anetina 11.12.2009 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 nic nie przypominacie, a tu tylko 13 dni do Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.12.2009 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Aneta, ogrodzenie i dom się ładnie prezentują powiedz mi, tak blisko z każdej strony jest do sąsiada? dość blisko. Pamiętaj, ze to miasto jest a działka niecałe 1000 m. Za to chcieliśmy zostawic jak najwięcej "trawy i lasu", inaczej dom byłby pewnie parterowy właściwie tak ale jak na miasto macie fajnie, bo jest lasek gorzej z tą drogą, bo jest chyba piaszczysta ciekawe, jak będzie zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.12.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Aneta, łądnie wyglądasz a numer domu - genialnie pomyślane Aneta, podsumowując - masz ślicznie w domu jak w realu prezentuje się ta zielona kuchnia? a całą gromadkę masz świetną a jakie chłopaki później będą miały łóżka? dziękuje, dziękuję. Za duzo kompemantów na raz, urosnę 2 metry Kuchnia w realu tez jest zielona Jak sie prezentuje? Ja ja lubię, jest jasna i radosna tak jak miało być. Nie wpada do nas za dużo światła mimo dwóch okien w kuchni i wykusza w salonie. A nie chciałam, zeby było ciemno, chociaz ciemne kuchnie tez mi sie zawsze podobały. W sprawie kuchni, szaf wnękowych, łazienkowych i do wiatrołapu postawiłam na jedna firmę. I jak na razie jestem bardzo zadowolona. W kuchni do tej wiszącej szafki chcę dodatkowa półke bo mam dużo kubków i mają mi to zrobic. Za każdnym razem jak sa na montazu u mnie to sprawdzaja czy nic nie trzeba poprawic. Dla chłopaków myślałam póki co o takich samych łózkach jak ma Alicja. Ma 90 cm szerokości, fajne szuflady wysuwane na rolkach i jest chyba solidne. Aha, i chłopaki docelowo mają wylądowac w dwóch oddzielnych pokojach, ale to pewnie w okolicy "zerówki". Bartosz zostanie w pomarańczowym, a Krzysztof weźmie zielony- juz dawno zostało to podzielone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.12.2009 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 fajnie podzielili sobie pokojea teraz są w którym pokoju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.12.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 [ nie dziękuj łądnie u ciebie jest i tak przytulnie ciekawe, czy ja dam radę tak urządzić na pewno dasz radę. Tylko rób dla siebie. Mi prawie wszyscy odradzali szara podłogę a dla mnie to najładniejsze co mam w domu. Tak samo górna łazienka. Moja mama od razu powiedziała, ze ładnie ale dla niej za mało wyraziście a ja prawie w ogóle nie korzystam z tej na dole tak mi dobrze w "mojej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.12.2009 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 [ nie dziękuj łądnie u ciebie jest i tak przytulnie ciekawe, czy ja dam radę tak urządzić na pewno dasz radę. Tylko rób dla siebie. Mi prawie wszyscy odradzali szara podłogę a dla mnie to najładniejsze co mam w domu. Tak samo górna łazienka. Moja mama od razu powiedziała, ze ładnie ale dla niej za mało wyraziście a ja prawie w ogóle nie korzystam z tej na dole tak mi dobrze w "mojej" wiem, że się nie słucha innych urządza się dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.12.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 fajnie podzielili sobie pokoje a teraz są w którym pokoju? myślałam, ze na fotkach jest. Są w "pomarańczowym" Taki kolor wybrał Bartosz. Tzn. pomarańczowy. tak naprawdę to słodki melon z Duluxa. Nie jest do końca pomarańczowy, taki fajnie ciepły. Gorzej było z wyborami Krzysia- długo chciał fioletowy pokój ale jakoś udało mi sie go przekonać do zieleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.12.2009 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 fajnie podzielili sobie pokoje a teraz są w którym pokoju? myślałam, ze na fotkach jest. Są w "pomarańczowym" Taki kolor wybrał Bartosz. Tzn. pomarańczowy. tak naprawdę to słodki melon z Duluxa. Nie jest do końca pomarańczowy, taki fajnie ciepły. Gorzej było z wyborami Krzysia- długo chciał fioletowy pokój ale jakoś udało mi sie go przekonać do zieleni. szczerze - widać, jaki kolor ale nie zwróciłam uwagi i stąd moje zapytanie a kolor fioletowy nie byłby ciekawy? mój ma pokój żółto-zielony garderobę kawową a na antresoli pomaluję mu mieszanką pozostałości farb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.12.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 a kolor fioletowy nie byłby ciekawy? może by był, ale ja nie lubię fioletowego,. Jeszcze bardziej niż niebieskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.12.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 właśnie w radiu leci piosenka - nasz pierwszy wspólny taniec na weselu http://www.emuzyka.pl/piosenki/Farba,Chce-tu-zostac,6190.html buuuuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.12.2009 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 a kolor fioletowy nie byłby ciekawy? może by był, ale ja nie lubię fioletowego,. Jeszcze bardziej niż niebieskiego. a wiesz, ze na niebiesko się maluje na kasę w domu, by się trzymała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.12.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 a kolor fioletowy nie byłby ciekawy? może by był, ale ja nie lubię fioletowego,. Jeszcze bardziej niż niebieskiego. a wiesz, ze na niebiesko się maluje na kasę w domu, by się trzymała to będę kase trzymac w sypialni, tam mam niebieską scianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.12.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 właśnie w radiu leci piosenka - nasz pierwszy wspólny taniec na weselu http://www.emuzyka.pl/piosenki/Farba,Chce-tu-zostac,6190.html buuuuuuuuuuuuuuu nie moge otworzyc teledysku a nie kojarze tej piosenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.12.2009 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 a kolor fioletowy nie byłby ciekawy? może by był, ale ja nie lubię fioletowego,. Jeszcze bardziej niż niebieskiego. a wiesz, ze na niebiesko się maluje na kasę w domu, by się trzymała to będę kase trzymac w sypialni, tam mam niebieską scianę może i ja sypialnie na niebiesko pomaluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.12.2009 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 właśnie w radiu leci piosenka - nasz pierwszy wspólny taniec na weselu http://www.emuzyka.pl/piosenki/Farba,Chce-tu-zostac,6190.html buuuuuuuuuuuuuuu nie moge otworzyc teledysku a nie kojarze tej piosenki Wszystko wokół się zmienia, nawet Ty. Nasze wspólne marzenia to My. Małe i duże problemy przeżyjemy, to nic dla nas. Razem wszystko przetrwamy, nawet złe dni. CHCĘ TU ZOSTAĆ I ZAWSZE Z TOBĄ BYĆ NAWET KIEDY BĘDZIE ŹLE. CHCĘ TU ZOSTAĆ BO BEZ CIEBIE TO NIE MAM SIŁY BY DALEJ ŻYĆ. Chcę przy Tobie umierać i rodzić się. Chociaż czasem mnie ranisz, to i tak wybaczam Ci. CHCĘ TU ZOSTAĆ I ZAWSZE Z TOBĄ BYĆ NAWET KIEDY BĘDZIE ŹLE. CHCĘ TU ZOSTAĆ BO BEZ CIEBIE TO NIE MAM SIŁY BY ŻYĆ. CHCĘ TU ZOSTAĆ I ZAWSZE Z TOBĄ BYĆ NAWET KIEDY BĘDZIE ŹLE. CHCĘ TU ZOSTAĆ BO BEZ CIEBIE TO NIE MAM SIŁY BY DALEJ ŻYĆ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.12.2009 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 a taką piosenkę dostaliśmy w dedyakcji od kamerzystów/sąsiadówjako ostatnia piosenka na weselnej płycie Seweryn Krajewski - Najpiekniejsza Dziewczynie,którą ktoś okłamał podleZawiódł nocny bar i blask ekranówDaruj lepszy świt niż ten co zna jużNie Mów Jej,że masz piękniejsze od niejMiasto,które zna jak brudną plamęTeraz niech jak sen przy Tobie zgaśnieSzkoła,która dał jej ten kochany,Zniknie nagle tak jak lęk poranny Daj,daj tej dziewczynie biały welonKup,kup dwie obrączki szczerozłoteZgaś,zgaś podły uśmiech ludzi złychA potem daj,daj tej dziewczynie czyste ręceIdź,idź do jej matki na niedzieleWalcz,walcz niech Was nie pokona czas Szarość zwykłych dni Jej nie poraziPlace,które śpią jak po chorobieCiasny,stary dom bez gniazd bocianichŚwiata groźny szum co płynie z gazetŚwiecić będzie Jej urody nagośćW czarną,zimną noc i w dzień majowyTylko Ty masz być jak doktór mądryCo dzień dla nas sam i co dzień nowy Daj,daj tej dziewczynie biały welonKup,kup dwie obrączki szczerozłoteZgaś,zgaś podły uśmiech ludzi złychA potem daj,daj tej dziewczynie czyste ręceIdź,idź do jej matki na niedzieleWalcz,walcz niech Was nie pokona czas& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.12.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 o rany, ja nie pamiętaj ani pierwszej ani ostatniej Pomyślę, może mi sie przypomni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.12.2009 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 o rany, ja nie pamiętaj ani pierwszej ani ostatniej Pomyślę, może mi sie przypomni jest róznica w czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.12.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 właśnie w radiu leci piosenka - nasz pierwszy wspólny taniec na weselu http://www.emuzyka.pl/piosenki/Farba,Chce-tu-zostac,6190.html buuuuuuuuuuuuuuu nie moge otworzyc teledysku a nie kojarze tej piosenki Wszystko wokół się zmienia, nawet Ty. Nasze wspólne marzenia to My. Małe i duże problemy przeżyjemy, to nic dla nas. Razem wszystko przetrwamy, nawet złe dni. CHCĘ TU ZOSTAĆ I ZAWSZE Z TOBĄ BYĆ NAWET KIEDY BĘDZIE ŹLE. CHCĘ TU ZOSTAĆ BO BEZ CIEBIE TO NIE MAM SIŁY BY DALEJ ŻYĆ. Chcę przy Tobie umierać i rodzić się. Chociaż czasem mnie ranisz, to i tak wybaczam Ci. CHCĘ TU ZOSTAĆ I ZAWSZE Z TOBĄ BYĆ NAWET KIEDY BĘDZIE ŹLE. CHCĘ TU ZOSTAĆ BO BEZ CIEBIE TO NIE MAM SIŁY BY ŻYĆ. CHCĘ TU ZOSTAĆ I ZAWSZE Z TOBĄ BYĆ NAWET KIEDY BĘDZIE ŹLE. CHCĘ TU ZOSTAĆ BO BEZ CIEBIE TO NIE MAM SIŁY BY DALEJ ŻYĆ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.12.2009 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 właśnie w radiu leci piosenka - nasz pierwszy wspólny taniec na weselu http://www.emuzyka.pl/piosenki/Farba,Chce-tu-zostac,6190.html buuuuuuuuuuuuuuu nie moge otworzyc teledysku a nie kojarze tej piosenki Wszystko wokół się zmienia, nawet Ty. Nasze wspólne marzenia to My. Małe i duże problemy przeżyjemy, to nic dla nas. Razem wszystko przetrwamy, nawet złe dni. CHCĘ TU ZOSTAĆ I ZAWSZE Z TOBĄ BYĆ NAWET KIEDY BĘDZIE ŹLE. CHCĘ TU ZOSTAĆ BO BEZ CIEBIE TO NIE MAM SIŁY BY DALEJ ŻYĆ. Chcę przy Tobie umierać i rodzić się. Chociaż czasem mnie ranisz, to i tak wybaczam Ci. CHCĘ TU ZOSTAĆ I ZAWSZE Z TOBĄ BYĆ NAWET KIEDY BĘDZIE ŹLE. CHCĘ TU ZOSTAĆ BO BEZ CIEBIE TO NIE MAM SIŁY BY ŻYĆ. CHCĘ TU ZOSTAĆ I ZAWSZE Z TOBĄ BYĆ NAWET KIEDY BĘDZIE ŹLE. CHCĘ TU ZOSTAĆ BO BEZ CIEBIE TO NIE MAM SIŁY BY DALEJ ŻYĆ. no nie za bardzo się już zgadza wyczerpał swe limity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts