Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do naszego domku

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nieeeeeeee , no jestem zazdrosna. Kobitki sobie gadu , gadu , a ja?????? :wink:

Jak pojedzie teściowa to wrócę do Was :wink: Anet-waaaa , dawno do albumu nie zaglądłam , a tu twoje obliczę jest :D Widzę , że dwie Anetki , krótkie kłaczki noszą. Zazdraszczam Wam elewacji i ogrodzenia i zewnętzrności i kafli napodłodze :lol: A zdradzisz jka cen tych kafli?

Nieeeeeeee , no jestem zazdrosna. Kobitki sobie gadu , gadu , a ja?????? :wink:

Jak pojedzie teściowa to wrócę do Was :wink: Anet-waaaa , dawno do albumu nie zaglądłam , a tu twoje obliczę jest :D Widzę , że dwie Anetki , krótkie kłaczki noszą. Zazdraszczam Wam elewacji i ogrodzenia i zewnętzrności i kafli napodłodze :lol: A zdradzisz jka cen tych kafli?

Delfinka, to wracaj, wracaj do nas. Ja zawsze wieczorkiem moge pogadac choc troszkę :wink:

W albumie to ja byłam juz dawno, na fotkach z nad morza na pewno jestem. Włosy miałam zapuszczac ale rano za długo z suszeniem się schodziło więc pomysł padł :wink:

Elewacja zrobiona juz rok temu, teraz nie byłoby kasy. Ogrodzenie nie skończone i nie wiemy kiedy damy radę :-?

Pytasz o szare płytki na dole? To serenissima timberl- 150 zł za metr niestety :( . Ale nie żałuje. Na inne rzeczy poczekam jak uzbieram kasy :wink:

I pozdrawiam juz zupełnie weekendowo!

Ciesze się że marudzenie się skończyło ;)

A tutaj śnieg już trochę jakby zaczął padać, robi generalną próbę przed 24 grudnia :D

Wy już macie prawie swoje domki.

Trzeba myśleć o pozytywnych rzeczach :p

(odezwała się największa maruda i pesymistka w towarzystwie, po nieprzespanej nocy i po lekkim omdleniu przy robieniu śniadania do pracy :p )

Szukaliście może waszych działek na zumi.pl? piękne tam zdjęcia z satelity są Polski. U nas tak szczegółowo wszystko jest że widać nawet beczkę na truskawki :D - napatrzeć się nie mogę ;)

Ciekawe czy wasze działki uchwycili jeszcze przed budową czy może już w jej trakcie :D

anetina - piękne schody.