anetina 08.12.2009 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 i jaką szafkę w końcu wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.12.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Kawika, jedno mnie zastanowiło: lekcje odrabiasz? nieeeeeeee sprawdzam tylko a ja wyrodna matka raczej nie sprawdzam. W tamtym tygodniu Alicja przychodzi i mówi, zebym podpisała jej uwagę. Patrze a tam napisane: "brak książek do jęz. angielskiegi. Prosze uzupełnic stronę 22." I mówię do Ali: i co uzupełnić tez mam ja? I nie podpisałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.12.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 i jaką szafkę w końcu wybrałaś? i moze jakies fotki jak juz przyjadą te meble, co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.12.2009 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 a dlaczego nie podpisałaś? ja bym chciała mieć tylko takie uwagi odnośnie swego dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.12.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 i jaką szafkę w końcu wybrałaś? i moze jakies fotki jak juz przyjadą te meble, co???? taką co pokazywałam w dzienniku zaraz poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.12.2009 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 i jaką szafkę w końcu wybrałaś? i moze jakies fotki jak juz przyjadą te meble, co???? taką co pokazywałam w dzienniku zaraz poszukam juz kojarzę ale i tak dawaj fotkę \ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.12.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Kawika, jedno mnie zastanowiło: lekcje odrabiasz? nieeeeeeee sprawdzam tylko a ja wyrodna matka raczej nie sprawdzam. W tamtym tygodniu Alicja przychodzi i mówi, zebym podpisała jej uwagę. Patrze a tam napisane: "brak książek do jęz. angielskiegi. Prosze uzupełnic stronę 22." I mówię do Ali: i co uzupełnić tez mam ja? I nie podpisałam. a mój dostał wczoraj czarną kropkę bo nie miał jednego podręcznika - bo mi wyjełaś - a sam włożyć sobie nie mogłeś??? cztery razy mu mówiłam żeby sprawdził tornister pierdoła mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.12.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 taką http://www.allegro.pl/item812156423_garderoba_przedpokoj_f_g06_szafa_regal_meble.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.12.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 a dlaczego nie podpisałaś? ja bym chciała mieć tylko takie uwagi odnośnie swego dziecka nie podpisałam bo nie uważam, ze uwaga odnosi sie do mnie. To Alicji dzienniczek, do niej wg mnie były skierowane te słowa. Przeciez nie będę jej pakowac plecaka codziennie A uwaga zdażyła sie tez inna. Pani mi mówi, ze Alicja huśta się na lekcji. I jak sie husta? Na jednej nodze od krzesła Poza tym czyta pod ławką książki i ma totalny bałagan- po tatusiu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.12.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 a mój dostał wczoraj czarną kropkę bo nie miał jednego podręcznika - bo mi wyjełaś- a sam włożyć sobie nie mogłeś??? cztery razy mu mówiłam żeby sprawdził tornister pierdoła mała no mamuska, ładnie to tak? Po co Ci ta książka była, co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.12.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 a mój dostał wczoraj czarną kropkę bo nie miał jednego podręcznika - bo mi wyjełaś- a sam włożyć sobie nie mogłeś??? cztery razy mu mówiłam żeby sprawdził tornister pierdoła mała no mamuska, ładnie to tak? Po co Ci ta książka była, co??? doszkolić się chciałam, kurde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.12.2009 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Kawika, jedno mnie zastanowiło: lekcje odrabiasz? nieeeeeeee sprawdzam tylko a ja wyrodna matka raczej nie sprawdzam. W tamtym tygodniu Alicja przychodzi i mówi, zebym podpisała jej uwagę. Patrze a tam napisane: "brak książek do jęz. angielskiegi. Prosze uzupełnic stronę 22." I mówię do Ali: i co uzupełnić tez mam ja? I nie podpisałam. a mój dostał wczoraj czarną kropkę bo nie miał jednego podręcznika - bo mi wyjełaś - a sam włożyć sobie nie mogłeś??? cztery razy mu mówiłam żeby sprawdził tornister pierdoła mała toż to chłopak nie wiem, że chłopcy do 7 lat się rozwijają, a póżniej tylko rosną ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.12.2009 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 taką http://www.allegro.pl/item812156423_garderoba_przedpokoj_f_g06_szafa_regal_meble.html fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.12.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 taką http://www.allegro.pl/item812156423_garderoba_przedpokoj_f_g06_szafa_regal_meble.html musiałam luknąć przez antycenzora Będzie ok, zobaczysz. A fotki po zamontowaniu tez poprosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.12.2009 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 a dlaczego nie podpisałaś? ja bym chciała mieć tylko takie uwagi odnośnie swego dziecka nie podpisałam bo nie uważam, ze uwaga odnosi sie do mnie. To Alicji dzienniczek, do niej wg mnie były skierowane te słowa. Przeciez nie będę jej pakowac plecaka codziennie A uwaga zdażyła sie tez inna. Pani mi mówi, ze Alicja huśta się na lekcji. I jak sie husta? Na jednej nodze od krzesła Poza tym czyta pod ławką książki i ma totalny bałagan- po tatusiu ? no cóż na to poradzić córcia tatusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.12.2009 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 a mój dostał wczoraj czarną kropkę bo nie miał jednego podręcznika - bo mi wyjełaś- a sam włożyć sobie nie mogłeś??? cztery razy mu mówiłam żeby sprawdził tornister pierdoła mała no mamuska, ładnie to tak? Po co Ci ta książka była, co??? doszkolić się chciałam, kurde to z czego ta książka była ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.12.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 taką http://www.allegro.pl/item812156423_garderoba_przedpokoj_f_g06_szafa_regal_meble.html musiałam luknąć przez antycenzora Będzie ok, zobaczysz. A fotki po zamontowaniu tez poprosimy na zdjęcia z reala obowiązkowo czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.12.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 a mój dostał wczoraj czarną kropkę bo nie miał jednego podręcznika - bo mi wyjełaś- a sam włożyć sobie nie mogłeś??? cztery razy mu mówiłam żeby sprawdził tornister pierdoła mała no mamuska, ładnie to tak? Po co Ci ta książka była, co??? doszkolić się chciałam, kurde to z czego ta książka była ??? nie o tym co myślisz, z tego nie muszę się doszkalać jestem w tym perfekcjonistką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.12.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Siostra, a co to za koniczynka na aukcji ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.12.2009 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 a mój dostał wczoraj czarną kropkę bo nie miał jednego podręcznika - bo mi wyjełaś- a sam włożyć sobie nie mogłeś??? cztery razy mu mówiłam żeby sprawdził tornister pierdoła mała no mamuska, ładnie to tak? Po co Ci ta książka była, co??? doszkolić się chciałam, kurde to z czego ta książka była ??? nie o tym co myślisz, z tego nie muszę się doszkalać jestem w tym perfekcjonistką ha ha ha skąd wiedziałaś, o czym myślę ? ale utrafiłaś ale pomyślałam tez, zę dziecko za bardzo takiej knigi by nie miało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts