delfina7 08.12.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Co do facetów i domowych robót porządkowo - kuchennych to u mnie tez do du...Właśnie szykuje mi się gościnny weekend. W sobotę do południa przyjadą teście z psem . Złość to na psiura, ale cóż nie mają jak zostaiwć. I tak obiadek trza jakiś zapodać ,a na 17 robimy posiedzenie imieninowo , parapetowe , bo nie da rady na raz zebrać ludzi także będą moi rodzice i siostry z mężami . W niedzielę na 16 tort zapalnowany z okazji urodzin starszaka i tu pojawia się hard core. Śniadanie z rana teściom , do kościoła trza lecieć , obiad zrobić i zapodać , sprżatnąc syf , bo pies napewno narypie i udekorować tort A co ma do tego mąż? Mówi , żeby torta zrobić na 15 , a ja ze nie da rady chyba , że wstanę o 4 vrano. A dlaczego? - pyta. Mówie mu to co napisałam wyżej , a on , że będe robić sobie torta , a on zrobi obiad. Tiiiiiiiiaaaaaaa, obiad bedzie na 14.30 , a w kuchni syf nie z tej ziemi , a co 10 minut musialbym latać i pokazywać co gdzie leży. Także głowie się co tu zapodać gościom . Ale dam rade , bo jak nie ja to kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 08.12.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 a siostra to gdzie się włóczy że tak powiem?? nie urlop sobie wzięłąm dziecko startowało w zawodach pływackich ich grupa wygrała wow gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 08.12.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Drzewo pięknie poukładane a domek pięknieje z dnia na dzień. Wykończeniówka pełną parą, tylko patrzeć jak zaczniesz pisać, że już koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 08.12.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Co do facetów i domowych robót porządkowo - kuchennych to u mnie tez do du...Właśnie szykuje mi się gościnny weekend. W sobotę do południa przyjadą teście z psem . Złość to na psiura, ale cóż nie mają jak zostaiwć. I tak obiadek trza jakiś zapodać ,a na 17 robimy posiedzenie imieninowo , parapetowe , bo nie da rady na raz zebrać ludzi także będą moi rodzice i siostry z mężami . W niedzielę na 16 tort zapalnowany z okazji urodzin starszaka i tu pojawia się hard core. Śniadanie z rana teściom , do kościoła trza lecieć , obiad zrobić i zapodać , sprżatnąc syf , bo pies napewno narypie i udekorować tort A co ma do tego mąż? Mówi , żeby torta zrobić na 15 , a ja ze nie da rady chyba , że wstanę o 4 vrano. A dlaczego? - pyta. Mówie mu to co napisałam wyżej , a on , że będe robić sobie torta , a on zrobi obiad. Tiiiiiiiiaaaaaaa, obiad bedzie na 14.30 , a w kuchni syf nie z tej ziemi , a co 10 minut musialbym latać i pokazywać co gdzie leży. Także głowie się co tu zapodać gościom . Ale dam rade , bo jak nie ja to kto? To życzę powodzenia, na pewno wszystko wyjdzie jak należy a jak coś nie będzie zapięte na ostatni guzik to się tym nie przejmuj nie jesteś robotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.12.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 anetinko - mam nadzieję że dzisiaj Ci lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.12.2009 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 ja znowu nie dostawałam przypomnień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.12.2009 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 znalazłam zalicytowałam warta jestem jej? jesteś warta mam nadzieję że szczęście Ci przyniesie, bo ze szczerego serca dana jesli chciałybyście pomóc jeszcze komuś to jestem jako posłaniec : http://www.blizniaki.net/zostan-swietym-mikolajem,1436.html możesz dawać takie informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.12.2009 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 http://tapety.fanfiction.pl/data/media/5/_MG_3324.jpg uśmiechnij się i miej wszystko w d... http://img207.imageshack.us/img207/2812/b7f43b93de2f1a78b6bd576.jpg dzięki humor się od razu poprawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.12.2009 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 no to mam nadzieję że anetina też się uśmiechnie jadaczka mi się uśmiechnęła poskarżyłam się teściowej na synusia i od razu mi lepiej :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.12.2009 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 anetina hipcio fajny - ale nic co ważne nie może tam trafiać.... a on jeszcze ważny.... Może to tylko zmęczenie budową... jeszcze ... wiesz, co mi kuzyn 18stoletni powiedział? - mam syna - zbudowałam dom - posadziłam drzewa - jestem matką, ojcem, babą, chłopem na co mi więc jest chłop ? chłopak tylko obserwuje i ocenę obserwacji wystawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.12.2009 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Co do facetów i domowych robót porządkowo - kuchennych to u mnie tez do du...Właśnie szykuje mi się gościnny weekend. W sobotę do południa przyjadą teście z psem . Złość to na psiura, ale cóż nie mają jak zostaiwć. I tak obiadek trza jakiś zapodać ,a na 17 robimy posiedzenie imieninowo , parapetowe , bo nie da rady na raz zebrać ludzi także będą moi rodzice i siostry z mężami . W niedzielę na 16 tort zapalnowany z okazji urodzin starszaka i tu pojawia się hard core. Śniadanie z rana teściom , do kościoła trza lecieć , obiad zrobić i zapodać , sprżatnąc syf , bo pies napewno narypie i udekorować tort A co ma do tego mąż? Mówi , żeby torta zrobić na 15 , a ja ze nie da rady chyba , że wstanę o 4 vrano. A dlaczego? - pyta. Mówie mu to co napisałam wyżej , a on , że będe robić sobie torta , a on zrobi obiad. Tiiiiiiiiaaaaaaa, obiad bedzie na 14.30 , a w kuchni syf nie z tej ziemi , a co 10 minut musialbym latać i pokazywać co gdzie leży. Także głowie się co tu zapodać gościom . Ale dam rade , bo jak nie ja to kto? jak nie ty, to kto oj szykują ci się imprezki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.12.2009 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Drzewo pięknie poukładane a domek pięknieje z dnia na dzień. Wykończeniówka pełną parą, tylko patrzeć jak zaczniesz pisać, że już koniec. powiedzmy, że idzie pełną parą w domu widac, że powoli można zamieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.12.2009 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 a siostra to gdzie się włóczy że tak powiem?? nie urlop sobie wzięłąm dziecko startowało w zawodach pływackich ich grupa wygrała wow gratuluję dziękuję w imieniu syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.12.2009 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 anetinko - mam nadzieję że dzisiaj Ci lepiej mnie już lepiej ale ja tam nadal taka obojętna :D ale mnie z tym dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.12.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 anetina - ty zrób zdjęcie w dzień co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.12.2009 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 hihihihihi w dzień to ja pracuję na działce jestem od 15.30 - już zmrok zapada bądź dopiero około 18-19, więc wtedy już ciemno a właściwie maż może pocykać hmmm muszę go pogonić ale mam też kolejne fotki schodów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.12.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 hihihihihi w dzień to ja pracuję na działce jestem od 15.30 - już zmrok zapada bądź dopiero około 18-19, więc wtedy już ciemno a właściwie maż może pocykać hmmm muszę go pogonić ale mam też kolejne fotki schodów :D no to pstryknij zdjęcia w sobotę albo niedziele i pokażesz w poniedziałek hę no schodów bardzo jestem ciekawa na pewno ładne będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.12.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 no to pstryknij zdjęcia w sobotę albo niedziele i pokażesz w poniedziałek hę no schodów bardzo jestem ciekawa na pewno ładne będą i sadząc po zdjęciach to bedą w bardzo reprezentacyjnym miejscu. O ile dobrze patrze na te fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.12.2009 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 do Świąt jeszcze ... 15 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.12.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 do Świąt jeszcze ... 15 dni wow, toz to dwa tygodnie tylko Upiec pierniki, posrzatac, zapakowac prezenty !, udekorowac dom, może wcześneij nalepic pierogów i uszek, zrobic większe zakupy. potrezbny będzie dobry plan- jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts