anetina 01.12.2009 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 wiatrołap mam inny niż korytarz xzawsze si,ę będzie odznaczać no właśnie nie mam pojęcia, co mam robić albo moze po prostu trochę inne odcienie bądź może jakieś skosy namalować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.12.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 może i zadziałało, ja święcenie mam przed sobą może w święta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.12.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 skosy miałam w mieszkaniu ciemny pomarańcz z jasnym nawet ciekawie, zalezy kto co lubi, ale ja jakoś odznaczyłabym wiatrołąp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.12.2009 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 może i zadziałało, ja święcenie mam przed sobą może w święta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.12.2009 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 skosy miałam w mieszkaniu ciemny pomarańcz z jasnym nawet ciekawie, zalezy kto co lubi, ale ja jakoś odznaczyłabym wiatrołąp no ja mam teraz w pokoju inwestorka może by rzeczywiscie tak zrobić - na dole ciemniejsze, no ślady butów, rąk dzieci a na górze jasniejszy kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.12.2009 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 znikam na dzisiaj do jutra miłego popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.12.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 znikam na dzisiaj do jutra miłego popołudnia no papapapapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 01.12.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 jak myślicie, czy korytarz malować na ten sam kolor co salon? a wiatrołap? jest obecnie taki ciepły beż, brzoskwinka czy warto ciagnąć kolorem całość? ja myslę, że na inny. U mnie niewiele się różni ale jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 01.12.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 wiatrołap mam inny niż korytarz xzawsze si,ę będzie odznaczać no właśnie nie mam pojęcia, co mam robić albo moze po prostu trochę inne odcienie bądź może jakieś skosy namalować? ja bym nie malowała skosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 01.12.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 ja jak Aneta-we skosom mówię nie zdecydowanie kibicuję ciemniejszym odcieniom w wiatrołapie lub innemu kolorowi jakiemuś intensywnemu wedle gustów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.12.2009 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Witam raniutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.12.2009 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 jak myślicie, czy korytarz malować na ten sam kolor co salon? a wiatrołap? jest obecnie taki ciepły beż, brzoskwinka czy warto ciagnąć kolorem całość? ja myslę, że na inny. U mnie niewiele się różni ale jednak korytarz więc będzie jasniejszy a wiatrołap taki pół na pół chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.12.2009 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 ja jak Aneta-we skosom mówię nie zdecydowanie kibicuję ciemniejszym odcieniom w wiatrołapie lub innemu kolorowi jakiemuś intensywnemu wedle gustów jakiegoś intenstwniejszego obecnie nie chcę chciałabym wszystko jakieś takie delikatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.12.2009 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Witam raniutko! i ja witam z rańca z kawusią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.12.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Zaglądam do dziennika: opisy super, duuuzo zrobione, pracy mnówstwo wykonane, trochę jeszcze zostało ale... GDZIE są FOTKI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.12.2009 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 no wiesz co a nie fotek ? jakie fotki byś chciała ? gotowego czystego salonu ? będą jutro moich światełek w korytarzu ? będą jutro kolejnych płytek na podłodze ? będą jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.12.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 no wiesz co a nie fotek ? jakie fotki byś chciała ? gotowego czystego salonu ? będą jutro moich światełek w korytarzu ? będą jutro kolejnych płytek na podłodze ? będą jutro jakie fotki bym chciała? No wszelkie. Tak, zeby było widac kolor podłogi, kolorek na ścianie. A światełka to lux, u mnie na razie długo, długo nic odnośnie oświetlenia. Pooglądam sobie u Ciebie, u Kawiki firaneczki, makaroniki a potem co najlepsze u siebie zdubluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.12.2009 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 a dubluj tyle że ty już mieszkasz, może my od ciebie coś ściagniemy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.12.2009 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 a fotki postaram się dać jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.12.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 a dubluj tyle że ty już mieszkasz, może my od ciebie coś ściagniemy ??? ha, ha. Ciekawe co? Firanek, zasłonek brak. Zamiast "prawdziwych" lamp "balony" z IKEA. Co tu kopiować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts