anetina 11.12.2009 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Niedługo lecę do domciu. Życzę: http://tmp3.glitery.pl/obrazki/106/35/3-milego-weekendu-2381.jpg zjadłabym kusisz siostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.12.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 zjadłabym takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.12.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 no mówiłam że piękne będą naprawdę ps. a lin do komentarzy to kto uaktualni??? ja???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.12.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 no mówiłam że piękne będą naprawdę ps. a lin do komentarzy to kto uaktualni??? ja???? baaardzo ładne. I barierka super: propsta i elegancka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.12.2009 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 no mówiłam że piękne będą naprawdę ps. a lin do komentarzy to kto uaktualni??? ja???? upssssssssssssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.12.2009 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 no mówiłam że piękne będą naprawdę ps. a lin do komentarzy to kto uaktualni??? ja???? baaardzo ładne. I barierka super: propsta i elegancka no właśnie chciałam proste i eleganckie jak więcej fotek będzie, to ocenicie dokładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.12.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 idę już do domku pa siostrunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.12.2009 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 pa miłego weekendu do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 11.12.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Nieeeeeeee , no jestem zazdrosna. Kobitki sobie gadu , gadu , a ja?????? Jak pojedzie teściowa to wrócę do Was Anet-waaaa , dawno do albumu nie zaglądłam , a tu twoje obliczę jest Widzę , że dwie Anetki , krótkie kłaczki noszą. Zazdraszczam Wam elewacji i ogrodzenia i zewnętzrności i kafli napodłodze A zdradzisz jka cen tych kafli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.12.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Nieeeeeeee , no jestem zazdrosna. Kobitki sobie gadu , gadu , a ja?????? Jak pojedzie teściowa to wrócę do Was Anet-waaaa , dawno do albumu nie zaglądłam , a tu twoje obliczę jest Widzę , że dwie Anetki , krótkie kłaczki noszą. Zazdraszczam Wam elewacji i ogrodzenia i zewnętzrności i kafli napodłodze A zdradzisz jka cen tych kafli? Delfinka, to wracaj, wracaj do nas. Ja zawsze wieczorkiem moge pogadac choc troszkę W albumie to ja byłam juz dawno, na fotkach z nad morza na pewno jestem. Włosy miałam zapuszczac ale rano za długo z suszeniem się schodziło więc pomysł padł Elewacja zrobiona juz rok temu, teraz nie byłoby kasy. Ogrodzenie nie skończone i nie wiemy kiedy damy radę Pytasz o szare płytki na dole? To serenissima timberl- 150 zł za metr niestety . Ale nie żałuje. Na inne rzeczy poczekam jak uzbieram kasy I pozdrawiam juz zupełnie weekendowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 12.12.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 cześć dziewczyny, ile się muszę naczytać żeby się dowiedzieć co u Was słychać , ale już niedługo będę na bieżąco, bo mam internet w pracy , a gdzie wy oglądacie te zdjęcia anety-we? ja też bym chciała pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 13.12.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 a gdzie wy oglądacie te zdjęcia anety-we? ja też bym chciała pozdrawiam jak gdzie? U mnie w albumie Nie mogę się przybrac do dziennika na FM. Więcej napisałam Ci na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.12.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 dzień dobry zima pomału idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 14.12.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 dzień dobry zima pomału idzie hej, u nas wszyscy w pracy po kolei klną na ten śnieg. Im wiecej śniegu tym gorzej dojechac z pakami, a tu Święta za pasem, ludziska czekają, dzwonią i oper...ją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.12.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 dzień dobry zima pomału idzie hej, u nas wszyscy w pracy po kolei klną na ten śnieg. Im wiecej śniegu tym gorzej dojechac z pakami, a tu Święta za pasem, ludziska czekają, dzwonią i oper...ją no czyli norma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.12.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 do Świąt już tylko ... 10 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.12.2009 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Nieeeeeeee , no jestem zazdrosna. Kobitki sobie gadu , gadu , a ja?????? Jak pojedzie teściowa to wrócę do Was wracaj do nas wracaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 14.12.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Ciesze się że marudzenie się skończyło A tutaj śnieg już trochę jakby zaczął padać, robi generalną próbę przed 24 grudnia Wy już macie prawie swoje domki. Trzeba myśleć o pozytywnych rzeczach (odezwała się największa maruda i pesymistka w towarzystwie, po nieprzespanej nocy i po lekkim omdleniu przy robieniu śniadania do pracy ) Szukaliście może waszych działek na zumi.pl? piękne tam zdjęcia z satelity są Polski. U nas tak szczegółowo wszystko jest że widać nawet beczkę na truskawki - napatrzeć się nie mogę Ciekawe czy wasze działki uchwycili jeszcze przed budową czy może już w jej trakcie anetina - piękne schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.12.2009 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 cześć dziewczyny, ile się muszę naczytać żeby się dowiedzieć co u Was słychać , ale już niedługo będę na bieżąco, bo mam internet w pracy , nie ma to jak net w pracy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.12.2009 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 dzień dobry zima pomału idzie i to na całego drogowcy znowu zostali zaskoczeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts