anetina 09.12.2009 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 jak sie jest juz po @, to się ma ochotę no nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.12.2009 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 A i zrobię fotki grafiti moich dzieci na ścianach a pewnie a moje dziecko po ścianach właściwie nigdy nie malowało raz zdziwione, ze u wuja jego wnuki malują, chciał zobaczyć, czy u mamy można - dopwiedział się, ze nie wolno ale jako niespełna 5 latek - gdy wrócił z wakacji z dziadkami - zobaczył pomalowany swój pokój - to .... podpisał ścianę swym imieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.12.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Ktoś ma tu chcice Pracę zakończyłam , ale musi dojrzeć do jutra i zrobię fotki. Obiecuję , że do południa zapodam kurde co to jest że dojrzewać musi he?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.12.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 jak sie jest juz po @, to się ma ochotę no nie ? no nie gadaj ja jutro będę po...... ale żeby tak się chciało?? spać ...tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.12.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 no właśnei u mnie to po raz pierwszy i to młodszy maluje Na wynajętym mieszkanku nawet nie próbowała . W niedziele spróbował , a wczoraj dorysował , ćwiczy koła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 09.12.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 O matko ale się u was posunęło do przodu! już prawie skończone macie. Gratuluję! Kiedy się wprowadzacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 09.12.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Cześć dziewczyny ale mnie dyskusja ominęła trochę rzem się musiała naczytać żeby nadrobić zaległości-od wczoraj 3 stronki nabiłyście-i to tak w pracy? ja niestety neta w pracy nie mam, ale coś się kroi, że w najbliższej przyszłości jest szansa anetina-schody bardzo ładne, moje będą jesionowe-jestem ich bardzo ciekawa u mnie drzwi będą wszędzie, najdroższe do kotłowni wyszły podłogi też już zamówiliśmy, masakra jak te pieniądze idą , a ten mój piękny dziwi się że ja się wściekam, myślałam że starczy mi jeszcze na zakup nowych mebli a tu ledwo starczy mi na wykończeniówkę wy tez tak macie? bo mi się cały czas wydaje że albo my wszędzie przepłacamy albo wszystko jest takie drogie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.12.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 u mnie drzwi będą wszędzie, najdroższe do kotłowni wyszły podłogi też już zamówiliśmy, masakra jak te pieniądze idą , a ten mój piękny dziwi się że ja się wściekam, myślałam że starczy mi jeszcze na zakup nowych mebli a tu ledwo starczy mi na wykończeniówkę wy tez tak macie? bo mi się cały czas wydaje że albo my wszędzie przepłacamy albo wszystko jest takie drogie pozdrawiam wszystko jest takie drogie U nas dużo rzeczy zrobione własnorecznie ale co z tego? Podłoga droga (ta na dole bo panele na górze ok, cena rozsądna ), drzwi drogie (w dodatku jeszcze ich nie ma ), kuchnia (ale i tak mi się podoba). Ostatnio zapłacilismy za ogrodzenie, niedługo pewnie trzeba będzie za wszystkie szafy dac kasę. Na meble nic nie zostanie, niestety. Fajnie, że w pracy dostaniemy świąteczna, dodatkowa premię i bony- bedzie za co Święta urządzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.12.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 eeeee o bonach to już zapomniałam, ale przynajmniej trochę zapasów mam zrobione kasa leci makabrycznie, wszystko jest drogie, nie wiem czy budowałabym ten dom gdyby nie to że mój zajmuje się wykończeniówką i nie płaciłam za robociznę (no tylko w naturze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.12.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 kurede niewychowana jestem dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.12.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 dzień dobry dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.12.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 a tamte siostry gdzieeeee?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.12.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 a tamte siostry gdzieeeee?? no własnie Moze na herbatkę się skuszą: http://img40.imageshack.us/img40/6666/frsxc45798552185438608l.jpg Czy u Was tez tak zimno dziś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.12.2009 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Ktoś ma tu chcice Pracę zakończyłam , ale musi dojrzeć do jutra i zrobię fotki. Obiecuję , że do południa zapodam kurde co to jest że dojrzewać musi he?? aż się boję :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.12.2009 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 jak sie jest juz po @, to się ma ochotę no nie ? no nie gadaj ja jutro będę po...... ale żeby tak się chciało?? spać ...tak spać to najchętniej cały czas bym spała a tego no tego ochoty nie mam i nie zanosi się, ze będę miała moje serce zlodowaciało miłości nie ma, nienawiści nie ma jest sama obojętność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.12.2009 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 no właśnei u mnie to po raz pierwszy i to młodszy maluje Na wynajętym mieszkanku nawet nie próbowała . W niedziele spróbował , a wczoraj dorysował , ćwiczy koła zrób w im pokoju taką ścianę do mazania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.12.2009 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 O matko ale się u was posunęło do przodu! już prawie skończone macie. Gratuluję! Kiedy się wprowadzacie? kwestia wprowadzki nie tak szybko ale święta chcemy zrobić u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.12.2009 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Cześć dziewczyny ale mnie dyskusja ominęła trochę rzem się musiała naczytać żeby nadrobić zaległości-od wczoraj 3 stronki nabiłyście-i to tak w pracy? ja niestety neta w pracy nie mam, ale coś się kroi, że w najbliższej przyszłości jest szansa anetina-schody bardzo ładne, moje będą jesionowe-jestem ich bardzo ciekawa u mnie drzwi będą wszędzie, najdroższe do kotłowni wyszły podłogi też już zamówiliśmy, masakra jak te pieniądze idą , a ten mój piękny dziwi się że ja się wściekam, myślałam że starczy mi jeszcze na zakup nowych mebli a tu ledwo starczy mi na wykończeniówkę wy tez tak macie? bo mi się cały czas wydaje że albo my wszędzie przepłacamy albo wszystko jest takie drogie pozdrawiam przepłacać to może nie nastawiliśmy się na kasę, ale nam się już skończyła szczęście w tym wszystkim, że tata nam chałupę wykańcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.12.2009 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 u mnie drzwi będą wszędzie, najdroższe do kotłowni wyszły podłogi też już zamówiliśmy, masakra jak te pieniądze idą , a ten mój piękny dziwi się że ja się wściekam, myślałam że starczy mi jeszcze na zakup nowych mebli a tu ledwo starczy mi na wykończeniówkę wy tez tak macie? bo mi się cały czas wydaje że albo my wszędzie przepłacamy albo wszystko jest takie drogie pozdrawiam wszystko jest takie drogie U nas dużo rzeczy zrobione własnorecznie ale co z tego? Podłoga droga (ta na dole bo panele na górze ok, cena rozsądna ), drzwi drogie (w dodatku jeszcze ich nie ma ), kuchnia (ale i tak mi się podoba). Ostatnio zapłacilismy za ogrodzenie, niedługo pewnie trzeba będzie za wszystkie szafy dac kasę. Na meble nic nie zostanie, niestety. Fajnie, że w pracy dostaniemy świąteczna, dodatkowa premię i bony- bedzie za co Święta urządzic mebli my też nic nie kupowaliśmy i póki co nie planujemy kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.12.2009 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 eeeee o bonach to już zapomniałam, ale przynajmniej trochę zapasów mam zrobione kasa leci makabrycznie, wszystko jest drogie, nie wiem czy budowałabym ten dom gdyby nie to że mój zajmuje się wykończeniówką i nie płaciłam za robociznę (no tylko w naturze) dobrze, ze chociaż tak płaciłaś :D :D :D :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts