aneta-we 09.12.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 czasami jeszce na przekąskę robimy szynke zawijaną w galarecie. Szynkę smarujemy majonezem z chrzanem, ładnie ozdabiamy i zalewamy galaretą. Mało roboty majonez pod galeretą??? nie, nie. Szynke smarujesz i zawijasz w rulonik. Układasz jedna obok drugiej i zalewasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.12.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 czasami jeszce na przekąskę robimy szynke zawijaną w galarecie. Szynkę smarujemy majonezem z chrzanem, ładnie ozdabiamy i zalewamy galaretą. Mało roboty majonez pod galeretą??? nie, nie. Szynke smarujesz i zawijasz w rulonik. Układasz jedna obok drugiej i zalewasz aaaaaaaa kurde majonez z chrzanem w sroku szynki a na to galareta. a galaretę z czego gotujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.12.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 drobiowy, jak jest rosołek dla chłopaków z indyka to zawsze coś zostanie i wtedy z tego jest do szynki na galaretę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.12.2009 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 dodaję zdjecia schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.12.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 dodaję zdjecia schodów ide patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.12.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 drobiowy, jak jest rosołek dla chłopaków z indyka to zawsze coś zostanie i wtedy z tego jest do szynki na galaretę hmmm ślinka mi poleciała może zrobie tą szynkę jak będę mieć natchnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.12.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 dodaję zdjecia schodów gdzie??? nie ma ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.12.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 dodaję zdjecia schodów gdzie??? nie ma ich ooo, juz są. Fajne! Ładne drzewo, przypomnij mi jakie to? Będa tylko lakierowane czy bejcowane. Jeśli tak to na jaki kolor???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.12.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 ładne dębowe o ile pamiętam naprawdę ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.12.2009 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 dobrze, że tylko lekko bo ja baaaaaaaaaaaardzo jeszcze ta pogoda już niech spadnie śnieg NIE NIE NIE - nie dla śniegu - litości jeszcze troszkę.... a przed świętami tak jestem za śniegiem, ale na same św2ięta a tu podobno zapowiadają nawet +9 stopni w święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.12.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 A jaka farba i jaki kolor w salonie? To sobie wyobraże skoro nie wychodiz na fotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.12.2009 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 NIE NIE NIE - nie dla śniegu - litości jeszcze troszkę.... a przed świętami tak zgadzam sie, chyba, że ktoś na ochotnika będzie mi podjazd odśnieżał mogę ja rączkami męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.12.2009 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 dzieki Kawika, zapomniałabym o karpiu Musi byc, smazony w dzwonkach u nas też obowiązkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.12.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 co tam podjazd u mnie jak pierdyknie śniegiem to będę mieć 100 m do odśeniżania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.12.2009 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 dodaję zdjecia schodów gdzie??? nie ma ich trza było być cierpkliwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.12.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 dodaję zdjecia schodów gdzie??? nie ma ich trza było być cierpkliwą to nie takie łatwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.12.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 dodaję zdjecia schodów gdzie??? nie ma ich trza było być cierpkliwą to nie takie łatwe to chyba nie tak wszystko szybko szybko ha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.12.2009 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 dodaję zdjecia schodów gdzie??? nie ma ich ooo, juz są. Fajne! Ładne drzewo, przypomnij mi jakie to? Będa tylko lakierowane czy bejcowane. Jeśli tak to na jaki kolor???? dębowe tylko będą lakierowane dębowe też będą drzwiczki pod schodami dębowe są parapety w kuchni i w korytarzu i obróbki jak półki i listwy w korytarzu też będą dębowe sosnowe będą drzwiczki do stryszku z antresoli dziecka i sosnowe parapety i próg w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.12.2009 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 ładne dębowe o ile pamiętam naprawdę ładne dobrą masz pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.12.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 to chyba nie tak wszystko szybko szybko ha? może nie zawsze ale ja lubie szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts