anetina 20.04.2009 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 no to jesteśmy na tym samym etapie ale u mnie od jutra przerwa na tydzień,potem wracają,zobaczymy no ja liczę, że przerwy nie będzie panowie kładą wieźbę później sami kłądziemy deski i dalej nie wiem - jeśli papa, to też sami jeśli inna wersja, to już kolejnych ludzi zatrudnimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.04.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 no to jesteśmy na tym samym etapie ale u mnie od jutra przerwa na tydzień,potem wracają,zobaczymy no ja liczę, że przerwy nie będzie panowie kładą wieźbę później sami kłądziemy deski i dalej nie wiem - jeśli papa, to też sami jeśli inna wersja, to już kolejnych ludzi zatrudnimy deskowanie sami??? a potraficie to robić?? dlaczego pytam...bo mi też to przyszło do głowy,żeby samemu robić deskowanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.04.2009 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 deskowanie sami??? a potraficie to robić?? dlaczego pytam...bo mi też to przyszło do głowy,żeby samemu robić deskowanie.... chłopaki robią sami - tzn. mój tato głównie deski są już, trzeba je będzie jedynie je dopasować troszke dokupić i przybijać źle myślę? a płacić za to fachowcom, co można zrobić w swojej brygadzie w kilka dni tatę mam kochanego jestem ciekawa, jak im to wyjdzie - szansa, że deskować będą już w piątek/sobotę - chyba więc dam dokłądnie znać co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.04.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 no to jesteśmy na tym samym etapie ale u mnie od jutra przerwa na tydzień,potem wracają,zobaczymy no ja liczę, że przerwy nie będzie panowie kładą wieźbę później sami kłądziemy deski i dalej nie wiem - jeśli papa, to też sami jeśli inna wersja, to już kolejnych ludzi zatrudnimy my nie będziemy deskowali,dajemy samą membranę ale Waszą pracę podziwiam i trzymam kciuki za budowanie metoda gospodarczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.04.2009 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 my nie będziemy deskowali,dajemy samą membranę ale Waszą pracę podziwiam i trzymam kciuki za budowanie metoda gospodarczą trzymaj kciuki, przydadzą się a co to jest ta membrana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.04.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 folia dachowa wstępnego krycia,tańsza wersja desek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.04.2009 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 folia dachowa wstępnego krycia,tańsza wersja desek a orientujesz się, jaki to koszt? nam desek zostało pełno z szalunku więc wykorzystać i tak to musimy, więc deskujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.04.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 deskowanie sami??? a potraficie to robić?? dlaczego pytam...bo mi też to przyszło do głowy,żeby samemu robić deskowanie.... chłopaki robią sami - tzn. mój tato głównie deski są już, trzeba je będzie jedynie je dopasować troszke dokupić i przybijać źle myślę? a płacić za to fachowcom, co można zrobić w swojej brygadzie w kilka dni tatę mam kochanego jestem ciekawa, jak im to wyjdzie - szansa, że deskować będą już w piątek/sobotę - chyba więc dam dokłądnie znać co i jak drogie jest deskowanie robione przez fachowców, a że ja chciałabym się zdecydować na deskowanie to pomyślałam,że zrobimy to sami... tylko czy damy radę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.04.2009 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 drogie jest deskowanie robione przez fachowców, a że ja chciałabym się zdecydować na deskowanie to pomyślałam,że zrobimy to sami... tylko czy damy radę??? orientujesz się, ile kosztuje deskowanie? wydaje mi się, ze finansowo na pewno warto a jak to dokąłdnie się robi - napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.04.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 folia dachowa wstępnego krycia,tańsza wersja desek a orientujesz się, jaki to koszt? nam desek zostało pełno z szalunku więc wykorzystać i tak to musimy, więc deskujemy koszt membrany na cały dach ok 900zł desek niestety nam praktycznie nie zostało nic z 5m3.Nie wiemczy do schodów nie będziemy dokupywali. Będziecie impregnować deski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.04.2009 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 koszt membrany na cały dach ok 900zł desek niestety nam praktycznie nie zostało nic z 5m3.Nie wiemczy do schodów nie będziemy dokupywali. Będziecie impregnować deski? desek mamy bardzo dużo, z szalunku ze stropu i jeszcze wokół domu pełno więc koszt folii dla nas bez sensu podobno nie musimy impregnować, bo już w szalunkach się zakonserwowały - a jak naprawdę, to nie mam pojęcia a i jeszcze mamy deski ze schodów my najpierw schody zalaliśmy, a dopiero później strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.04.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 my jeszcze nie mamy chudziaka na dole! Zaleją parter i zrobią izolacje i wyprowadzenie wszelkiego rodzaju,jak zdejmą stemple. Skoro nie trzeba impregnować desek,to dobrze,ale oczyścić to na pewno trzeba,czy też się mylę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.04.2009 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 my jeszcze nie mamy chudziaka na dole! Zaleją parter i zrobią izolacje i wyprowadzenie wszelkiego rodzaju,jak zdejmą stemple. Skoro nie trzeba impregnować desek,to dobrze,ale oczyścić to na pewno trzeba,czy też się mylę ? chudziaka na dole to i my nie mamy czekamy na hydraulika - dopiero wtedy podłogę zrobimy stemple zdejmiemy myślę, ze teraz na przełomie tyodnia - ze stempli chcę plac zabaw dla dzieciaków zrobić deski są wyczyszczone te co ściagnięte te co będą sciągane też wyczyśącimy z tego betonu, powyciągamy gwoździe i z porotem polezą na dach tak że deski będą wielokrotnego użytku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.04.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Trzymam więc kciuki ,czekam na zdjęcia i relację z dalszych postepów na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.04.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Trzymam więc kciuki ,czekam na zdjęcia i relację z dalszych postepów na budowie nie dziękuję i zapraszam do czytania i oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.04.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Na pewno ,nie omieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.04.2009 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 teraz tym bardziej zapraszam, bo częściowo fotki uzup[ełnione pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.04.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 coraz piękniej i okazalej Wasz domek wygląda działkę macie dużą ile to będzie pracy na niej,ale pomału ją zagospodarujesz,widziałam,że już masz jakieś plany,propozycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.04.2009 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 działka jest duża chociaz jak się patrzy z balkonu, jest mała marzy mi się wielki plac zabaw dla dzieciaków jakies boiska, trasa dla quada oj dużo roboty przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 20.04.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Ależ pocisneli budowlańcy robotę Pięknie się ogląda fotki i prosze o jeszcze:D Ja dziś jadę po weekendowej przerwie i już wiem z relacji męża , że zdziwie się też pozytywnie.[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts