Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do naszego domku

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A i zrobię fotki grafiti moich dzieci na ścianach :evil: :lol:

a pewnie :)

a moje dziecko po ścianach właściwie nigdy nie malowało

raz zdziwione, ze u wuja jego wnuki malują, chciał zobaczyć, czy u mamy można - dopwiedział się, ze nie wolno :)

ale jako niespełna 5 latek - gdy wrócił z wakacji z dziadkami - zobaczył pomalowany swój pokój - to .... podpisał ścianę swym imieniem :D

Cześć dziewczyny :lol:

ale mnie dyskusja ominęła :roll: :D

trochę rzem się musiała naczytać żeby nadrobić zaległości-od wczoraj 3 stronki nabiłyście-i to tak w pracy? :wink:

ja niestety neta w pracy nie mam, ale coś się kroi, że w najbliższej przyszłości jest szansa

anetina-schody bardzo ładne, moje będą jesionowe-jestem ich bardzo ciekawa

u mnie drzwi będą wszędzie, najdroższe do kotłowni wyszły :evil:

podłogi też już zamówiliśmy, masakra jak te pieniądze idą :evil: , a ten mój piękny dziwi się że ja się wściekam, myślałam że starczy mi jeszcze na zakup nowych mebli a tu ledwo starczy mi na wykończeniówkę :evil:

wy tez tak macie? bo mi się cały czas wydaje że albo my wszędzie przepłacamy albo wszystko jest takie drogie :roll:

pozdrawiam

podłogi też już zamówiliśmy, masakra jak te pieniądze idą :evil: , a ten mój piękny dziwi się że ja się wściekam, myślałam że starczy mi jeszcze na zakup nowych mebli a tu ledwo starczy mi na wykończeniówkę :evil:

wy tez tak macie? bo mi się cały czas wydaje że albo my wszędzie przepłacamy albo wszystko jest takie drogie :roll:

pozdrawiam

wszystko jest takie drogie :evil:

U nas dużo rzeczy zrobione własnorecznie ale co z tego? Podłoga droga (ta na dole bo panele na górze ok, cena rozsądna ), drzwi drogie (w dodatku jeszcze ich nie ma :-? ), kuchnia :roll: :roll: :roll: (ale i tak mi się podoba).

Ostatnio zapłacilismy za ogrodzenie, niedługo pewnie trzeba będzie za wszystkie szafy dac kasę. Na meble nic nie zostanie, niestety.

Fajnie, że w pracy dostaniemy świąteczna, dodatkowa premię i bony- bedzie za co Święta urządzic :lol: :wink:

jak sie jest juz po @, to się ma ochotę :)

no nie ? :D

no nie gadaj ja jutro będę po...... :wink:

ale żeby tak się chciało?? spać ...tak :wink:

spać to najchętniej cały czas bym spała :)

a tego no tego ochoty nie mam i nie zanosi się, ze będę miała

moje serce zlodowaciało

miłości nie ma, nienawiści nie ma

jest sama obojętność

Cześć dziewczyny :lol:

ale mnie dyskusja ominęła :roll: :D

trochę rzem się musiała naczytać żeby nadrobić zaległości-od wczoraj 3 stronki nabiłyście-i to tak w pracy? :wink:

ja niestety neta w pracy nie mam, ale coś się kroi, że w najbliższej przyszłości jest szansa

anetina-schody bardzo ładne, moje będą jesionowe-jestem ich bardzo ciekawa

pozdrawiam

przepłacać to może nie

nastawiliśmy się na kasę, ale nam się już skończyła

szczęście w tym wszystkim, że tata nam chałupę wykańcza

pozdrawiam

wszystko jest takie drogie :evil:

U nas dużo rzeczy zrobione własnorecznie ale co z tego? Podłoga droga (ta na dole bo panele na górze ok, cena rozsądna ), drzwi drogie (w dodatku jeszcze ich nie ma :-? ), kuchnia :roll: :roll: :roll: (ale i tak mi się podoba).

Ostatnio zapłacilismy za ogrodzenie, niedługo pewnie trzeba będzie za wszystkie szafy dac kasę. Na meble nic nie zostanie, niestety.

Fajnie, że w pracy dostaniemy świąteczna, dodatkowa premię i bony- bedzie za co Święta urządzic :lol: :wink:

mebli my też nic nie kupowaliśmy i póki co nie planujemy kupować

:)

eeeee o bonach to już zapomniałam, ale przynajmniej trochę zapasów mam zrobione

kasa leci makabrycznie, wszystko jest drogie, nie wiem czy budowałabym ten dom gdyby nie to że mój zajmuje się wykończeniówką i nie płaciłam za robociznę (no tylko w naturze)

dobrze, ze chociaż tak płaciłaś :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D