anetina 14.12.2009 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 dzień dobry zima pomału idzie hej, u nas wszyscy w pracy po kolei klną na ten śnieg. Im wiecej śniegu tym gorzej dojechac z pakami, a tu Święta za pasem, ludziska czekają, dzwonią i oper...ją też racja ale śnieg mógłby byc na święta, a nie już teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.12.2009 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Ciesze się że marudzenie się skończyło A tutaj śnieg już trochę jakby zaczął padać, robi generalną próbę przed 24 grudnia Wy już macie prawie swoje domki. Trzeba myśleć o pozytywnych rzeczach (odezwała się największa maruda i pesymistka w towarzystwie, po nieprzespanej nocy i po lekkim omdleniu przy robieniu śniadania do pracy ) Szukaliście może waszych działek na zumi.pl? piękne tam zdjęcia z satelity są Polski. U nas tak szczegółowo wszystko jest że widać nawet beczkę na truskawki - napatrzeć się nie mogę Ciekawe czy wasze działki uchwycili jeszcze przed budową czy może już w jej trakcie anetina - piękne schody. dlaczego mdlejesz? musisz przy łóżku mieć jakiś chociaż krakers i picie żeby nie pdonosząc się w łóżku, od razu coś przegryżć wtedy nie będzie problemu z mdłościami i zawrotami w zumi szukałam ale nie ma naszej budowy ba, nie ma budowy sąsiada, który zaczął już rok wcześniej schody podziwiać jak najbardziej jeszcze nie polakierowane - dzisiaj dopiero będą wtedy dam fotki na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.12.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 dzień dobry zima pomału idzie i to na całego drogowcy znowu zostali zaskoczeni a u nas nieeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.12.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 przepraszam jakie póxniej??????????????????? wklejaj zdjęcia wklejaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 14.12.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 wklejaj zdjęcia wklejaj jestem ZA, wklejaj! U mnie narzeszcie ułożone książki (prawie wszystkie ), chociaz szafa jeszcze nie skończona i nie ma drzwi Ale musiałam wykorzystac męża do noszenia kartonów skoro juz był I fotki z układania som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.12.2009 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 przepraszam jakie póxniej??????????????????? wklejaj zdjęcia wklejaj chyba niewiele zrobiłam chyba tylko schodów zabrakło miejsca w komórce normalnego aparatu znowu zapomniałam ze sobą wziąśc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.12.2009 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 wklejaj zdjęcia wklejaj jestem ZA, wklejaj! U mnie narzeszcie ułożone książki (prawie wszystkie ), chociaz szafa jeszcze nie skończona i nie ma drzwi Ale musiałam wykorzystac męża do noszenia kartonów skoro juz był I fotki z układania som zaraz polezę obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.12.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 wklejaj zdjęcia wklejaj jestem ZA, wklejaj! U mnie narzeszcie ułożone książki (prawie wszystkie ), chociaz szafa jeszcze nie skończona i nie ma drzwi Ale musiałam wykorzystac męża do noszenia kartonów skoro juz był I fotki z układania som zaraz polezę obejrzeć no proszę proszę jak ładnie książeczki poukładane super szafa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.12.2009 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Aneta, pokój babci - ładny ]moje dziecko też ma takie łóżko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.12.2009 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Aneta półki tez super bąbel w środku też fajny ale na co są te rurki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 14.12.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Aneta, pokój babci - ładny ]moje dziecko też ma takie łóżko babcia sobie takie wybrała , o ile dobrze pamiętam to bukowe łóżko, 140 cm szerokości i przydaje się na drzemki bąków w ciągu dnia bo babcia na górę nie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 14.12.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 no proszę proszę jak ładnie książeczki poukładane super szafa Aneta półki tez super bąbel w środku też fajny ale na co są te rurki? dzięki Rurki sa na ciuchy oczywiście: bluzki, koszule, kurtki. Część książek będzie po prostu za ubraniami. I w tej części będą drzwi. Tylko te półki po lewej stronie będą odkryte. Mnie więcej coś takiego http://img96.imageshack.us/img96/8981/szafaksiazki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.12.2009 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 eż tak pomyślałam, ze na ubraniaale nie szkoda zasłaniać takich ładnych półek, w dodatku zapełnionych ksiażkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 14.12.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 eż tak pomyślałam, ze na ubrania ale nie szkoda zasłaniać takich ładnych półek, w dodatku zapełnionych ksiażkami? w starym mieszkaniu ksiązki leżakowały w większości w pawlaczach więc teraz i tak będą miały luksus Dostęp do nich bedzie a ubrania musimy gdzieś trzymac. Na dole oprócz tej w wiatrołapie będzie tylko ta szafa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 14.12.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 dlaczego mdlejesz? musisz przy łóżku mieć jakiś chociaż krakers i picie żeby nie pdonosząc się w łóżku, od razu coś przegryżć wtedy nie będzie problemu z mdłościami i zawrotami w zumi szukałam ale nie ma naszej budowy ba, nie ma budowy sąsiada, który zaczął już rok wcześniej schody podziwiać jak najbardziej jeszcze nie polakierowane - dzisiaj dopiero będą wtedy dam fotki na całego Ciekawe czy dałoby sie do nich napisać i poprosić o aktualizacje chociaż z drugiej strony i tak pewnie kiedyś zaktualizują. Wszystko się tak szybko zmienia Z krakersami nie da się. Już mam jednego wielkiego Tadka-niejadka, z którym od miesiąca prowadzimy walkę o jedzenie. Bo powinnam coś zacząć jeść w ogóle a tak to dziubnę kanapkę i mam dosyć, ciągle mnie mdli a jeśli ważę się coś po 17 zjeść to jest 15 min jak lecę do kibla Wczoraj zrobiłam spaghetti z warzywami to może 1/3 mojej normalnej porcji udało mi się zjeść a i tak walczyłam z brzuchem żeby nie zwymiotować. W ciągu niecałych 2 tygodni ponad 3 kilo schudłam. Od tygodnia się nie ważę bo się już boje (a spuchnięta jestem tak że gdy wchodziłam na wagę byłam pewna że 5kilo przytyłam). Ale tak ponoć bywa. Znajoma schudła 9 kilo w pierwsze 3 miesiące ale potem na rozrachunku ostatecznym to przytyła 16 i miała zdrową energiczną córę. Tak czy inaczej obiecuje sobie ciągle że od poniedziałku biorę L4 ale jeszcze jakoś się trzymam ale po dzisiejszym ranku to już się boje. Biorę sobie na przyszły tydzień (tak gadam a i tak w przyszły poniedziałek pewnie do pracy pójdę) A wy nie pracujecie że tak postów nabijacie? :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.12.2009 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 w pracy siedzimy w domu netu nie mam, bo bym się nie budowała idź rzeczywiście na zwolnienie to jest jednak umęczenie dla organizmu, tak wszystko zwracać i nic nie jeść sąsiadka tak własnie miała w drugim trymestrze wróciło już wszystko do normy a moze coś innego lekkiego by się zdało? no nie wiem np. co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 14.12.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 A wy nie pracujecie że tak postów nabijacie? :] ja po tamtym ciężkim tygodniu robię sobie dzięń lenia: tylko to co najwazniejsze Dbaj o siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.12.2009 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 eż tak pomyślałam, ze na ubrania ale nie szkoda zasłaniać takich ładnych półek, w dodatku zapełnionych ksiażkami? w starym mieszkaniu ksiązki leżakowały w większości w pawlaczach więc teraz i tak będą miały luksus Dostęp do nich bedzie a ubrania musimy gdzieś trzymac. Na dole oprócz tej w wiatrołapie będzie tylko ta szafa. no to racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 14.12.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 eż tak pomyślałam, ze na ubrania ale nie szkoda zasłaniać takich ładnych półek, w dodatku zapełnionych ksiażkami? w starym mieszkaniu ksiązki leżakowały w większości w pawlaczach więc teraz i tak będą miały luksus Dostęp do nich bedzie a ubrania musimy gdzieś trzymac. Na dole oprócz tej w wiatrołapie będzie tylko ta szafa. no to racja Poza tym jak się naprawdę dba o książki to nie trzyma się je na widoku gdzie kurz na nich osiądzie i słońce podniszczy. aneta-we a od leniuchowania po ciężkim tygodniu nie jest weekend? Z L4 mam taki problem że ja uważam że ciąża nie jest chorobą a branie L4 gdy nie jest się chorym uważam za oszustwo. Dlatego tak ciężko mi je wziąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.12.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 eż tak pomyślałam, ze na ubrania ale nie szkoda zasłaniać takich ładnych półek, w dodatku zapełnionych ksiażkami? w starym mieszkaniu ksiązki leżakowały w większości w pawlaczach więc teraz i tak będą miały luksus Dostęp do nich bedzie a ubrania musimy gdzieś trzymac. Na dole oprócz tej w wiatrołapie będzie tylko ta szafa. no to racja Poza tym jak się naprawdę dba o książki to nie trzyma się je na widoku gdzie kurz na nich osiądzie i słońce podniszczy. aneta-we a od leniuchowania po ciężkim tygodniu nie jest weekend? Z L4 mam taki problem że ja uważam że ciąża nie jest chorobą a branie L4 gdy nie jest się chorym uważam za oszustwo. Dlatego tak ciężko mi je wziąć. sory że się wtrącę ale ty się chyba nie czujesz dobrze??? tak serio skoro źle się czujesz to chyba w pracy nie ma z ciebie wielkiego pożytku. nie lepiej przeczekać ten cięższy okres w domu, a potem jak wszystkow wróci do normy to wrócić do pracy hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts