anetina 08.12.2009 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 jakie tam na dzisiaj plany ? a u Ciebie??? u mnie ? jestem w pracy po pracy po dziecko na karate i na działkę dzisiaj chyba montują schody trzeba dzisiaj wyczyścić szafki kuchenne i je powiesić dokończyć fugować salon i pomalować może drugi raz wiatrołap, by jutro można byłoby zamontować szafę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 08.12.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Cześć dziewczynki ja dziś wzięłam wolne i czuje się z tym ŚWIETNIE , mimo tego że mam w domu co robić(córeczka ) a jeżeli chodzi o małża to ja też już kilka razy złapałam go na kłamstwie lub jak coś kręcił, a najlepsze co on wtedy mówi-"bo nie pytałaś"-normalnie ręce opadają, trzeci dzieciak na chacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 08.12.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Jeżeli chodzi o ten syf na chacie to normalnie jakaś plaga-mój sobie siedzi wygodnie w fotelu i tylko pozycje zmienia podczas gdy ja nie wiem w co ręce włożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.12.2009 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Cześć dziewczynki ja dziś wzięłam wolne i czuje się z tym ŚWIETNIE , mimo tego że mam w domu co robić(córeczka ) a jeżeli chodzi o małża to ja też już kilka razy złapałam go na kłamstwie lub jak coś kręcił, a najlepsze co on wtedy mówi-"bo nie pytałaś"-normalnie ręce opadają, trzeci dzieciak na chacie że kolejny dzieciak to wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.12.2009 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Jeżeli chodzi o ten syf na chacie to normalnie jakaś plaga-mój sobie siedzi wygodnie w fotelu i tylko pozycje zmienia podczas gdy ja nie wiem w co ręce włożyć dlatego nie cierpię, gdy jest w domu ale ja ganiam, nie daję mu siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.12.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 czee siostry ale macie plany dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.12.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Jeżeli chodzi o ten syf na chacie to normalnie jakaś plaga-mój sobie siedzi wygodnie w fotelu i tylko pozycje zmienia podczas gdy ja nie wiem w co ręce włożyć a mój to zazwyczaj śpi iw dupie ma wszystko a jak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.12.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Jeżeli chodzi o ten syf na chacie to normalnie jakaś plaga-mój sobie siedzi wygodnie w fotelu i tylko pozycje zmienia podczas gdy ja nie wiem w co ręce włożyć dlatego nie cierpię, gdy jest w domu ale ja ganiam, nie daję mu siedzieć wychodzi na to, ze mam najlepiej, bo męża nie ma w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.12.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 czee siostry ale macie plany dzisiaj... cześć Kawika, Ty pewnie tez nie leniuchujesz przed Świętami, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.12.2009 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Jeżeli chodzi o ten syf na chacie to normalnie jakaś plaga-mój sobie siedzi wygodnie w fotelu i tylko pozycje zmienia podczas gdy ja nie wiem w co ręce włożyć dlatego nie cierpię, gdy jest w domu ale ja ganiam, nie daję mu siedzieć wychodzi na to, ze mam najlepiej, bo męża nie ma w domu tak zazdrościmy mocno, a szczególnie ja ale ja tam zosia samosia, nie wiem, po co wychodziłam za mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 08.12.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Jeżeli chodzi o ten syf na chacie to normalnie jakaś plaga-mój sobie siedzi wygodnie w fotelu i tylko pozycje zmienia podczas gdy ja nie wiem w co ręce włożyć dlatego nie cierpię, gdy jest w domu ale ja ganiam, nie daję mu siedzieć wychodzi na to, ze mam najlepiej, bo męża nie ma w domu szczęściara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.12.2009 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 czee siostry ale macie plany dzisiaj... a ty siostra co dzisiaj planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.12.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 czee siostry ale macie plany dzisiaj... a ty siostra co dzisiaj planujesz? standard praca dom lekcje pies zabawa kąpanie kolacja spanie zmywanie luli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.12.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 czee siostry ale macie plany dzisiaj... a ty siostra co dzisiaj planujesz? standard praca dom lekcje pies zabawa kąpanie kolacja spanie zmywanie luli eee, nudy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.12.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Kawika, jedno mnie zastanowiło: lekcje odrabiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.12.2009 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 hihihihihi czyli po prostu codzienność, a nie nudy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.12.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Kawika, jedno mnie zastanowiło: lekcje odrabiasz? nieeeeeeee sprawdzam tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.12.2009 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 czyli jak się przeprowadzę, będę się nudzić ??? buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :D żartujemy oczywiście siostra codzienność dobija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.12.2009 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Kawika, jedno mnie zastanowiło: lekcje odrabiasz? nieeeeeeee sprawdzam tylko chociaż dobrze odrabia? bo ja widzę już u swojego, ze przeprawa z nim będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.12.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 czee siostry ale macie plany dzisiaj... a ty siostra co dzisiaj planujesz? standard praca dom lekcje pies zabawa kąpanie kolacja spanie zmywanie luli eee, nudy! nudy nudy a może pojadę za łóżkiem, hmmm zobaczę jaki będzie nastrój a i maja mi dzisiaj przywieźć szafki do wiatrołapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts