anetina 02.12.2009 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 te balony z Ikei nowa Ikea powstała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.12.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 te balony z Ikei nowa Ikea powstała ja mam najbliżej do W-wy. Około 100 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.12.2009 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 do Janek jechałabym jakieś 1,5 godziny do Łodzi niecałą godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.12.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 do Janek jechałabym jakieś 1,5 godziny do Łodzi niecałą godzinę to i do mnie nie masz tak daleko Ja jeżdze przeważnie na targówek, do janek mam troche dalej. Jak bym dobrze przycisnęła to pewnie około 2 godzin. Mogłybysmy się spotkac tak prawie w pół drogi, w IKEA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.12.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 nowa Ikea powstała a byłaś juz w tej nowej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.12.2009 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 do Janek jechałabym jakieś 1,5 godziny do Łodzi niecałą godzinę to i do mnie nie masz tak daleko Ja jeżdze przeważnie na targówek, do janek mam troche dalej. Jak bym dobrze przycisnęła to pewnie około 2 godzin. Mogłybysmy się spotkac tak prawie w pół drogi, w IKEA przez Targówek jeżdzę na Mazury jak najbardziej może to być kiedys miejsce spotkań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.12.2009 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 nowa Ikea powstała a byłaś juz w tej nowej??? nie, musiałabym mieć wczesniej kasę a że nie mam, to nie ruszam nigdzie na zakupy, by na coś nie nabrać zbyt dużej ochoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.12.2009 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 nowa Ikea powstała a byłaś juz w tej nowej??? a do Łodzi miałabyś daleko ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.12.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 nowa Ikea powstała a byłaś juz w tej nowej??? a do Łodzi miałabyś daleko ??? daaalej: http://img19.imageshack.us/img19/9565/ikeas.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.12.2009 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 nowa Ikea powstała a byłaś juz w tej nowej??? a do Łodzi miałabyś daleko ??? daaalej: http://img19.imageshack.us/img19/9565/ikeas.png taaaaaaaaaa, zamiast pomyśleć, to się zapytałam głupie pytanie zadałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.12.2009 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 ale w takim razie masz podobną drogę do mnie, jak do Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.12.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 ale w takim razie masz podobną drogę do mnie, jak do Łodzi naprawdę? Ostatnio nie bywam w tej okolicy . Moze z rok temu albo z półtora miałam szkolenie w Strykowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.12.2009 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 no to jak coś zapraszam już teraz na jakiś wypad weekendowy czy wakacyjny będzie gdzie nocować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.12.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 no to jak coś zapraszam już teraz na jakiś wypad weekendowy czy wakacyjny będzie gdzie nocować dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.12.2009 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 nie ma za co całą twą gromadę zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.12.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 nie ma za co całą twą gromadę zapraszam http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/bounce.gif ale miłe http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/roza.GIF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 03.12.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Tradycyjnie , lecę ze śniadanikiem , dzień dobry. A wiecie co wcinam? Chleb własnego wypieku z czosnkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 03.12.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Tradycyjnie , lecę ze śniadanikiem , dzień dobry. A wiecie co wcinam? Chleb własnego wypieku z czosnkiem ja piekłam często chleb, głównie dla dzieciaków. Ale im się chyba przejadł i teraz chca kupowany Trochę tęsknię za tym zapachem i smakiem, także zazdroszczę śniadanka- ja jeszce dziś nie miałam okazji zjeść A jak pieczesz, w piecu, piekarniku czy masz maszynę do chleba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.12.2009 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 nie ma za co całą twą gromadę zapraszam http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/bounce.gif ale miłe http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/roza.GIF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.12.2009 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Tradycyjnie , lecę ze śniadanikiem , dzień dobry. A wiecie co wcinam? Chleb własnego wypieku z czosnkiem oj, muszę chyba i ja kupić coś takiego do wypieku chleba może ktoś się zmiłuje i jako prezent urodzinowy da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts