anetina 09.12.2009 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 A jaka farba i jaki kolor w salonie? To sobie wyobraże skoro nie wychodiz na fotkach ja wiem - taka ciepła brzoskwinka a komin barwę ciemniejszą - na mokro sraczkowatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.12.2009 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 to chyba nie tak wszystko szybko szybko ha? może nie zawsze ale ja lubie szybko zalezy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.12.2009 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 dodaję zdjecia schodów gdzie??? nie ma ich trza było być cierpkliwą to nie takie łatwe to chyba nie tak wszystko szybko szybko ha? nie tak szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.12.2009 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 co tam podjazd u mnie jak pierdyknie śniegiem to będę mieć 100 m do odśeniżania 100 m podjazdu ? czyś ty oszalała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.12.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 dębowe tylko będą lakierowane dębowe też będą drzwiczki pod schodami dębowe są parapety w kuchni i w korytarzu i obróbki jak półki i listwy w korytarzu też będą dębowe sosnowe będą drzwiczki do stryszku z antresoli dziecka i sosnowe parapety i próg w sypialni fajnie, u mnie schody dębowe tylko bejcowane na ciemnobrazowy kolor, tak jak parapety. Co do dzrwii to własnie rozmawiałam z Panem, który nam je zrobi. Opóźnia się barzdo i w ramach rekompensaty zrobi nam dębowe tylko o 200 zł droższe niż sosnowe . Dziś będe miała całkowita wycene. Przyzwyczaiłam sie do zycia bez drzwi ale fajnie będzie jak juz będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.12.2009 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 do Świąt jeszcze ... 15 dni wow, toz to dwa tygodnie tylko Upiec pierniki, posrzatac, zapakowac prezenty !, udekorowac dom, może wcześneij nalepic pierogów i uszek, zrobic większe zakupy. potrezbny będzie dobry plan- jak nic Jezzzzzzuuuuu a mi się nic nie chce boszzzz jak czytam ile Wy macie w obie energii to zazdraszczam..... strasznie zazdraszczam nie trzeba zazdroscic tylko wszystko dobrze zaplanowac: Upiec pierniki- wspólnie z teściową i to nawet przyjemne zajęcie, dzieciaki udekorują, posrzatac- to niestety tylko ja, chyba, że mąż wróci to pomoże, zapakowac prezenty !, to tez ja udekorowac dom, i to ja, moze z Alicją może wcześneij nalepic pierogów i uszek, - lepić będzi ena bank teściowa a ja stanę do gotowania zrobic większe zakupy- jesli Ł. nie będzie to juz tylko ja, tylko jakiegoś "łosia " do noszenia ciężkich rzeczy musze znaleźć . Potrawy wigilijne powoli rozdzielam między "gości" . Moja mam robi świetna kapuste i wyśmienite sledzie, siostrze jak nikomu innemu wychodza kluski na słodko z makiem i bakaliami, ja zrobię ryby: po grecku(bo bedzie tez dla dzieciaków lekko zmodyfikowana) i pstraga w galarecie- i to pewnie raczej teściowa zrobi Co tam jesczze zostanie? U nas na pewno fasola smazona z cebulka. Wczesniej nie jadałam nic takiego w Wigilie ale to danie ze stron mojego śp. tescia i jak co roku będize na stole. Barszczyk prawie sam sie ugotuje, siostra może upiecze do niego paszteciki. Oooo, i jeszcze kompot z suszu. Uwielbiam! . A robicie kutie albo jakies wyjatkowe, regionalne potrawy? ja nawet nie myślę o świętach zrobię składkową każdy przyjdzie z czymś uzbieramy 12 potraw jakieś prezenty się znajdą gorzej z choinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.12.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 co tam podjazd u mnie jak pierdyknie śniegiem to będę mieć 100 m do odśeniżania 100 m podjazdu ? czyś ty oszalała podjazdu jakieś 5 a reszta to droga wewnętrzna bita do drogi głównej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.12.2009 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 dębowe tylko będą lakierowane dębowe też będą drzwiczki pod schodami dębowe są parapety w kuchni i w korytarzu i obróbki jak półki i listwy w korytarzu też będą dębowe sosnowe będą drzwiczki do stryszku z antresoli dziecka i sosnowe parapety i próg w sypialni fajnie, u mnie schody dębowe tylko bejcowane na ciemnobrazowy kolor, tak jak parapety. Co do dzrwii to własnie rozmawiałam z Panem, który nam je zrobi. Opóźnia się barzdo i w ramach rekompensaty zrobi nam dębowe tylko o 200 zł droższe niż sosnowe . Dziś będe miała całkowita wycene. Przyzwyczaiłam sie do zycia bez drzwi ale fajnie będzie jak juz będą ja się jutro już spytam o cenę drzwi przydałyby się potrzebuję chociaż na dół - do wiatrołapu, do garażu, do kotłowni, do gabinetu, do łązienki i do spiżarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.12.2009 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 co tam podjazd u mnie jak pierdyknie śniegiem to będę mieć 100 m do odśeniżania 100 m podjazdu ? czyś ty oszalała podjazdu jakieś 5 a reszta to droga wewnętrzna bita do drogi głównej poważnie? a tego wam jak coś nikt nie odśnieży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.12.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 podjazdu jakieś 5 a reszta to droga wewnętrzna bita do drogi głównej pisząc droga główna masz na mysli asfalt? Bo ja mam do asfaltu pewnie ze 200 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.12.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 ja się jutro już spytam o cenę drzwi przydałyby się potrzebuję chociaż na dół - do wiatrołapu, do garażu, do kotłowni, do gabinetu, do łązienki i do spiżarki ja do wiatrołapu nie mam, za to sa zastępcze do piwnicy, zeby żaden maluch nie wpadł. Do łazienki widziałyście Do gabinetu i spizarki chyba nie tak bardzo potrezbne, co? Przezyjesz bez, zobaczysz U mnie wewnetrzne to tylko te do piwnicy do "ludzi podobne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.12.2009 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 a ja asfalt mam przed domem i co z tego, jak kierowcy 50tką to nie jeżdża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.12.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 podjazdu jakieś 5 a reszta to droga wewnętrzna bita do drogi głównej pisząc droga główna masz na mysli asfalt? Bo ja mam do asfaltu pewnie ze 200 m no asfalt który będą mam nadzieję odśnieżać, a żeby dojechać do niego to łopata i srrrrruuuuuuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.12.2009 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 ja się jutro już spytam o cenę drzwi przydałyby się potrzebuję chociaż na dół - do wiatrołapu, do garażu, do kotłowni, do gabinetu, do łązienki i do spiżarki ja do wiatrołapu nie mam, za to sa zastępcze do piwnicy, zeby żaden maluch nie wpadł. Do łazienki widziałyście Do gabinetu i spizarki chyba nie tak bardzo potrezbne, co? Przezyjesz bez, zobaczysz U mnie wewnetrzne to tylko te do piwnicy do "ludzi podobne" u nas musza być na tera jedynie drzwi do wiatrołapu - bo przez okienko drzwi wejściowych widać cały korytarz nago po korytarzu bym nie pobiegała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.12.2009 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 ja mam podjazdu jakoś 14+2 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.12.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 ja drzwi mam hura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.12.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 u nas musza być na tera jedynie drzwi do wiatrołapu - bo przez okienko drzwi wejściowych widać cały korytarz nago po korytarzu bym nie pobiegała no jak firaneczek nie będzie to i drzwi ci nie pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.12.2009 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 na górze ja też - resztki, bo resztki, ale są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.12.2009 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 u nas musza być na tera jedynie drzwi do wiatrołapu - bo przez okienko drzwi wejściowych widać cały korytarz nago po korytarzu bym nie pobiegała no jak firaneczek nie będzie to i drzwi ci nie pomogą hihihihihihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.12.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 u nas musza być na tera jedynie drzwi do wiatrołapu - bo przez okienko drzwi wejściowych widać cały korytarz nago po korytarzu bym nie pobiegała no jak firaneczek nie będzie to i drzwi ci nie pomogą hihihihihihihihi no własnie, to chyba o mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts