aneta-we 11.12.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 inne czasy kiedyś były pamiętam jak całymi dniami bawiliśmy się w podchody, chowanego, gralismy "w noża" klucz na szyi i samemu się o siebie dbało bo rodzice pracowali a teraz kto widział dzieci tak bawiące się??? ja już dawno nie mój się tak bawi z wujkiem 3 lata starszym ale na podwórku u nbiego albo u siebie pod blokiem raczej siedzi młodzież to u nas jest jakos inczej. Niedaleko bloku plac zabaw, huśtawki, pisakownica. Mamusie z wózkami, z maluchami i wczesnoszkolne dzieci często bawiące się same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.12.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 dobrze że święta to czas wybaczania.... myślisz, ze wszystko da się wybaczyć? ja powiem tak: da się wybaczyć, ale nie da się zapomniec. I już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.12.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 dobrze że święta to czas wybaczania.... myślisz, ze wszystko da się wybaczyć? trzeba próbować, trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.12.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Kobieta zmienna jest Skończyłam obiadek na jutro i pstryknęłam wiatrołap, niewiele widac ale dla Was wszystko noooooo masz szczęście bardzo fajne, szczególnie podobają mi się te wieszaki, fajne rozwiązanie z tymi "paskami" ładne a teściową się nie przejmuj fotki w galerii ??? tak jest, w galerii. Kawika, dzięki. Mi sie podoba ten bambus. Płyte do tego wybierałam jasną, żeby był kontrast i teraz taka jakas mdła mi się wydaje. Dobrze, ze naprzeciwko szaf mam czerwona ścianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.12.2009 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 inne czasy kiedyś były pamiętam jak całymi dniami bawiliśmy się w podchody, chowanego, gralismy "w noża" klucz na szyi i samemu się o siebie dbało bo rodzice pracowali a teraz kto widział dzieci tak bawiące się??? ja już dawno nie całymi dniami to nie, ale Alicja na podwórko wychodzi sama mniej więcej od roku, półtora. Pewnie, ze sie boję. Ale nie chcę, zeby żyła pod kloszem. Wie, co jej można, gdzie emoże iść a gdize nie. na starym mieszkaniu Witkor też sam chodziła na podwórko, ale dwa razy miałam w porach jak go wołam i wołam szukam i go nie ma jeszcze sąsiadkla mi powiedziała że jechał ta ... na hulajnodze ale nie wrócił jezzzzuuuu - dostałam takich nerwów że nie wiedziałam co zrobić dobrze że zauważyłam jego kolege i powioedział mi że Wi ktor razem z nim i mamą jest na garażach 5 minut od bloku ale go opierdoliłam..... że nie powiedział gdzie lezie bo poinformowana muszę być gdzie jest no właśnie o to chodzi, trzeba wiedzieć zawsze, gdzie jest dziecko a tak naprawdę - wiecie, ze prawnie nie powinno się nawet i 17 latka zostawić? a sądy pilnują by i nie był sam nawet 7 czy 13 latek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.12.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 no i dlatego kolejny plus zeby mieć dom i podwórko i OGRODZENIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.12.2009 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 to u nas jest jakos inczej. Niedaleko bloku plac zabaw, huśtawki, pisakownica. Mamusie z wózkami, z maluchami i wczesnoszkolne dzieci często bawiące się same. taki plac zabaw jest u nas ale na kolejnym osiedlu od nas kilka minut trzeba iść przechodzić przez ruchliwe ulice nie puściłabym tam dziecka samego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.12.2009 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 dobrze że święta to czas wybaczania.... myślisz, ze wszystko da się wybaczyć? ja powiem tak: da się wybaczyć, ale nie da się zapomniec. I już! oj tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.12.2009 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Kobieta zmienna jest Skończyłam obiadek na jutro i pstryknęłam wiatrołap, niewiele widac ale dla Was wszystko noooooo masz szczęście bardzo fajne, szczególnie podobają mi się te wieszaki, fajne rozwiązanie z tymi "paskami" ładne a teściową się nie przejmuj fotki w galerii ??? tak jest, w galerii. Kawika, dzięki. Mi sie podoba ten bambus. Płyte do tego wybierałam jasną, żeby był kontrast i teraz taka jakas mdła mi się wydaje. Dobrze, ze naprzeciwko szaf mam czerwona ścianę. rozmowa jest a ja nie wiem o czym oznacza to, że muszę do albumu zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.12.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Kobieta zmienna jest Skończyłam obiadek na jutro i pstryknęłam wiatrołap, niewiele widac ale dla Was wszystko noooooo masz szczęście bardzo fajne, szczególnie podobają mi się te wieszaki, fajne rozwiązanie z tymi "paskami" ładne a teściową się nie przejmuj fotki w galerii ??? tak jest, w galerii. Kawika, dzięki. Mi sie podoba ten bambus. Płyte do tego wybierałam jasną, żeby był kontrast i teraz taka jakas mdła mi się wydaje. Dobrze, ze naprzeciwko szaf mam czerwona ścianę. rozmowa jest a ja nie wiem o czym oznacza to, że muszę do albumu zajrzeć jeszcze nie widziałaś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.12.2009 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 no i dlatego kolejny plus zeby mieć dom i podwórko i OGRODZENIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.12.2009 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Kobieta zmienna jest Skończyłam obiadek na jutro i pstryknęłam wiatrołap, niewiele widac ale dla Was wszystko noooooo masz szczęście bardzo fajne, szczególnie podobają mi się te wieszaki, fajne rozwiązanie z tymi "paskami" ładne a teściową się nie przejmuj fotki w galerii ??? tak jest, w galerii. Kawika, dzięki. Mi sie podoba ten bambus. Płyte do tego wybierałam jasną, żeby był kontrast i teraz taka jakas mdła mi się wydaje. Dobrze, ze naprzeciwko szaf mam czerwona ścianę. rozmowa jest a ja nie wiem o czym oznacza to, że muszę do albumu zajrzeć jeszcze nie widziałaś???? no nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.12.2009 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Aneta, szafa w wiatrołapie śliczna wow pięknie u ciebie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.12.2009 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Aneta, ogrodzenie i dom się ładnie prezentują powiedz mi, tak blisko z każdej strony jest do sąsiada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.12.2009 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Aneta, łądnie wyglądasz a numer domu - genialnie pomyślane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.12.2009 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Aneta, podsumowując - masz ślicznie w domu jak w realu prezentuje się ta zielona kuchnia? a całą gromadkę masz świetną a jakie chłopaki później będą miały łóżka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.12.2009 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Kobieta zmienna jest Skończyłam obiadek na jutro i pstryknęłam wiatrołap, niewiele widac ale dla Was wszystko noooooo masz szczęście bardzo fajne, szczególnie podobają mi się te wieszaki, fajne rozwiązanie z tymi "paskami" ładne a teściową się nie przejmuj fotki w galerii ??? tak jest, w galerii. Kawika, dzięki. Mi sie podoba ten bambus. Płyte do tego wybierałam jasną, żeby był kontrast i teraz taka jakas mdła mi się wydaje. Dobrze, ze naprzeciwko szaf mam czerwona ścianę. rozmowa jest a ja nie wiem o czym oznacza to, że muszę do albumu zajrzeć jeszcze nie widziałaś???? no nie już widziałam a teraz do was siostry lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.12.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Aneta, szafa w wiatrołapie śliczna wow pięknie u ciebie jest dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.12.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Aneta, ogrodzenie i dom się ładnie prezentują powiedz mi, tak blisko z każdej strony jest do sąsiada? dość blisko. Pamiętaj, ze to miasto jest a działka niecałe 1000 m. Za to chcieliśmy zostawic jak najwięcej "trawy i lasu", inaczej dom byłby pewnie parterowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.12.2009 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Aneta, szafa w wiatrołapie śliczna wow pięknie u ciebie jest dziekuję nie dziękuj łądnie u ciebie jest i tak przytulnie ciekawe, czy ja dam radę tak urządzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts