anetina 07.12.2009 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 jeszcze 17 dni do Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.12.2009 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 dzień dobry i jak był Mikołaj z wielkim worem i wielką lagą??? był w galerii nawet zdjęcie jest ps. ja mu na kolana nie wchodziłam zmówiłyście się czy co??? a ja dłużej mam ten post ale ciesze się że ty się cieszysz nadal między wami trochę kiepskie nastroje? NO TROCHE TYLKO ALE KARA MUSI BYĆ jak taki długi post to dla kogo ta kara ? a aneta-we - to chyba z Ł. jeszce włóżku leży - no w końcu Mikołaj był a jak tam u ciebie? wróciło do "normy" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.12.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 może być ale rewelacji nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.12.2009 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 pewnie taka sama atmosfera jak i u mnie ehhh, faceci tak łątwo zawodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.12.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 pewnie taka sama atmosfera jak i u mnie ehhh, faceci tak łątwo zawodzą znowu?? i u Ciebie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.12.2009 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 złapałam go na kilku kłamstwach i czymś, czego ma zakaz robienia ja się po prostu wypaliłam jest spokojnie, ale brak tego czegoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.12.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 złapałam go na kilku kłamstwach i czymś, czego ma zakaz robienia ja się po prostu wypaliłam jest spokojnie, ale brak tego czegoś no u nas też stanęlo wszystko w miejscu właśnie staramy się nad tym praować dawniej jakoś styac nas było na drobne gesty, wiedzieliśmy że się kochamy a teraz mijamy się ciągle pomału wszystko (mam nadzieję) wróci do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.12.2009 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 no to samo więc jest i u nas widzę, że mąż się stara i pokazuje, ale mnie jednak serce uschło tak szybko nie wróci to do poziomu sprzed 2 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.12.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 no to samo więc jest i u nas widzę, że mąż się stara i pokazuje, ale mnie jednak serce uschło tak szybko nie wróci to do poziomu sprzed 2 lat a my razem 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.12.2009 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 już jesteście razem 15 lat ? wow my dopiero nieco ponad 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.12.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 już jesteście razem 15 lat ?wow my dopiero nieco ponad 4 no 15 minie 11 lutego kawał czasu niekiedy sama się sobie dziwię że tyle z nim wytrzymałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.12.2009 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 jak to dziadki mej pierwszej miłości mówili - gorzej niż kazirodztwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.12.2009 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 nie wiem, czy orientujecie sięale ... kupowałyście fugę Atlas?za ile?pamiętacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.12.2009 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 mam zapytanie jest problem nie wiem, gdzie zamontować i jakie - półki u dziecka w pokoju ma wielką bibliotekę książek, gdzie mu je umieścić? a gdzie ewentualnie półki z samochodzikami ? ratunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.12.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 nie wiem, czy orientujecie się ale ... kupowałyście fugę Atlas? za ile? pamiętacie? u mnie małż stosuje tylko fuge mapei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.12.2009 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 ja też lubię mapei ale teraz kupiłam atlasa i ... za połowę ceny normalnie w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.12.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 mam zapytanie jest problem nie wiem, gdzie zamontować i jakie - półki u dziecka w pokoju ma wielką bibliotekę książek, gdzie mu je umieścić? a gdzie ewentualnie półki z samochodzikami ? ratunku jak ma dużo książek i to ma być regał to musi stać w takim miejscu zeby nie przeszkadzał, ale żeby był do niego łatwy dostęp a jezeli półki to chyba znajdzie się dosyć miejsca?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.12.2009 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 tylko jakoś mi nic nie pasuje nie mam pojęcia, gdzie nawet go umieścić ehhh, chyba nie cierpię urzadzać mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 07.12.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 złapałam go na kilku kłamstwach i czymś, czego ma zakaz robienia ja się po prostu wypaliłam jest spokojnie, ale brak tego czegoś no u nas też stanęlo wszystko w miejscu właśnie staramy się nad tym praować dawniej jakoś styac nas było na drobne gesty, wiedzieliśmy że się kochamy a teraz mijamy się ciągle pomału wszystko (mam nadzieję) wróci do normy Cześć kochane, widzę dziewczyny że nie jestem osamotniona w swoich odczuciach, mam normalnie to samo co Wy, ja 10 lat ze swoim, mamy córeczkę 14 m-cy i nie wiem co sie stało ale jakoś takie to wszystko bez emocji (tzn. emocje sa tyle że te złe) dawniej to były motyle w brzuchu i w ogóle a teraz... , wiem że budowa domu to nerwówka, mam tylko nadzieję że jak zamieszkamy w nowym domku to się wszystko jakoś unormuje-a może i motyle wrócą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.12.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 a aneta-we - to chyba z Ł. jeszce włóżku leży - no w końcu Mikołaj był no chyba jednak nie, niestety Od niedzielnego wieczora jestem sama Jak zwykle od 5-tej na nogach. I znów post czas zacząc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts