anetina 03.12.2009 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 ciesze się. Ja to mogłabym na pół strony napisac jaka byłam zła we wtorek na tesciowa Ech!!! jeśli ci tylko pomoże, to pisz przytulam bardzo stanęła ci na odcisk ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.12.2009 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 znalazłam moje zdjęcie sprzed 2 lat ehhh z czasów ciąży ??? i jak? zmieniłas się bardzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.12.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 znalazłam moje zdjęcie sprzed 2 lat ehhh z czasów ciąży ??? i jak? zmieniłas się bardzo? nieeee po ciązy 3 m-ce ale kurde młodsza byłam niż teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.12.2009 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 e tam kobieta z wiekiem pięknieje i młodnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.12.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 e tam kobieta z wiekiem pięknieje i młodnieje taaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.12.2009 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 do Świąt Bożego Narodzenia zostało juz jedynie 21 dni [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.12.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 do Świąt Bożego Narodzenia zostało juz jedynie 21 dni [/b] bardzo śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.12.2009 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 jakie bardzo smieszne ale ja sama na sam widok tych cyferek siwieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.12.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 jakie bardzo smieszne ale ja sama na sam widok tych cyferek siwieje no to jestyeśmy dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.12.2009 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 mnie się marzy, by święta u siebie zrobića wy już mieszkacie tak że musimy ogromne tempo teraz narzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.12.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 zdązysz, na peno zobacz ile juz zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.12.2009 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 niby sporo zrobione, ale tego nie widać, jak się wejdzie do domu syf jest ogromniasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.12.2009 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 wy też tak miałyście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.12.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 niby sporo zrobione, ale tego nie widać, jak się wejdzie do domu syf jest ogromniasty syf to jeszcze długo będzie jak zaczniesz sprzątać to sdzybciutko wszystko wróci do normy zbieram sie pomału, znowu będe jechać 1,5 godz. - remontują drogę i korki nieziemskie do jutra siostra ' buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.12.2009 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 do jutraja też zaraz się będę zbierać ja najbardziej nie mogę opanować calego tego bałaganuwszędzie narzedzie ehhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 03.12.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 niby sporo zrobione, ale tego nie widać, jak się wejdzie do domu syf jest ogromniasty syf to jeszcze długo będzie buźka eeeeee taaaam, nie długo. Ja po przeprowadzce zdębiałam jak przywieźli meble. Poszłam na góre, wykapałam dzieciarnię, poczytałam i połozyłam spac. Gdy zeszłam było całkiem, całkiem ogarniete (dobre duszki ). Przez następne kilka dni rozpakowywanie. Przez dwa tygodnie co drugi dzień odkurzanko i mycie wszystkich podłóg i jest ok. Oczywiście poza tym, że do końca rozpakowana nie jestem. No ale nie mam gdzie- brak szaf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 03.12.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 do jutra ja też zaraz się będę zbierać ja najbardziej nie mogę opanować calego tego bałaganu wszędzie narzedzie ehhhh ale kto ma ogarniac narzędzia? Chyba ten co ich uzywa, no nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 03.12.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 zbieram sie pomału, znowu będe jechać 1,5 godz. - remontują drogę i korki nieziemskie uuu to współczuje takich dojazdów. Ja za to dziś zaliczyłam prelekcje w szkole, wywiadówke i końcówke rorat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 03.12.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 A to psisko strajkuje , albo i żre coś na podwórku , a może dzieciownia coś mu daje podgryzac? I jescze ta jazda autem Nie dziwota , że masz deprechę. Anetinko , u mnie było to samo z narzędziami. Dopiero wczoraj wyprowadziłam je do garażu . Ale garaż zasyfia się co rusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 03.12.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Nie no jak słyszę, że ktoś półki zawiesza to mnie szczera zazdrość zżera Ehhh, anetina totalnie, kompletnie zazdroszczę... ale pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts