anetina 09.12.2009 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 a ty biegasz nago ??? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.12.2009 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 łądnie się tych stronek tworzy dobrze, ze netu w domu nie mam, bo bym chyba tak szybko domu nie wykończyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.12.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Dziewczynki, lecę. Jeszcze zakupy, spacer z maluchami i roraty. Musże zobaczyc jak tam moje szafy na dole. I tak okazało się, ze ktos tochę zawalił. U mamy w pokoju półki na książki miały byc do samego sufitu a tam jest czujka od alarmu Panowie zabrali część tej szafy do poprawy i maja wracac i robić dalej, pewnie do nocy im się zejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.12.2009 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 no to nieżle urządzili a plany masz niezłe na dzisiaj ehhh ta codzienność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.12.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 a ty biegasz nago ??? :D to pewnie do mnie? Jak wychodze z łazienki to raczej jestem nago, no nie? Szczególnie po kąpieli. Przechodze przez przedpokój na górze do sypialni a na przeciwko korytarza mam te nieszczęsne okna dachowe sasiadów I tak serio to staram sie jednak pamiętac o pizamce teraz Przynajmniej dopóki nie dorobię się rolet, ale to raczej nie w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.12.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 no to nieżle urządzili i to sami siebie. Szafy jeszcze nawet nie zaliczkowane więc nie ma bólu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.12.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 O , a tu gadu gadu kobitki naijają . Czy wy też przed okresem macie tak , że niby wkur... , ale jakiś szał sprzątania was ogarnia? U mnei to masakra jakaś i tak wczoraj nokna umyłam , a dziś w kuchni remament i wycieranie szafek Piękne schody , u mnie to będą dopiero an wiosne , albo jescze dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.12.2009 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 a ty biegasz nago ??? :D to pewnie do mnie? Jak wychodze z łazienki to raczej jestem nago, no nie? Szczególnie po kąpieli. Przechodze przez przedpokój na górze do sypialni a na przeciwko korytarza mam te nieszczęsne okna dachowe sasiadów I tak serio to staram sie jednak pamiętac o pizamce teraz Przynajmniej dopóki nie dorobię się rolet, ale to raczej nie w tym roku :D dla sąsiadów to ty rolet nie rób :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.12.2009 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 no to nieżle urządzili i to sami siebie. Szafy jeszcze nawet nie zaliczkowane więc nie ma bólu no to to jeszcze jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.12.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 O , a tu gadu gadu kobitki naijają . Czy wy też przed okresem macie tak , że niby wkur... , ale jakiś szał sprzątania was ogarnia? U mnei to masakra jakaś i tak wczoraj nokna umyłam , a dziś w kuchni remament i wycieranie szafek Piękne schody , u mnie to będą dopiero an wiosne , albo jescze dalej no już myslałam że zginęłaś w czeluściach sprzątania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.12.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 a ty biegasz nago ??? :D ja nie bo dzieciaki się plątają chyba że małż mnie goni po sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.12.2009 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 O , a tu gadu gadu kobitki naijają . Czy wy też przed okresem macie tak , że niby wkur... , ale jakiś szał sprzątania was ogarnia? U mnei to masakra jakaś i tak wczoraj nokna umyłam , a dziś w kuchni remament i wycieranie szafek Piękne schody , u mnie to będą dopiero an wiosne , albo jescze dalej tak, to samo mam przed @ lepiej wtedy nie podchodzić do mnie i lepiej nie zaczynać jakiś konfliktów a szał sprzatania jakoś opanować nie chce mnie ja też chciałam później ale i tak musiałabym barierkę robić, więc za jednym zamachem szkoda kasy na teraz wydawać, ale po co póxniej dwa razy płącić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.12.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 O , a tu gadu gadu kobitki naijają . Czy wy też przed okresem macie tak , że niby wkur... , ale jakiś szał sprzątania was ogarnia? U mnei to masakra jakaś i tak wczoraj nokna umyłam , a dziś w kuchni remament i wycieranie szafek Piękne schody , u mnie to będą dopiero an wiosne , albo jescze dalej no już myslałam że zginęłaś w czeluściach sprzątania Jestem , żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.12.2009 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 O , a tu gadu gadu kobitki naijają . Czy wy też przed okresem macie tak , że niby wkur... , ale jakiś szał sprzątania was ogarnia? U mnei to masakra jakaś i tak wczoraj nokna umyłam , a dziś w kuchni remament i wycieranie szafek Piękne schody , u mnie to będą dopiero an wiosne , albo jescze dalej no już myslałam że zginęłaś w czeluściach sprzątania o własnie - Siostra, co miałas nam pokazać? nad czym ty tak pracujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.12.2009 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 a ty biegasz nago ??? :D ja nie bo dzieciaki się plątają chyba że małż mnie goni po sypialni mój się nie pląta, bo grzecznie idzie spać przed dobranocką więc ... my jedziemy zap... na budowę i jeszcze budowy nie ochrzciliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.12.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 a ty biegasz nago ??? :D ja nie bo dzieciaki się plątają chyba że małż mnie goni po sypialni mój się nie pląta, bo grzecznie idzie spać przed dobranocką więc ... my jedziemy zap... na budowę i jeszcze budowy nie ochrzciliśmy iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeee ja to kilka razy ochrzciłam ledwo płyta stropowa była zalana (polewaliśmy zeby nie spękała ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.12.2009 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 no a my nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.12.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Ktoś ma tu chcice Pracę zakończyłam , ale musi dojrzeć do jutra i zrobię fotki. Obiecuję , że do południa zapodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.12.2009 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 będziemy czekac na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.12.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 A i zrobię fotki grafiti moich dzieci na ścianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts