Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do naszego domku

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Duża różnica wieku jest, ale są tego plusy. Wiktor bardzo kocha Sandre. Ona to typ takiego profesorka i wrażliwca. Oczywiście zawsze jest najmądrzejszy. Wiesz jak to jest planuje się inaczej a inaczej wychodzi. Wiktor jest z 2001r , potem planowene było 3 lata później ale niestety (stracone) , nie mogłam nie mogła, a jak się już z tym pogodziłam to "zaszłam". :D

Dzieci jak dzieci ale Wiktor dosyć wszystko zrozumiał, a i Sandra jest za nim bardzo.

Jutro wkleję zdjęcia moich skarbów.

podłącze się do tematu jeśli pozwolicie :lol: , mówicie że 6 czy 7 lat to duża różnica jeżeli chodzi o rodzeństwo, u mnie jest różnica 12 lat, moja najstarsza córa ma 13 lat a malutka skończyła 8 marca 5 mcy, powiem wam że było mi ciężko na początku- no wiecie człowiek wygodny się zrobił ale teraz wszystko powraca do normalności :lol: pozdrawiam wszystkie mamuśki :p

Jeżeli chcesz mieć rok po roku to podziwiam Cię już teraz.. Jest wtedy cięzko (wiem bo moja siorka tak miała) ale faktycznie potem to jak bliźniaki Tylko te trzy lata nagorsze.

bałam się że Wiktor-maminsynek będzie zazdrosny ale - tutaj spotkała mnie niespodzianka ... Pełne zrozumienie i pomoc

Chyba wszystko w kwestii wytłumaczenia i podjeścia. Choć ja zawsze wychodzę z przekonania że CO MA BYĆ TO BĘDZIE...

Jeżeli chcesz mieć rok po roku to podziwiam Cię już teraz.. Jest wtedy cięzko (wiem bo moja siorka tak miała) ale faktycznie potem to jak bliźniaki Tylko te trzy lata nagorsze.

ja siebie też podziwiam za te mysli

ale wiadomo, jak z pracą :(

chciałabym jeszcze mieć z dwójkę, ale wiadomo, ze najlepiej jak najkrótsza przerwa w pracy

a jednak posiedziałabym z dziećmi na wsi w domku jak najdłuzej :D

bałam się że Wiktor-maminsynek będzie zazdrosny ale - tutaj spotkała mnie niespodzianka ... Pełne zrozumienie i pomoc

Chyba wszystko w kwestii wytłumaczenia i podjeścia. Choć ja zawsze wychodzę z przekonania że CO MA BYĆ TO BĘDZIE...

co ma być i tak bedzie :)

fajnie, że dzieciaki mają kogoś innego oprócz jeszcze rodziców

bo jednak rodzeństwo to bardzo fajna sprawa :D

Teraz masz fajny etap budowy, widać jak na drożdżach jak się mury pną do góry i powstają kolejne ściany, potem strop i dach i wydaje się, że już domek jest :)

Mnie się natomiast wydaje, że chłopaki u mnie na budowie nic nie robią całe dnie, bo mało co widać, a tu taka "dłubanina" teraz jest po prostu.

Trzymam kciuki i bardzo kibicuję :)

Pozdrawiam cieplutko.

Czesc Anetina.

Pomyslalam ,ze wpadne i sie przywitam,bo caly czas podgladam twoj dziennik incognito i czas najwyzszy pozostawic jakis slad po Sobie.

Bardzo fajny domek .Zycze wytrwalosci i powodzenia w budowie.Na pewno bede do Ciebie zagladac :) .

Ja zamawialam okna do mieszkania -jeszcze nie do domu :( w firmie Budvar Centrum.W ktoryms miejscu na forum nawet ich polecilam ,bo byli bardzo solidni i przystepni cenowo(nie wiem jak teraz).Okna dojechaly i sa juz wstawione-ktos mi nie dowierzal ,ale jednak odbylo sie bez problemu.Mieli swego czasu promocje.Warto do nich zadzwonic i zapytac o ceny .

Pisze o tych oknach bo gdzies wyczytalam w dzienniku u Ciebie ,ze bedziesz szukala okien.

Pozdrawiam serdecznie

no, no gratuluję oszczędności :lol: , nam się jakoś nie udaje, może słaba motywacja :cry: , a twój mąż to jakiś murarz czy co? :lol:

masz doże szanse wybudować się w zaplanowanym wcześniej funduszu, gratuluję, podziwiam i zazdroszczę :wink:

samouki murarze :)

ekipę do scian mieliśmy jedynie

pżóniej ten murarz poradził moim chłopakom co mają zrobić

i w 6 zalali strop

wcześniej oszalowali strop, no i schody zalali

muszę te zdjecia pododawać :)

normalnie teraz to inaczej to już wygląda

za tydzień mają wejsć murarze na ściany nośne

a na dach zaraz po świętach :)

hydraulik jest umówiony na czerwiec

las dopiero będzie można ściągnąć gdzieś koło końca kwietnia

wte3dy zalejemy podłogi na parterze

wejdzie hydraulik, elektryk

międzyczasie okna, tynki i ... to wszystko ???