie jakby zasłoneczki? chodzi o jak najmniejszy koszt, a żeby jednak ta prowizorka wyglądała jakoś macie jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 01.12.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 potrzebuję pomocy, rady (...) ale mam blat, łądny, porządny, chyba z dębu - nie wiem, z czego więc chcę ten blat wykorzystać, ale co dalej? półki mąż zrobi, ale bez drzwiczek a zamiast drzwiczek? takie jakby zasłoneczki? chodzi o jak najmniejszy koszt, a żeby jednak ta prowizorka wyglądała jakoś macie jakieś pomysły? póki co do głowy przychodzi mi taki drążek rozporowy na którym możesz powiesic zasłonki, firanki lub kupiony i poszyty na mniejsze części materiał z zasłonek prysznicowych. Cos takiego jak u mnie w domu drzwi teraz ja kupowałam białe drążki, ale chyba sa tez w innych kolorach. i sa w różnych rozmiarach. Ja jeden brałam w Jysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.12.2009 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 o - super pomysł tylko ciekawe, jak by wyglądało to na całej długości ale ma mnie się podobać, nie innym prawda? taki drążęk mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 01.12.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 jak spadnięte zasłonięte okno a tak na poważnie to chyba wszystko zależy od tego co tam powiesisz, jak ładny materiał, to i ładnie będzie, a czy to tylko na teraz na czas przedświąteczny i święta czy na dłużej? Bo jak na krótko w miarę a po nowym roku będą się robić szafki to może jakiś motyw nawiązujący do świąt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.12.2009 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 na tyle, na kiedy będzie kasa mam nadzieję, że do wiosny damy radę czyli muszę nad tym pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.12.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 na tyle, na kiedy będzie kasa mam nadzieję, że do wiosny damy radę czyli muszę nad tym pomyśleć to myśl intensywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.12.2009 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 najpierw muszę poczekać, aż podłoga się skończy robić robi się totalnie na raty - godzinę dziennie tyle mój tato może czasu póki co dla nas poświęcić mąż maluje i inne rzeczy kombinuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.12.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 i inne rzeczy kombinuje he dobrze że kombinuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.12.2009 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 jak myślicie, czy korytarz malować na ten sam kolor co salon?a wiatrołap? jest obecnie taki ciepły beż, brzoskwinkaczy warto ciagnąć kolorem całość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.12.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 wiatrołap mam inny niż korytarzxzawsze si,ę będzie odznaczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.12.2009 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 i inne rzeczy kombinuje he dobrze że kombinuje no nie wiem ale w tajemnicy napiszę był u nas taki wujo - ksiądz, poświęcił męża, no i zresztą cały dom czyżby zadziałało ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts